• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Woristin vs edzio13

Status
Zamknięty.

Woristin

Forum friend
Liczba reakcji
85
  • data: 28 lipca - cho? mo?liwe, ?e autorzy sko?cz? prace wcze?niej.
  • temat: zupe?nie dowolny
  • wersja Tibii: 8.1
  • ilo?? SQM: przynajmniej 50x50, bez g?rnej granicy

Do edzio13: wy?lij mi linki do screen?w na PW, najp??niej 28 lipca. Zrobi? wtedy sond? bez ujawniania, kt?ra praca jest czyja.

Zgadzam si? ;] Data i wszystko mi pasuje ;] Pomy?le dzisiaj co zrobi?, a jutro ju? biore si? do roboty (:

No, no.. Zapowiada si? ciekawie... Mamy tu dw?ch doskona?ych mapper?w. Zobaczymy co z tego wyniknie. Powodzenia.

Hmm obydwaj s? ?wietni, ciekawe kto b?dzie lepszy (;

Go Go Power Rangers!

Woristin jest ?wietny a prac Edzia13 jeszcze nie widzia?em ale skoro Woristin to pewnie te? jest bardzo dobrym mapperem mo?e by? ciekawie nie mog? sie ju? doczeka? :)

@edit
Ju? zobaczy?em prace edzia13 i s? r?wnie wspania?e jak i mapy woristna.B?dzie ciekawie.

Ostatnia edycja:
ja r?wnie? czekam z niecierpliwo?ci? na starcie :p b?dzie ostra walka. Mam nadziej?, ?e nie zawiedzie mnie ?aden mapper a swoj? drog? te pojedynki to bardzo fajna sprawa ;) poczekamy, zobaczymy....

Patrzcie jaki sprawiedliwy:

Ja 22:25:47
robisz juz mapke na battle? ;>
Woristin 22:25:48
yo
Woristin 22:25:54
ta
Woristin 22:25:58
widze ze ci kolejne battle szykuje xd
Ja 22:26:02
nie
Ja 22:26:03
xp
Ja 22:26:07
nie mam ochoty nic robic
Ja 22:26:13
pokaz jakiegos screena z tego co robisz
Woristin 22:26:14
; p
Woristin 22:27:16
chcialbym zeby glosowanie bylo 100% sprawiedliwe

A? sam jestem ciekawy obydw?ch mapper?w prac :>
Szczeg?lnie licz? na Wortisa lecz g?osowanie same wy?oni zwyci?zca
Mam nadzieje ,?e poka?esz si? z lepszej strony ni? Anvil ;> - BTW ON MIA? ZA S?ABEGO PRZECIWNIKA !! xD

Ojjj, to mo?e by? interesuj?ce, chod? nie widzia?em w akcji ani Woristina ani Edzia. Ale najlepszy to jest pomys? z tymi anonimowymi pracami, wreszcie chyba b?dzie w miar? uczciwe g?osowanie. No chyba ?e "ej moja praca jest z tym krzakiem g?osuj na ni?", Woristina raczej nie podejrzewam ale Edzie "nie znam" xD Niech wygra lepszy!

co to bedzie !! juz Tu? tu? 28 Lipca ! 3 dni ! Go Go Chlopaki pokazcie sie z jak najlepszej Strony :>

Wed?ug mnie zapowiada si? imponuj?ca walka, jeszcze jak prace s? anonimowe to jest bardziej sprawiedliwie i teraz o wygranej zadecyduj? umiej?tno?ci, chocia? jak kto? by cia? oszukiwa? to by to zrobi? ale ich raczej nie podejrzewam, a wi?c do boju ch?opaki.

Prosi? bym aby na prace by?o mo?na g?osowa? ponad tydzie? gdy? bardzo bym chcia? skomentowa? owe prace i oceni? je...
C?? nie wiem jak mapuj? obydwaj panowie jednak po mapce varathu nie s?dz?
aby to by?o co? imponuj?cego?
Ale jak to si? mawia zobaczymy w praniu mo?e Woristin poka?e klase

Witam, chcia?em tylko powiedzie?, ?e sko?czy?em ju? moj? prace! Wys?a?em j? do Woristin'a na PW ;] Za nied?ugo powinna sie ukaza? wraz z prac? Woristin'a "kiedy j? sko?czy : D"
Ok, to na tyle.

Dobra, temacik zamykam, bo prace zostan? opublikowane prawdopodobnie dzisiaj ; )

Status
Zamknięty.
Do góry