• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wyspa...<1st work>

Status
Zamknięty.
Odp: Wyspa...<1st work>

Troch? mnie zdziwi?o, bo wchodz?c w temat mys?a?em, ?e zn?w b?dzie jaka? "denna" praca. Jednak si? myli?em... Je?eli to Twoja rzeczywi?cie pierwsza praca, to Gratuluj?. Cho? osobi?cie mam pewne w?tpliwo?ci, no c?? nie liczy si? to co ja my?l?, tylko co Ty.

Co do mapy: Te kamyczki, kt?re zosta?y na wodzie przysu? bardziej do ska?y, a b?dzie wporz?dku. Przy g?rach jeszcze czego? mi brakuje, sam nie wiem czego, mo?e zabardzo "nawalasz" r??nych detali, itd. Do podziemi nie mam nic do zarzucenia, ale zacznij tworzy? powa?ny projekt. Podoba mi si?, ?e tyle czasu sp?dzasz nad robieniem mapy - tak samo mam.

Moja ocena jak najbardziej pozytywna: 9/10

@Down
Ca?kiem dobrze to rozplanowa?e?, jest du?o miejsca na miasteczko i respy. Czekam na efekt ko?cowy.

Pozdrawiam
Goweg

Ostatnia edycja:

Jeszcze nawet nie zacz??em ko?czy? tej pracy<tj.dalszej cz??ci podziemi... :)>, czas mi na razie na to nie pozwala...
Mimo to znalaz?em go<czyt.czas>(tylko chwilk? ale zawsze) i przygotowuje si? jak kolega up<Aleks150>mi zaproponowa? to powa?niejszego projektu;)
(Kt?remu przy okazji chc? podzi?kowa? za ocenk? i ciesz? si?,?e podoba Ci si? moja praca:p)

Przestawiam<Faza wst?pna> mini mapki Rookgard:

A tutaj pierwsza pr?ba w?a?nie(ta<Faza wst?pna>):

Ss - Wkr?tce<Lepszy my?l?>

Przy okazji zapraszam do komentowania ;)

Pozdrawiam:D

@
EDIT:Jednak b?d? pracowa? nad lepszym konturem mapki...Ss - Wkr?tce
Pow?d edycji: skasowanie obrazka z mini mapk?<nowy ss wkr?tce>, dodanie informacji...
@przywr?cenie ss z fazy wst?pnej my?l?, ?e jednak warto aby?cie i na niego popatrzyli...
i podpowiedzieli mi czy wielko?? jest dobra, czy podoba Wam si? kszta?t,czekam na jakie? wskaz?wki...

Ostatnia edycja:

dla mnie a? nazbyt za wiele szczeg???w napchane napchane i napchane masz do tego napewno umiej?tno?ci moja ocena 8/10

Status
Zamknięty.
Do góry