Jestemlegenda
Advanced User
- Liczba reakcji
- 12
Witam was bardzo serdecznie po miesi?cach-dniach-godzinach-minutach-sekundach (szczeg?lnie tych cennych). Po uporczywej pracy pomy?la?em "A co mi tam wejd? na Tibia.net.pl". Chcia?em zobaczy? co si? dzia?o na anty-rutynowym forum. Nie b?d? si? rozpisywa? (w sensie, ?e nie b?d? m?wi? co u mnie
). Dlaczego to jest trailer? Po choler? niebiesk?? A po to, ?e te opowiadanie b?dzie holendernie d?ugie podzielone na partycje jak wasze komputery. Nawet nie wiem czy to mo?na nazwa? opowiadaniem. Do rzeczy:
Zapraszam na pierwsz? cz???. Chcia?em zrobi? filmik ale co? tak nie wysz?o (problemy w pracy i techniczne (w tym procesor do kupienia)).
Jestemlegenda

I cz??? - prawdopodobnie 02.05.2012"Wojna w Zao"Od niedawna odkryty kontynent Zao jest celem wielu ekspedycji. Znajduj? si? tam ogromne z?o?a mineralne jakich ?wiat Tibii na oczy nie widzia?. Nawet tyrania demon?w. Przez to w?a?nie Zao to dos?ownie ?wiartka wojny o surowce. Jak wiadomo, wojna mo?e by? te? polityczna i secesyjna. Prawdziwa wojna mi?dzy rasami dzieje si? na arenie politycznej. To tam w?adcy Tibii przeciwstawiaj? si? sobie nawzajem m?wi?c "Ten pomys? jest z?y! Precz z nim!". Jednak s? ludzie, kt?rzy nie ingeruj? w wojn?. Przyk?adem s? dwaj legioni?ci Kratos i Marin. Wiod? spokojne ?ycie na kontynencie. Jednak i tam przysz?a pora wojny. Ludzie wariuj?. Wid?y wbijaj? si? w krasnolud?w, elf?w, jaszczuroludzi, ludzi p??nocy i po?udnia. Po co to komu? Krasnolud odnalaz? kawa?ek ziemi, a nast?pnie kamyczek i ju? wojna?! Nigdy nie wiadomo co si? przydarzy. Kratos wzi?? sw?j miecz, a Marin ?uk. Chc? ocali? ?wiat przed zag?ad? i znie?? wojn? na najni?sz? p??k?, czy nawet na pod?og?. Czy im si? uda? Czas poka?e...
Zapraszam na pierwsz? cz???. Chcia?em zrobi? filmik ale co? tak nie wysz?o (problemy w pracy i techniczne (w tym procesor do kupienia)).
Jestemlegenda