Nitro Vee
Kronikarz
- Liczba reakcji
- 20
Witaj drogi Herun. Czy zgodzisz si? odpowiedzie? na kilka pyta??
Oczywi?cie, To dla mnie zaszczyt =]
No to mo?e zacznijmy od tego: Jak si? nazywasz, gdzie mieszkasz , ile masz lat , czym si? zajmujesz , czym si? interesujesz?
Pozwolisz, ?e nazwiska nie wyjawie. Na imi? mam Stephen pochodz? z Anglii, mieszkam w Katowicach. Mam 14 lat interesuj? si? informatyk? [programowanie stron], sportem i fantasy.
Jaki zaw?d chcia? by? mie? w przysz?o?ci?
Zgodnie z moimi zainteresowaniami chcia?bym zosta? informatykiem. S?ysza?em, ?e da si? z tego wy?y?, a poza tym lubi? to.
Grasz w jak?? gr? na przegl?darce internetowej np. Ikariam , Plemiona.
Grywa?em kiedy? w Ogame czy knightsdivine (polecam). Ostatnio tworzy?em bota do Ogame, ale ci?gle trwaj? prace =p
Czy masz swojego ulubionego piosenkarza/piosenkark? aktora/aktork?? Jak tak to jakiego?
Lubi? s?ucha? Tupaca, a z zespo??w to mo?e Offspring, U2. Moim ulubionym aktorem jest Arnold Schwarzenegger. Mo?ecie si? ?mia? mi to nie przeszkadza. S?dz?, ?e bardzo dobrze odgrywa? swoje role!
No i aktorka - Angelina Jolie :*
Do kt?rej klasy teraz idziesz?? Obla?e? kiedy? a mo?e teraz?
Nigdy nie obla?em i nie zamierzam, bardzo na to uwa?am i chc? bez problemu prze?y? reszt? gimnazjum oraz liceum. Chodz? do dobrego gimnazjum i nie jest ze mn? ?le =]
Teraz id? do drugiej gim.
Masz jakie? zwierz?tko(ka)? Jak tak to jakie?
Mia?em kiedy? Chomika. Bardzo fajny, lecz niestety zmar?o mu si? =[ Nie zamierzam narazie mie? zwierz?tek.
Jak mine?y ci wakacje.
Wakacje by?y super. Na pocz?tku wyjecha?em do Skandynawii na 13 dni, nast?pnie na ob?z harcerski, kt?ry trwa? 19 dni i mnie wymordowa?. Na koniec by?em na Rodos. Niesamowite widoki. Polecam ka?demu Skandynawie i Rodos!
Wakacje by?y fajne, ale kr?tkie ;]
Masz rodze?stwo? Jak tak to jakie ile maj? lat i jak? maj? p?e??
Nie mam.
Chcia? by? mie? brata albo siostr??
Brata po studiach informatycznych
Kt?ry by mnie uczy? i pomaga?.
Mo?e przejd?my do forum. Z k?d twoje pseudo na forum?
Herun? Na pocz?tku zdawa?o mi si?, ?e z nik?d, ale po jakim? miesi?cu posiadania nicka zoorientowa?em si?, ?e pochodzi z ksi??ki Tolkiena, kt?r? przeczyta?em nie dawno przed za?o?eniem nicka. "Dzieci Horina" Polecam!
Jak znalaz?e? si? na forum?
Szuka?em chyba bota do tibii i w googlach wyskoczy?o tnet. Postanowi?em spr?bowa? co? popisa?, dosta?em moda.
Do tej pory dzi?kuj? szcz??ciu, ?e znalaz?em tnet =]
Ile czasu po?wiecasz forum?
Oj, w wakacje to du?o by?o. Casami nawet po 4h =] W roku szkolnym po?wi?ca?em jako? 2h na dzie?.
Czy dosta?e? kiedy? nies?usznego warna?
Nie, nigdy mi si? to nie zdarzy?o. Warny zawsze by?y sprawiedliwe.
Zmieni?o si? co? na forum odk?d zosta?e? vipem? A straci?e? moderatora?
Na pewno czuje si? teraz wyr??niony przez kadre. Moderatora straci?em przez sprzeczke z Alastorem, ale ju? wszystko OK : D. Od k?d odebrano mi moda zmieni? si? przede wszystkim silnik i kadra.
Ile masz pkt reputacj?
A co to za pytanie? Oo 44 i jestem z tego dumny =)
Czy twoim zdaniem forum idzie z du?? szybko?ci? do przodu czy stoi w miejscu?
Idzie wolno, ale co? tam si? dzieje. Rekrutacja Vip?w, system warn?w, ale ja ci?gle mam nadziej? na portal.
Co s?dzisz o spamerach forum?
Dla ka?dego co? dobrego =] (czyt. permy)
Masz jakiego? zaufanego usera na forum? Jak tak to jakiego?
Mam ich nawet kilku =]. Speeder, Alastor, Woristin, Drexav, Napster
Chodzi mi bardziej o zwyk?ych u?ytkownik?w forum.
Z user?w to znam tylko Ciebie =]
To mo?e powiesz nam jak to si? sta?o ?e zosta?e? vipem? Ta dorga do stania si? nim by?a trudna?
Droga do Vipa nie powiem jest trudna. Musisz napisa? 100 post?w z sensem co dla niekt?rych jest niestety trudne :<
Co s?dzisz o kadrze zarz?dzaj?c? forum?
Do wi?kszo?ci nie mam zastrze?e?. S?dze, ?e bardzo dobrze si? sprawuj?.
A teraz przejdzmy do real tibi i ots. Jaki jest najwi?kszy poziom osi?gni?ty przez ciebie? Nadal nim grasz?
58 palladyn. Nie gram.
Czy boci?e??
Zdarza?o mi si? keidy mia?em do?? skillowania. Expi?em sam.
Jak idzie ci tw?j nowy interes zwi?zany z Expieniem , Skilowaniem m lvl i skili , Wychodzenie z rookgardu? Ile na nim ju? zarobi?e? oczywi?cie mo?esz zachowa? to dla siebie.
Niestety narazie nie mam z tego zarobk?w, ale mam ju? paru ch?tnych. Na pewno si? wywi??e z obowi?zku! [Reklama] XD
Mia?e? jakie? amatorskie serwery? Je?eli tak to co? o nich opowiedz.
Mia?em ich wiele. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by?o 51 os?b na war ots. Zawsze gdy robi?em otsy stara?em si? o klimat RPG.
Interesujesz/Zajmujesz si? Grafik? , Skryptami , Mapami ?
Lubi? edytowa? accmakery :>, robi? npc i questy. Nie pogardze te? robieniem miast w map editorze =D
No nasz wywiad dobieg? ko?ca, mo?e chcia?by? kogo? pozdrowi??
Oczywi?cie! Pozdrowienia dla Speedera, Alastora, Woristina, Knighta, Ciebie XD, Zia, Drexava, Demerotha.
Dzi?kuje za udzielenie mi wywiadu oraz pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w t.net.pl
Wywiad by me
Przeprowadzony na gg.
Oczywi?cie, To dla mnie zaszczyt =]
No to mo?e zacznijmy od tego: Jak si? nazywasz, gdzie mieszkasz , ile masz lat , czym si? zajmujesz , czym si? interesujesz?
Pozwolisz, ?e nazwiska nie wyjawie. Na imi? mam Stephen pochodz? z Anglii, mieszkam w Katowicach. Mam 14 lat interesuj? si? informatyk? [programowanie stron], sportem i fantasy.
Jaki zaw?d chcia? by? mie? w przysz?o?ci?
Zgodnie z moimi zainteresowaniami chcia?bym zosta? informatykiem. S?ysza?em, ?e da si? z tego wy?y?, a poza tym lubi? to.
Grasz w jak?? gr? na przegl?darce internetowej np. Ikariam , Plemiona.
Grywa?em kiedy? w Ogame czy knightsdivine (polecam). Ostatnio tworzy?em bota do Ogame, ale ci?gle trwaj? prace =p
Czy masz swojego ulubionego piosenkarza/piosenkark? aktora/aktork?? Jak tak to jakiego?
Lubi? s?ucha? Tupaca, a z zespo??w to mo?e Offspring, U2. Moim ulubionym aktorem jest Arnold Schwarzenegger. Mo?ecie si? ?mia? mi to nie przeszkadza. S?dz?, ?e bardzo dobrze odgrywa? swoje role!
No i aktorka - Angelina Jolie :*
Do kt?rej klasy teraz idziesz?? Obla?e? kiedy? a mo?e teraz?
Nigdy nie obla?em i nie zamierzam, bardzo na to uwa?am i chc? bez problemu prze?y? reszt? gimnazjum oraz liceum. Chodz? do dobrego gimnazjum i nie jest ze mn? ?le =]
Teraz id? do drugiej gim.
Masz jakie? zwierz?tko(ka)? Jak tak to jakie?
Mia?em kiedy? Chomika. Bardzo fajny, lecz niestety zmar?o mu si? =[ Nie zamierzam narazie mie? zwierz?tek.
Jak mine?y ci wakacje.
Wakacje by?y super. Na pocz?tku wyjecha?em do Skandynawii na 13 dni, nast?pnie na ob?z harcerski, kt?ry trwa? 19 dni i mnie wymordowa?. Na koniec by?em na Rodos. Niesamowite widoki. Polecam ka?demu Skandynawie i Rodos!
Wakacje by?y fajne, ale kr?tkie ;]
Masz rodze?stwo? Jak tak to jakie ile maj? lat i jak? maj? p?e??
Nie mam.
Chcia? by? mie? brata albo siostr??
Brata po studiach informatycznych

Mo?e przejd?my do forum. Z k?d twoje pseudo na forum?
Herun? Na pocz?tku zdawa?o mi si?, ?e z nik?d, ale po jakim? miesi?cu posiadania nicka zoorientowa?em si?, ?e pochodzi z ksi??ki Tolkiena, kt?r? przeczyta?em nie dawno przed za?o?eniem nicka. "Dzieci Horina" Polecam!
Jak znalaz?e? si? na forum?
Szuka?em chyba bota do tibii i w googlach wyskoczy?o tnet. Postanowi?em spr?bowa? co? popisa?, dosta?em moda.
Do tej pory dzi?kuj? szcz??ciu, ?e znalaz?em tnet =]
Ile czasu po?wiecasz forum?
Oj, w wakacje to du?o by?o. Casami nawet po 4h =] W roku szkolnym po?wi?ca?em jako? 2h na dzie?.
Czy dosta?e? kiedy? nies?usznego warna?
Nie, nigdy mi si? to nie zdarzy?o. Warny zawsze by?y sprawiedliwe.
Zmieni?o si? co? na forum odk?d zosta?e? vipem? A straci?e? moderatora?
Na pewno czuje si? teraz wyr??niony przez kadre. Moderatora straci?em przez sprzeczke z Alastorem, ale ju? wszystko OK : D. Od k?d odebrano mi moda zmieni? si? przede wszystkim silnik i kadra.
Ile masz pkt reputacj?
A co to za pytanie? Oo 44 i jestem z tego dumny =)
Czy twoim zdaniem forum idzie z du?? szybko?ci? do przodu czy stoi w miejscu?
Idzie wolno, ale co? tam si? dzieje. Rekrutacja Vip?w, system warn?w, ale ja ci?gle mam nadziej? na portal.
Co s?dzisz o spamerach forum?
Dla ka?dego co? dobrego =] (czyt. permy)
Masz jakiego? zaufanego usera na forum? Jak tak to jakiego?
Mam ich nawet kilku =]. Speeder, Alastor, Woristin, Drexav, Napster
Chodzi mi bardziej o zwyk?ych u?ytkownik?w forum.
Z user?w to znam tylko Ciebie =]
To mo?e powiesz nam jak to si? sta?o ?e zosta?e? vipem? Ta dorga do stania si? nim by?a trudna?
Droga do Vipa nie powiem jest trudna. Musisz napisa? 100 post?w z sensem co dla niekt?rych jest niestety trudne :<
Co s?dzisz o kadrze zarz?dzaj?c? forum?
Do wi?kszo?ci nie mam zastrze?e?. S?dze, ?e bardzo dobrze si? sprawuj?.
A teraz przejdzmy do real tibi i ots. Jaki jest najwi?kszy poziom osi?gni?ty przez ciebie? Nadal nim grasz?
58 palladyn. Nie gram.
Czy boci?e??
Zdarza?o mi si? keidy mia?em do?? skillowania. Expi?em sam.
Jak idzie ci tw?j nowy interes zwi?zany z Expieniem , Skilowaniem m lvl i skili , Wychodzenie z rookgardu? Ile na nim ju? zarobi?e? oczywi?cie mo?esz zachowa? to dla siebie.
Niestety narazie nie mam z tego zarobk?w, ale mam ju? paru ch?tnych. Na pewno si? wywi??e z obowi?zku! [Reklama] XD
Mia?e? jakie? amatorskie serwery? Je?eli tak to co? o nich opowiedz.
Mia?em ich wiele. Moim najwi?kszym osi?gni?ciem by?o 51 os?b na war ots. Zawsze gdy robi?em otsy stara?em si? o klimat RPG.
Interesujesz/Zajmujesz si? Grafik? , Skryptami , Mapami ?
Lubi? edytowa? accmakery :>, robi? npc i questy. Nie pogardze te? robieniem miast w map editorze =D
No nasz wywiad dobieg? ko?ca, mo?e chcia?by? kogo? pozdrowi??
Oczywi?cie! Pozdrowienia dla Speedera, Alastora, Woristina, Knighta, Ciebie XD, Zia, Drexava, Demerotha.
Dzi?kuje za udzielenie mi wywiadu oraz pozdrawiam wszystkich u?ytkownik?w t.net.pl
Wywiad by me

Ostatnia edycja: