• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Dzikim Johnsonem [Global Mod]

Kaisus

Advanced User
Liczba reakcji
24
MIWWqBy.png

Witam, w dniu dzisiejszym postanowi?em przeprowadzi? wywiad z Dzikim Johnsonem - Global Moderatorem Forum. :)
Mi?ego czytania . :)

Kaisus : Witam Ci? Dziki Johnsonie, z tej strony Kaisus.
Chcia?bym spyta? czy udzielisz mi kr?tkiego wywiadu, kt?ry zostanie opublikowany na tibia.net.pl. Zgadzasz si??

Dziki Johnson : No pewnie ?e tak ;)

Kaisus : Zacznijmy wiec. Niewielu ludzi ma o Tobie informacje, przez co wydajesz si? bardzo tajemniczy. Opowiedz nam prosz? o Twojej obecnej sytuacji. Czym si? zajmujesz, jak wygl?da Tw?j zwyk?y dzie?, jakie masz osobiste plany na przysz?o???

Dziki Johnson : Obecnie ucz?szczam do technikum mechanicznego (no chyba ?e zrobi? sobie urlop ;)). Po szkole najcz??ciej wchodz? na forum a potem id? na si?ownie po kt?rej cz?sto wychodz? si? gdzie? poszwenda?. O przysz?o?ci jako tako nie my?la?em i jedyne co planuje to p?j?cie na jakie? studia ^^

Kaisus : Powiedz, czy masz jakie? nowe pomys?y na udoskonalenie forum na nowym stanowisku ? Je?eli tak to jakie ?

Dziki Johnson : Prowadz? pewien projekt z kilkoma osobami, mam r?wnie? kilka ciekawych pomys??w w zanadrzu lecz nie chc? o nich tu otwarcie pisa? bo jest od cholery roboty a czasu niestety ma?o i nie wiadomo kiedy wejd? w ?ycie :P

Kaisus : Administracja da?a Ci szans? daj?c awans na wy?szy szczebel. Powiedz jak to jest ?

Dziki Johnson : Niezmiernie ciesz? si? z tego powodu lecz kolorek to nie wszystko jak to niekt?rzy sobie my?l? - wy?sza ranga to wi?cej obowi?zk?w a co za tym idzie wi?cej sp?dzanego czasu na forum ^^

Kaisus : Jakby? m?g?, co by? zmieni? w kadrze TNET i na forum ?

Dziki Johnson : Jedyne co bym chcia? zmieni? w kadrze to jej struktur?, mianowicie przywr?ci?bym rang? Managera.
Je?li chodzi o forum to rzuci?em ju? kilka propozycji i miejmy nadziej? ?e uda si? je wprowadzi?.

Kaisus : Czy m?g?by? komu? z czystym sumieniem odda? swoje stanowisko ?

Dziki Johnson : Obecnie nie zapowiada si? na moje odej?cie przez prawdopodobnie d?uugi czas.

Kaisus : Uczestniczysz w jakim? projekcie ?

Dziki Johnson : Tak, by?o o nim nawet wspomniane w dziale technicznym - tyle mog? powiedzie? ;)

Kaisus : Wspomnia?e? w swojej prezentacjii na forum ?e gdyby nie Rebuild to by? nie m?g? by? z nami. Powiedz dlaczego ?

Dziki Johnson : Wystarczy poczyta? posty w Aktualizacjach i Zmianach ze schy?ku 2011 roku :P
Korzonek zbanowa? mnie za wys?anie dw?ch poda? w naborze na moderator?w, tak samo zreszt? traktowa? wi?kszo?? moich mc.
Gdy wkroczy? Rebuild dosta?em si? na posad? experta, p??niej moderatora i wtedy Eturl po??czy? moje g??wne zbanowane konto z mc ^^

Kaisus : Co my?lisz o aktualnym stanie TNET ? Czy forum si? rozwija czy przeciwnie - upada ?

Dziki Johnson : Jeszcze p?? roku temu liczba os?b zalogowanych nigdy nie przekracza?a 90 - obecnie widuje si? po 120+ zalogowanych co jest bardzo dobrym znakiem dla forum.
Ponadto, systematycznie wzrasta ilo?? pisanych post?w / temat?w dziennie oraz rejestrowanych kont, konkursy z nagrodami rzeczowymi powoli powstaj? i co najwa?niejsze dla forum - kontakt z Tro Media (w?a?ciciel forum) uleg? znacznej poprawie ;)

Kaisus : Czy wed?ug Ciebie na forum powinno by? wi?cej konkurs?w dla u?ytkownik?w forum ?

Dziki Johnson : Obecnie na forum jest kilka konkurs?w za reputacj? i ten w kt?rym mo?na wygra? VPS-a.
Osobi?cie, jestem w trakcie finalizowania przygotowa? do 3 nowych konkurs?w - 2 za reputacj? i 1 za PACC-a do Tibii - szczeg??y niebawem ;)

Kaisus : Ile czasu jako nowy global po?wi?casz na swoje obowi?zki ?

Dziki Johnson : Dziennie na forum przesiaduj? oko?o 4-5h chyba ?e dzieje si? co? ciekawego - wtedy oczywi?cie wi?cej.

Kaisus : Czy mia?e? styczno?? z Real Tibi? ? Je?eli tak to wymie? swoje osi?gni?cia w niej. :)

Dziki Johnson : Przez oko?o 2,5 roku PACC-a na moich wszystkich kontach, moim najwi?kszym osi?gni?ciem jest 116 MS o nicku takim samym jak login na forum.
Pierwotnie by? on na serwerze Pvp (Eternia) i tam te? wbi?em 100 poziom lecz z powodu licznych koleg?w graj?cych na Harmonii posta? przenios?em.

Kaisus : Czy aktualnie grasz na jakim? serwerze ?

Dziki Johnson : Ostatnio gra?em Knightem - Olympas - lecz po kupnie PACC-a okaza?o si? ?e mam o wiele mniej czasu na gr? ni? s?dzi?em :P

Kaisus : Dzi?kuj? Ci za czas po?wi?cony na przeprowadzenie wywiadu i za ch?ci :). Na ko?cu mo?esz pozdrowi? kilka os?b.

Dziki Johnson : Chcia?bym pozdrowi? Ciebie za po?wi?cony czas i ch?ci na przeprowadzenie wywiadu,
oraz Kurtisa, Eturla, Vxra, Kuzirashiego, Korzonka oraz [-]Marcina24[/-] ;)

Do góry