• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Gumisiem [Moderator]

Status
Zamknięty.

Ka?ka

s?odki kucyk
Liczba reakcji
52
Alin ; Hej, Gummi moderatorze tibii.net.pl, udzielisz mi kr?tkiego wywiadu?

Gummi ; Tak, oczywiscie

Alin ; Ile masz lat, gdzie mieszkasz, oraz jak masz na imi??

Gummi ; Mam na imie Pawe?, mieszkam w ma?ej miejscowo?ci o nazwie Jarocin (podkarpackie). Wieku nie podam, ?eby by?o bardziej tajemniczo ; ).

Alin ; Ahh, tajemniczy Gummis, sk?d wzi?? si? pomys? na tw?j nick - bajka?

Gummi ; Od nazwiska

Alin ; Jak zacze?a si? twoja przygoda na TNP?

Gummi : Dok?adnie 10 luty bie?acego roku. W?a?ciwie dzie?, jak ka?dy inny. Rozmawia?em z kilkoma osobami i tak si? z?o?ylo, ?e Speeder podes?a? mi link do tego forum.

Alin ; Na pocz?tku by?e? zwyk?ym ?miertelnikiem, potem moderatorem, zosta?e? zdegradowany, potem odzyska?e? posad?, dlaczego te wszystkie komplikacje?

Gummi ; C??, moja przygoda z moderacja zacze?a si? od tego, ?e zosta?em wybrany na okres pr?bny. Jaki? czas by?em moderatorem, p??niej mia?o miejsce do?? du?o dziwnych sytuacji i szczerze m?wi?c nie czu?em si? dobrze w tamtej kadrze. Po ca?ej tej paranoi z Varathem polecia? Speeder, a zaraz potem ja za "zbyt ma?a aktywno?? na fm", tak czy inaczej nie kwestionowalem decyzji alastora. Powrocilem niedawno, dostajac przy tym druga szanse, dokladnie tak jak Speeder. Komplikacje w?a?ciwie by?y spowodowane niedobran? kadr?. Po prostu nie umieli?my pracowa? razem, tak by dawa?o to oczekiwane efekty, dlatego potrzebne by?y zmiany.

Alin ; Lecz powr?ci?e?, wi?c komplikacje w kadrze ust?pi?y?

Gummi ; Mo?e nie tyle co ust?pily, ale teraz kadra jest "odm?odzona" i po tych wszystkich zdarzeniach mamy bardziej dobrany sk?ad bez idiot?w, kt?rych g?upota wysz?a w trakcie moderacji, ale naszcz?scie ich nie ma ju? z nami.

Alin ; Jak min??y Ci wakacje, wiadomo czas odpoczynku, wyjecha?e? gdzie?? A mo?e gdzie? jeszcze pojedziesz?

Gummi ; Nie wyjechalem nigdzie i nie zamierzam ; )

Alin ; Wakacje przy TNP, to jest dobry moderator. Kt?ry z u?ytkownik?w forum, jest wed?ug ciebie 'najlepszy' (w sensie pomocy, pisania itp.)?

Gummi ; ?aden : ). W?a?ciwie poziom tych post?w na forum jest bardzo ?a?osny i jedyne osoby jakie sob? cokolwiek reprezentuj? to kadra i niekt?rzy z Vip'?w.

Alin ; Co s?dzisz, aby nasze forum, promowa?o jaki? OTServer, przynios?o by to popularno??, czy s? ju? takie plany?

Gummi ; Ots'y nie daj? zbyt du?ej popularno?ci naszemu serwisowi. Poza tym ma?o jest ots?w, kt?re trzymaj? poziom, a nawet je?li takowe s?, jest to wytw?r du?ych serwis?w. Tak czy siak, ots'y raczej zawsze maj? w?asn? stron?, a gracze mogliby jedynie stworzy? konto, gdy potrzebowaliby odpowiedzi na jakie? pytania zwi?zane z ots'ami, a potem znikli by w czasoprzestrzeni. Plany? C??, jest subforum "Tw?j serwer tutaj", a poza tym nic szczeg?lnego w tym kierunku si? nie dzieje.

Alin ; Forum idzie do przodu, czy stoi w miejscu?

Gummi ; Rozwija si? w takim tempie jak dotychczas. Nie mamy jakich? nag?ych skok?w popularno?ci. Jak wspomnia?o ju? kilka os?b portal/konkursy to dwa g??wne czynniki, kt?re mog?yby w do?? szybkim tempie zwi?kszy? nam popularno??, ale niestety to wszystko nie jest tak proste, jak si? wydaje.

Alin ; Odejd?my na chwil? od forum, gra?e? na rl tibi, od jakich czas?w, kt?ry lvl wbi?e??

Gummi ; Pierwszy kontakt z Tibi? by? ponad 4 lata temu. Dok?adnie nie pami?tam nic wi?cej, bo ta gra by?a u mnie na dysku mo?e 2 dni, ze wzgl?du na to, ?e nikt znajomy w to nie gra?, wi?c ja te? nie widzia?em w tym sensu. Po 1.5 roku za namow? znajomych wr?ci?em i dosta?em jakie? tam noobowskie konto z 8 lvlem i w?a?ciwie od tego si? zacze?o. By?o to zaraz po zimowym upie na Tibie 7.6. Nie kr?ci?o mnie tak bardzo wbijanie lvli. Wolalem chodzi? gdzie? ze znajomymi, poznawa? ten ?wiat, robi? questy samemu itd. Mia?em dziesi?tki postaci z lvlami 8-30~, kt?re najcz??ciej s?u?y?y do r??nych combos?w, a czasem by?y po?yczane na mage bomby. Pkowanie to by?a rzecz, kt?ra na prawd? dawa?a frajd? i satysfakcj?, szczeg?lnie, gdy loocik jeszcze dopisa? ; ). Najwyzszy lvl to zaledwie 62 paladyn, kt?rym ju? od dawna nie expie.

Alin ; Jak dobrze wiemy zajmujesz si? w grafik?, ile ju? to robisz?

Gummi ; Hmm, w?a?ciwie to trudno wyznaczy? jaki? sta?y moment. Zawsze interesowa?o mnie w jaki spos?b Dana Reklama, bilbord czy nawet ok?adka gazety powsta?a. Czyta?em mase tutoriali i w ko?cu sam mog?em tworzy? r??ne ciekawe rzeczy, kt?re w starych amatorskich programach nie by?y mo?liwe do wykonania.

Alin ; Jakie s? twoje zainteresowania, pr?cz grafiki?

Gummi ; W?a?ciwie wszystko co zwi?zane z komputerem, bo przy nim sp?dzam du?y u?amek czasu. Poza tym lubie od czasu do czasu pogra? w pi?k?, skoczy? na imprez? itd.

Alin ; A zajmujesz si? jakim? sportem na powa?nie, w sensie, ?e grasz w turniejach itp.

Gummi ; Nie

Alin ; Jaki jest tw?j ulubiony piosenkarz\piosenkarka?

Gummi ; Nie mam takiego/takiej.

Alin ; Jaki rodzaj muzyki lubisz?

Gummi ; Rock, Punk-Rock, czasem metal i w?a?ciwie to wszystkiego po troche. Po prostu niekt?re kawa?ki s? dobre same w sobie i gatunek muzyczny nie jest tak istotny.

Alin ; Ok, dzi?ki za wywiad, chcesz kogo? pozdrowi??

Gummi ; Thx u2. Hmm pozdrawiam ca?a kadr? i wszystkie ?adne dziewczyny ; )

Ostatnia edycja:
Jaka? nowa moda? ;d Co do wywiadu to taki w miar?, nie mam ?adnych zastrze?e?. Pytania by?y zr??nicowane z czego bardzo si? ciesz? ;)

chyba jeden z najlepszych wywiad?w, d?ugi, pytania ciekawe jak i zr??nicowane a tak?e proste i nie zagmatwane. Moja ocena 9++/10.

Wywiad fajny, pytania raczej dobre mo?e najd?u?szy to on nie jest ale jeden z d?u?szych szkoda tylko ?e ma?o o sobie powiedzia? dzumi?.

39 3/4 na 10 : D

Wywiad przeprowadzano starannie i bardzo dobrze, jeden z ciekawszych wywiad?w z kadra mo?na tylko pogratulowa?.

Taki ma?y offtop doda?em do Spisu Wywiad?w

Fajny wywiadzik, d?ugi du?o pyta? fajnie si? czyta.

Gummi? ja te? mieszkam na podkarpaciu ko?o jakiej wi?kszej miejscowo?ci jest Jarocin??

Ostatnia edycja:
?eby tak mi?o i s?odko nie by?o to te? trzeba kilka rzeczy powiedzie?
Khmm na pytanie o vipach :> ... ja pisze bez sensu :confused: :>
Tak jak gudio wspomnia?
Pormowane :D do s?ownika ju? sobie doda?em :> ,a ja mia?em gummiego za zupe?nie innego cz?owieka :> ?e jaki? punk ?e je?dzi zwiedza ,?e robi du?o rzeczy kt?re w wywiadzie nie zosta?y okre?lone ajc gummis
Ale i tak najlepszy wywiad do czasu :>

Wywiad do?? przejrzysty i ?adnie wykonany.
Ale Gummi? jest tajemniczy :P

Kod:
Gummi ; Mam na imie Pawe?, mieszkam w ma?ej miejscowo?ci o nazwie Jarocin (podkarpackie). [SIZE="5"]Wieku nie podam, ?eby by?o bardziej tajemniczo ; ).[/SIZE]

Moja ocena 9/10. Bo zawsze mo?e by? lepiej ;)

Gumi? ukrywa wiek, bo zosta? odkryty przez Bismaka! Hihihi xD(wpierdol? xD)

Ciekawy wywiad, ja tam ju? o nim wi?kszo?? wiem, wi?c si? wi?cej dowiadywa? nie musz?. Troch? liter?wek powsta?o tutaj, brakuje gdzieniegdzie przecink?w. Popraw ; )

Gummi? ja te? mieszkam na podkarpaciu ko?o jakiej wi?kszej miejscowo?ci jest Jarocin??
Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Rzesz?w.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wywiad ladny xD
Krotki ale na temat.
Wreszcie na poczatku inne pytania a nie w kazdym wywiadzie takie same ;<
Mozna bylo sie wiele dowiedziec z tego tematu o Gumisiu xD
10/10
/Moking

Status
Zamknięty.
Do góry