• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wyspa...<1st work>

Status
Zamknięty.

Mapperek

User
Liczba reakcji
0
Witam wszystkich:D <M?j pierwszy post na forum xDD>
Chcia?bym us?ysze? tj. zobaczy? w komentarzach Wasze zdanie o mojej pierwszej mapce...:up:
Prosi?bym o to aby?cie w swoich opiniach napisali mi co Wam si? podoba, co nie i co mog? zrobi? aby to poprawi?.:up:
Screen:
]

Wiem, ?e mapka jest ma?a ale widzia?em w showroom jeszcze mniejsze a mimo to niekt?rzy u?ytkownicy potrafili napisa? taki komentarz jaki ja chcia?bym zobaczy? pod swoj? prac?.:p
W p??niejszym czasie dodam reszt? screen?w...
Powiem co? o fabule, Questach, "Rybaku"...
<Ps. Wiem, wiem nie wida? Go tu<tj. Rybaka>
Dodam Go p??niej wtedy gdy zaczn? si? bawi? w robienie swoich npc...>

Zach?cam do komentowania...:D

Pozdrawiam...<Mapperek>:huh:

Odp: Wyspa...<1st work>

Bardzo ?adna praca, posiada wiele szczeg???w, ale najbardziej spodoba?y mi si? g?ry. Jak na twoj? pierwsz? prac? to ?wietnie Ci posz?o.

Ocena 9,5/10

Jak na Twoj? pierwsz? mapk? to mnie zadziwi?o a?. O ile to jest rzeczywi?cie pierwsza mapka, tak jak piszesz w tytule. Du?o szczeg???w, pomieszane trawy i groundy. Jednak moim jedynym zastrze?eniem jest to, ?e za du?o tych kamieni w wodzie zrobi?e?. Ta ??dka by stamt?d nie wyp?yn??a. ;]

Ocena: 5/6

Pozdrawiam.

Stary jak to jest twoja pierwsza mapka to jestem pe?en podziwu ... og?lnie to nie mam zbyt du?ych uwag ale jak kolega up powiedzia? mniej kamieni w wodzie ... b?dzie lepiej wygl?da?o
Ocena : 9/10

Tak jest to moja pierwsza mapka:D...ale...
Przyznaje ?e d?ugo nad ni? siedzia?em...

Na pocz?tku najgorsze jest to ?e nie za bardzo si? wie gdzie znajduj? si? itemy kt?rych chcia?oby si? u?y?...

Co do kamieni tak wiem... domy?la?em si?, ?e zostanie to zauwa?one;)
Jednak ??dka jest tylko dla ?adnego efektu wizualnego...

Co do pracy to mam pomys? na mapk? i na fabu?? RPG...
Wi?kszo?? szczeg???w itp. b?dzie znajdowa?o si? w podziemiach...
Jednak nie wiem kiedy to poka?e gdy? robi? to od czasu do czasu jak mam woln? chwil?...<tak wi?c narazie prosz? o komentowanie tego co widzimy na screenach>
Mapping traktuje jako tak? moj? odskoczni?...;)

<Powiem Wam, ?e podoba?a mi si? ta kilkudniowa praca nad t? mapk? szczeg?lnie wtedy gdy na ko?cu troszczy?em si? o szczeg??y i groundy:up:

Mapping to bardzo fajna rzecz hehe;) :up:

Dzi?kuje za komentarze;):D

@Thrak

No ale mimo wszystko jest to moja pierwsza praca;D
<Dlatego tym bardziej jestem zadowolony, ?e dosta?em tak wysok? ocen?;) od najwi?kszego krytyka na forum...
<Tak gdzie? przeczyta?em pod jak?? prac?<i tym krytykiem by?e? Ty je?li si? nie myl?...>>:D>
Dzi?ki za komentarz i ocen?:D

@derlin

Tak jest to moja pierwsza praca:D...

@Valey

Ciesz? si?, ?e si? podoba;p

Ostatnia edycja:

Nie pierdol, ?e jest to twoja pierwsza praca. Pierwsze prace to 99% showroomu. =P
Ta mapa jest bardzo ?adna, ciekawe szczeg??y i przede wszystkim - poprawnie zrobiona.

Og?lnie, m?j drogi, staraj si? nie zasra? ca?ej mapki grzybkami. Podoba mi si? ; ) Keep rolling'

8/10

To naprawde twoja pierwsza praca? Bravo, bardzo podobaj? mi si? g?ry, jedynie co ?le zrobi?e? to za du?o tych kamieni w wodzie, zgadzam si? z Miki2021 ta ??dka by nie wyp?yn??a :p 9.5/10

Jak to twoja pierwsza praca to jest ona bardzo dobra i poprawinie zrobiona.K?pki trawy/kamyczki wszystko na swoim miejscu
Ocena 9/10

:up:

Witam ponownie :D
D?ugo mnie tu nie by?o, a przecie? mia?em pokaza? Wam podziemia:)
Tak wi?c s? one sko?czone w 75%...
Hmmm... moje pierwsze podziemia :S Zaczynamy:p

<niestety ta cz??? podziemi jest jeszcze niedoko?czona...>
<Poka?e zarys niekt?rych miejsc<faza wst?pna;)>

Jak wida? jest to kontynuacja mojej pierwszej pracy;)
Jak wcze?niej prosz? o oceny...
Je?li nie skomentowa?e? wcze?niej wyspy - Prosz? zr?b to teraz;)
:thx:
Mapka ta jest sko?czona w oko?o 50%...
PS.
Kr?ciutko powiem o historii...:cool:
Nied?ugo zajm? si? napisaniem opowiadania na temat historii Rybaka...
Tak wi?c z jakiego? wzgl?du<Ja wiem... Wy musicie poczeka?;)>
Rybak zosta? skazany przez Lud na ?mier?...
Jednak jako wierny s?uga i PRZYJACIEL Kr?la dosta? szans?...
Kr?l wys?a? go na tajemn? wysp? gdzie m?g? ?y? szcz??liwie lecz samotnie...
<nikt nie m?g? si? o tym dowiedzie?...inaczej Kr?l m?g?by spotka? si? z jakim? buntem czy czym? w tym rodzaju...>:p
hmmm... Zastanawiacie si? pewnie po co te podziemia, tajemne przej?cia, mapy itp.??
Ot?? Rybak ma brata<lub siostr?<jeszcze zobaczymy>:o>...;):cool:
Jego brat/... jest poszukiwaczem skarb?w...
Jednak po ostatniej podr??y nikt nie chcia? mu uwierzy? w to, ?e odnalaz? ATLANTYD?..., poniewa? wszystkie statki zosta?y zniszczone, jego towarzysze zgin?li...,a on sam nie m?g? pogodzi? si? z tym, ?e jest po?miewiskiem...
Dlatego odnalaz? brata, i zacz?? budowa? statek<niestety tego jeszcze nie mo?ecie zobaczy? na mapce>, przygotowywa? si? do podr??y i odzyska? miano POSZUKIWACZA SKARB?W...:cool::)
CDN...:cool:
Dzi?kuje za uwag?;)
Pozdrawiam...<Mapperek>:|
A jeszcze jedno...
Przepraszam za to, ?e zdj?cia nie s? ?adnie obrobione ale chcia?em tylko pozna? Wasze zdanie na temat moich prac...:o
Je?li kiedy? za?o?? sw?j temat z pracami wtedy to zmieni?;)
?ycz? mi?ego ogl?dania;D

Ostatnia edycja:

mapka wygl?da przyzwoicie w tej pierwszej najfajniejsza g?ra
ale miejscami w tych podziemiach troche overspam... za du?o wszystkiego przej?? by sie nie da?o ;d

jesli m?wisz ze masz jakies historie i plany czy co tam xd to pewnie zrobisz swojego otsa
ale jesli nie i chcialbys gdzies dolaczyc napisz na gg 10098991

og?lna ocena 78%

srry za b??dy

Szkoda, ?e to nie mapy do gry. Jak dla mnie showoff jest ?wietny jak na Beginnera w mappingu. ;) Nie wiem jedynie co dok?adnie przedstawia ostatni screen. Takich map jak ta ostatnia nie r?b. ;)
R?b sensowne mapki. :D
10/10!

Pozdrawiam,
GregoRex.

Taka sobie. A? taka rewelacj to nie jest. Teraz padnie pytanie a ty by? zrobi? tak??
-Nie. Je?li wystawi?e? j? na ocenianie to jest licha:|

Widz?, ?e komentarzy mn?stwo...<ironia>;)

Pierwsze 3 pozwol? sobie w takim razie skomentowa?;)

@walukasz

Dzi?ki za ocenk?;) Co do everspaamu...hmm staram si? og?lnie nie za?mieca? mapki, wiem, ?e miejscami jest mo?e du?o r??nych pierd??ek ale moim zdaniem dodaje to uroku... poza tym taki showoff pr?buje robi? tylko tam gdzie wiem, ?e albo nie trzeba wchodzi? albo ju? zagrodzi?em i nie mo?na;)...
Dzi?ki za ocenk? <chocia?, my?la?em ?e jak na moje pierwsze podziemia dostane przynajmniej r?wn? 8 xDD ale no trudno> Pozdrawiam...:)

@GregoRex

Dzi?kuje za ocen?<tak wysok?:D> i ciesz? si?, ?e si? podoba;)
Co do mapek do gry...
Postaram si? te tereny p??niej tak pozmienia? aby mo?na by?o na nich pogra?... poza tym nie planuj? tu ?adnych potwor?w, dlatego my?l?, ?e na upartego da?oby rad?...mog? si? myli?;)
Jeszcze raz dzi?ki za ocen?...Pozdrawiam:)

@Edit;)
Co do ostatnich mapek to jest faza wst?pna, tam 90% si? jeszcze pozmienia;)...
ale oczywi?cie wiadomo mog?em tego nie dodawa? skoro jest niesko?czone;) hehe a co do tych miejsc wszystko b?dzie wi?za?o si? z poszukiwaczem skarb?w<patrz-Fabu?a:)>Dzi?ki;)

@tomeckiwa

Tu szczerze m?wi?c nie wiem co mam napisa?... dlatego ?e widzia?em kilka Twoich komentarzy pod innymi pracami i nie wiem czemu oceni?e? tak moj?...

Szczerze m?wi?c nie masz racji...
jebie mnie to czy da?by? rad? zrobi? tak? mapk? czy nie...:D
Dzi?ki za ocen?

Ja przyjmuj? krytyk?, mam nadziej?, ?e nast?pna praca bardziej Ci si? spodoba...
Ewentualnie m?g?by? napisa? co mog? zmieni?;)
Pozdrawiam=)

@@@

Prosz? o ocenki i porady, gdy? jak wcze?niej napisa?em jest to moja pierwsza praca w podziemiach:D

Ostatnia edycja:

Praca na do?? wysokim poziomie, du?o szczeg???w.Najbardziej podoba mi si? ta g?ra, ale tam troszk? nawalone.
Ocena 10/10
Pozdrawiam,
Arts.

@Mapperek.
Czy nie chcia?by? do??czy? do Warlon World?

Ciesze si?, ?e si? podoba;)

Do tych kilku os?b kt?re r?wnie? zaproponowa?y mi do??czenie do projektu...
niestety nie mam na to czasu, rzadko kiedy siadam do map edytora, a poza tym jestem pocz?tkuj?cy i innej pracy opr?cz tej jeszcze nie zrobi?em, wi?c sami rozumiecie, nie czuje si? na si?ach...;)

Przy okazji od?wie?am...:D

@down

Czy ja wiem mo?e i masz racje...co fakt to fakt nie wiem jak innym si? podoba ale ja jestem dumny z tej pracy, zreszt? wole napisa?, ?e jest to moja pierwsza mapa<co jest prawd?> i dowiedzie? si? jak wypadam ni? to,?e "robi?em to 10 min w dodatku z nud?w, jakby tego by?o ma?o w ?rodku nocy>
<kurwa zajebi?cie>
Nie traktuj tego jako moj? riposte do Ciebie bo nie wiem czy tak piszesz... elo

Ostatnia edycja:

Nie rozumiem dlaczego tak si? chwalisz tym, ?e to jest twoja pierwsza mapa?
My tutaj staramy si? ocenia? mapy pod wzgl?dem wykonania a nie pod wzgl?dem ilo??i zrobionych map.

Za bardzo si? "cieszysz" tym, ?e jest to twoja praca i to jest bardzo irytuj?ce. Osobi?cie s?dze, ?e to nie s? twoje pierwsze styczno?ci z mapedytorem, ale to pozostawi? dla siebie.

Je?eli mam ocenia? mapy, to wyspa za bardzo wydetalowana, mo?na by powiedzie? tandetny overspam.
W drugiej pracy jest to samo, ale jako? bardziej mi si? podoba ni? 1st, ale mo?e dlatego, ze nie czuj? si? w klimatach podziemnych.

Pozdrawiam
Fluos!

?adna mapka, wida? ?e b?d? z Ciebie ludzie. Nie id? do byle jakiego OTS'a. Co do wyspy do niepotrzebnie tyle kamieni na wodzie.

9/10 :)

Dzi?ki za ocen?;)

Co do kamieni w sumie wiele os?b ju? to radzi?o, widz? ?e jest kolejna w takim razie usun? ich troch?, macie racje nie za bardzo to wygl?da z tak? ilo?ci?:S
Postaram si? poprawi? to jak najszybciej i wrzuci? screena;)...

Pozdrawiam;)

@@@
Wpis skasowany, poniewa? 2 razy doda?em t? sam? wypowied?...

Ostatnia edycja:

Prawie zapomnia?em...

Tutaj macie ss tych kamieni w wodzie...
<Do tych wszystkich, kt?rzy zwr?cili mi na to uwag?, chcia?bym dowiedzie? si? czy ju? jest lepiej czy mo?e jeszcze troch? ich pousuwa?...>

Pozdrawiam ;)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry