• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Wojtach545] Galeria

Status
Zamknięty.

wojtach545

Active User
Liczba reakcji
0
Witam jestem pocz?tkuj?cym. Mapuje z miesi?c
zdjecie1w.jpg

zdjecie2m.jpg

zdjecie3r.jpg

Co zmieni? co tobie nie tak?

Odp: [Wojtach545] Galeria

Pierwsza i trzecia praca ?adna.. w drugiej czego? brakuje , og?lnie za ma?o detali 7/10 :)

Tak jak kolega up 1 i 3 bardzo ?adne a w nr 2 ma?o detali ale przemilcze to :>

Wszystkie pracki sa dobre... W 2 by sie mozna zastanawiac czy za malo szczegowlow czy dobrze zaleznie od tego czy robisz mapki na pokaz czy mapy na ktorych by mozna grac... Jak takie na ktorych mozna grac to niczego nie brakuje taki ladny respi rotow np pod miasto na otsie rpg z wlasna mapa a jak ma byc duzo szczegolow to w grze tylko przeszkadza a na pokaz sie tylko nadaje :)

Niczym prawie prace s? na poziomie, widz?, ?e stara?e? si? je urozmaica? i detalowa? tak aby przyci?ga?y i uda?o Ci si?! Wed?ug mnie prace mi si? podobaj?, oczywi?cie jest par? ma?ych b??d?w, ale tak poza tym nie mam ?adnych zastrze?e?- czekam na dalsze prac?.

Mapki ?adne, detale mapy na dobrym poziomie tylko troch? kwadratowo.
Ocena 7/10.

Dla mnie pierwsza i trzecia praca s? pi?kne je?eli m?g?by? je udost?pni? bardzo bym by? wdzi?czny ; )

1 i 3 oczywi?cie ale wrzu? jaki? wi?kszy teren

Jak na mappowanie przez miesiac to naprawde bardzo ?adnie ci wychodzi . Ale zgadzam si? z kolegami wy?ej , kt?rzy te? nie widz? tego "czego?" w drugiej pracy . Wed?ug mnie to na pewno detale i "ozdoby" . Jeszcze troch? pracy i naprawd? b?dzie z Ciebie bardzo dobry mapper. Pozdrawiam
Ziom303

Zgadzam si? z @up miesi?c i takie mapy?! Cz?owieku masz talent!
Mi podoba si? praca nr. 2 i 3, natomiast praca numer 1 jako? nie przypad?a mi do gustu.
Ocena: 7/10

Pozdrawiam!!

Status
Zamknięty.
Do góry