• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Xavizou Gallery

Status
Zamknięty.

Xavizou

Advanced User
Liczba reakcji
19
Kilka moich prac, pozbawionych pomys?u, gustu... ;S
drogaf.png

bagno.png

przysta.png

farmarv.png

pustynnametropoliaa.png

Komentowa?!

Odp: Xavizou Gallery

Robisz fajne mapki mo?e w niekt?rych mjejscach jest pusto lecz niemam ?adnych zastrze?e? podoba mi sie to jak k?adziesz nature. :* 9/10

Drugi screen nie podoba mi si?, nieciekawie wygl?daj? te bagna. Co do pozosta?ych prac, to s? ciekawie, miasto zrobi?e? ciekawie - ?rednia detalizacja, mog?o by? lepiej. Ostatnia praca za? jest taka sobie, jedynie domek mnie zaimponowa?.

Witam Ci?! :)

Masz nawet fajne pomys?y. B??dem s? (moim zdaniem) te ro?linki wodne kt?re powinny si? znajdowa? przy zbiornikach wodnych. A poza tym ?adnie rozmieszczasz (wida? to w pierwszej pracy) natur? ale w np. pracy nr.3 jej nie ma, 0 kamyczk?w, za ma?o szczeg???w a pomys? jest niez?y, tylko trzeba go troch? dopracowa? i po?wi?ci? wi?cej czasu. Te domki te? troch? dziwne. Szczerz? te? ich nie umiem robi?. Zauwa?y?em, ?e czyta?e? poradniki dotycz?ce mappingu na TNP. Dobrze.

Moja ocena to 7/10.

Pozdrawiam wszystkich pal?cych zio?o.

Ostatnia edycja:

M?wi?em wam ?e prace pozbawione pomys?u ^^. Bagna s? najstarsz? z w/w prac. ; d

Kolejna praca:
pustynnametropoliaa.png

Witam ci?!

A wi?c wed?ug mnie najlepsza jest praca numer jeden jak i ostatnia, dlaczego?
Du?o szczeg???w, ?adnie wydetalowane, wszystko do siebie pasuje. Pozdrawiam!

Naucz si? robi? screeny, pierwsza podstawa. Wracaj?c do pracy, to widz? ?adn? detalizacj? terenu. Miasto a? l?ni pomys?ami, tylko czego? mi tutaj brakuj?.

Hej, no to zaczn? komentowa?. Po pierwsze - odsy?am ci? tutaj: . A po drugie: Jedne z twoich lepszych prac to ta pustynia, a reszta to puste, bez pomys?owe badziewia. Do pustyni mog?e? doda? kilka opartych i le??cych desek i kilka k?pek traw - ko?o domk?w, na drodze mog?e? da? wi?cej detali. Pozdrawiam!​

Status
Zamknięty.
Do góry