• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wywiad z Drexav-em [Moderator]

Status
Zamknięty.

Sidron

Advanced User
Liczba reakcji
12
Ja : Witam.Udzielisz wywiadu dla tibia.net.pl ?

Drexav :Ojejku nie wiem - no dobrze.

Ja : Dziekuje . Mo?e opowiedz nam co? o sobie. Ile masz lat , gdzie mieszkasz , twoje hobby . Zreszta wiesz o co mi chodzi :)

Drexav : Nazywam si? ?ukasz mam 16 lat chodz? do LO o rozszerzeniu mat inf. Mieszkam w ma?ej wiosce ko?o Pu?aw. Interesuj? si?, chyba standardowo komputerami i pi?k? no?n?.

Ja : Jak zacz??a si? twoja przygoda z forum tibia.net.pl ?

Drexav : By? wiecz?r. Czu?em pewny niepok?j. By?a chwila po wprowadzeniu nowego updateu (nie pami?tam dok?adnie jakiego by? to 2007-12-14 ). Szuka?em TA. trzeba by?o napisa? par? post?w aby mie? dost?p. Napisa?em i ozbaczy?em, ze jest organizowany konkurs PACC. Warunek 30 post?w i 3 tematy (sensowne) to te? nie by?o wi?kszym problemem a p??niej zosta?em moderatorem...

Ja : Ehm . . . Interesujace :) . Jak zachowa?e? sie kiedy ( Ja bym w to nie uwierzy? :D ) dowiedzia?e? si? o tym ?e b?dziesz moderowa? i pilnowa? forum ?

Drexav : Nie by?o euforii. Forum wtedy dopiero si? rozwija?o. Oczywi?cie cieszy?em si?, ?e b?de cz??ci? kadry zarz?dzaj?cej, ale wiedzia?em, ?e czeka mnie teraz wi?cej pracy oraz nie b?de do ko?ca m?g? pisa? tego co mi ?lina na j?zyk przyniesie.

Ja : Zawiod?e? si? kiedy? na jakim? z moderator?w , vip?w , admin?w lub zwyk?ych u?ytkownik?w ?

Drexav : Ka?dy ma wzloty i upadki. Ka?dy pope?nia b??dy i ka?dy powinien mie? drug? szans?. Jako? specjalnie si? nie zawiod?em mo?e dlatego, ?e wi?ksze przekr?ty zwi?zane by?y z dzia?em OTS a ja omijam go szerokim ?ukiem. Kadra jest bardzo dobrze wyselekcjonowana i na ka?dym mo?na polega?!

Ja : Bardzo si? z tego ciesze . Wida? ?e jeste? inteligentnym cz?owiekiem . Osi?gno?e? jakie? sukcesy poza ?yciem komp?terowym ?

Drexav : Jesten inteligenty - my?l tak dalej ;]. Co do sukces?w? By?o tego tak du?o... ;p. Nie strzeli?em kibla w ?adnej klasie. Hmm bardzo ciekawe pytanie bo zmusza mnie do rozmy?la? kt?re niestety stawiaj? mnie w z?ym ?wietle. Bo albo tych wielkich sukces?w nie ma (nie uratowalem nigdy nikomu zycia ani nic takiego) a tych jaki? malutkich osobistych nie pami?tam. W ko?cu ?yjemy chwil? i nie ogl?damy si? za siebie. Jednak odpowiem dyplomatycznie, ?e w ?wiecie p?enym s?p?w i hien samo ?ycie i przetrwanie jest du?ym sukcesem...

Ja : Pi?knie to ujo?e? . Hmm . . . To standardowe pytanie : Jakie jest twoje najwi?ksze osi?gni?cie w swiecie Tibi ?

Drexav : Stosunkowo niedu?e bo 52 lvl paladin. Ale w mi?dzy czasie by? jeszcze 42 sprzedany i masa takich 20 - 30 lvlowych postaci jak zaczyna?em gra?.

Ja : Dobrze ?e nie jeste? na?ogowym tibijczykiem . . . Co do na?og?w . Czy wci?gne?o cie co? kiedy? od czego nie mog?e? odst?pi? ?

Drexav : Tak... s?odycze. Ale nale?y pami?ta?, ?e wszystko jest dla ludzi tylko, ?e wszystko z umiarem...

Ja : Te? jestem fanem s?odyczy ^.^ . Mam nadzieje ?e masz jeszcze czas . Bo chce cie jeszcze chwileczke pom?czy? :)

Drexav : Ok niema sprawy

Ja : Co s?dzisz o rewolucji na tibia.net.pl?

Drexav : Wg. mnie bardzo dobre rozwi?zanie. Napewno jest to jakie? urozmaicenie na forum. Jest to r?wniez zoobowi?zanie do tego aby pisa? wi?cej. Bardzo dobra inicjatywa!

Ja : Te? tak s?dze.Zostawmy ju? t? tematyke tibijsk? i przejdzmy do do twojej osoby i gustu . Masz mo?e jakies ulubione danie lub film ?

Drexav :Je?li chodzi o danie to nie. Raz mam ochot? na to a innym razem na zupe?nie co? innego. To takie kaprysy mojego ?o??dka. Co do film?w. Obejrza?em ich mas? i wiele by?o takich po kt?rych ?a?owa?em, ?e si? sko?czy?y, i my?la?em, ?e to jeden z lepszych film?w jakie ogl?da?em. P??niej by?y lepsze, nastepne itd. Ostatnio urzek? mnie film Szeregowiec Ryan (tak, tak dopiero niedawno obejrza?em). Wi?cej nie wymienie dlatego, ?e za du?o zaj??o by miejsca a skrzywdzi? bym te o kt?rych w obecnej chwil nie pami?tam.

Ja : Ok . Mo?e obejrze kiedy? twoj ulubiony film :) . Nie b?de ci? ju? m?czy? i zadam ci ostatnie pytanie . Czy darzysz jakiegos uzytkownika "TN" szczegolna sympati??

Drexav : To samo co w sprawie film?w. Nie chce nikogo wyr??nia? aby nikt inny nie poczu? si? ura?ony. Bardzo lubi? Vipa Xemrona dlatego, ?e to m?j kumpel z rl.

Ja : Stwierdzam iz jestes bardzo mi?ym cz?owiekiem.Wiele si? o tobie dowiedzia?em.Zaskoczy?e? mnie . Ale mi?o twoimi odpowiedziami . Mo?e chcesz kogo? pozdrowi? ?
Drexav : Tak chc? pozdrowi? dru?yn? pi?karsk? Powi?lak Ko?skowola, 1 AL z ZST w Pu?awach, wszystkich u?ytkownik?w, moderator?w, Vip?w, administrator?w, Qsaka kt?ry pomaga mi w nauce C++. Dzi?ki wam za wszystko :)

Ja : Ja do??czam si? do pozdrowie? i dzi?kuje ci za udzielenie wywiadu . Przepraszam za ortografi? ale jestem dysgrafikiem.

Drexav : Dzi?kuj? Bardzo ! Pozdrawiam !

Ostatnia edycja:
Odp: Wywiad z Drexav-em

Bardzo ?adny wywiad stosunkowo d?ugi dobrze sformu?owane pytanie

Og?lnie Super :P

Bogata wymowa redaktora i Drexava i dla tego si? fajnie czyta taki wywiad, og?lnie super!! Wi?cej takich wywiad?w.

Wywiad taki sobie podobny do mojego. Szcze?e m?wi?c bardzo fajny odemnie leci reput ?eby? nie zosta? z niczym.

Bardzo sensowne wypowiedzi , wywiad przejrzysty . Czekam na wi?cej wywiad?w od Ciebie!

Wywiad jest ?wietny, jest przynajmniej inny troch? szkielet ni? w normalnych wywiadach. ; o Wypowiedzi Drexava czyta si? bardzo mi?o ; ) Co do b??d?w ortograficznych m?g?by? to przynajmniej wrzuci? na worlda albo mozille ...
Mam nadziej?, ?e b?dzie wi?cej takich ?wietnych wywiad?w.

Mo?na troch?, by popracowa? nad "?adno?ci?" wywiadziku.
Pytania s? w miar?, a odpowiedzi jeszcze lepsze ;p
?ycz? powodzenia, w przeprowadzaniu kolejnych, lepszych :D!

Mi tak?e wywiad sie podoba? du?o sensownych pyta? m?dre odpowiedzi Naprawde fajny wywiadzik :p

Bardzo fajny wywiad (je?eli nie najlepszy), bardzo du?o pyta?, fajnie si? czyta, i og?lnie fajnie co tu wi?cej m?wi? 9.99/10 bo zawsze mo?e by? lepien

To teraz m?j komentarz...:D

Wywiad d?ugi, pytanie dobrze sformu?owane, i og?lnie ciekawy. Mi?o si? go czyta ;) 9.5/10, bo jak powiedzia? :
bo zawsze mo?e by? lepiej

Status
Zamknięty.
Do góry