• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Wie?a Ork?w

Status
Zamknięty.

Kaguna

Active User
Liczba reakcji
4
Witam. Kiedy? na tym forum zamie?ci?em t? map? ale zebra?em s?abe oceny. teraz ja poprawi?em i chce ?eby?cie mi powiedzieli co robie ?le i co moge dorobi?.
Patrzcie na sama ska?? gdy? nature jeszcze dorobie.

P.S chcia?bym doda? ?e to b?dzie projekt miasta ork?w bo tego b?dzie wymaga? fabu?a otsa bo to b?dzie troche inny ots i to mo?e by? tak bardziej obozowisko uchod?c?w. Pzdr...

Odp: Wie?a Ork?w

Og?lnie to nawet mi si? podoba, tylko ten klimat jest bardziej barbarzy?ski od orkowego...
Polecam Ci doda? troch? gruzu(czyt. gravel) i doda? jaki? budynek orkowy te? na zewn?trz g?ry, a obie budowle po??czy? mostem, tylko ?eby nie by? za d?ugi, bo to popsuje ca?y klimat =d

Mapa, w porz?dku. Ale mog?e? si? bardziej postara?. 8/10
Wrzucaj kolejne zdj?cia.

Bardzo dobre wykonanie, du?o szczeg???w, kt?re przyci?gaj? uwag?. Je?eli chcia?e? zrobi? t? wie?? tak?, ?eby sta?a sama w odosobnieniu to w porz?dku. Fajne by by?o jakie? ma?e obozowisko pod spodem.

9/10

Praca ?adna, wida? dbasz o szczeg??y, mieszasz pod?ogi. Ca?kiem przyzwoicie ta wie?yczka wysz?a. M?wi?c szczerze nie ma si? te? czego uczepi?. Nie pasuje mi tylko ten gar i flaga przed budynkiem. Reszta pikna. =)

Praca jak praca wida? , ?e ?adnie i estetycznie zrobiona du?o szczeg???w i urozmaice?. Wszystko pi?knie ?adnie , ale szkoda , ?e to takie ma?e , nast?pnym razem r?b wi?ksze lokacje. =)

Bardzo fajna praca. Du?o szczeg???w kt?re bardzo ?adnie ze sob? wsp??graj?. Troch? tylko w?a?nie te ognisko i gary ?rednio pasuj?, ale najwi?ksza wada to ten teleskop na najwy?szym poziomie. Rozwijaj to dalej, bo ?adnie Ci to wychodzi.

<<<<<Od?wierzam Plx commands>>>>>>>

o jakie znowu komendy nas prosisz?

co do mapy to nawet fajnie Ci to wysz?o, nie jest to mo?e styl czysto 'orkowy' ale z braku laku mo?e by?, mieszasz groundy, to dobrze ale trzeba to robi? z g?ow?, daj?c kamienn? posadzk? wypada?o by da? troche kamiennych ?cian.

og?lnie mi si? podoba

Tak jak wi?kszo?? #up - dobrze ?e mieszasz groundy, ale bez przesady, ta posadzka na wy?szych pi?trach jest absurdalna. :huh:
Sporo detali, jak dla mnie to nawet troch? za du?o.
Wej?cie (schody) powinno by? tylko z prawej strony, po lewej mo?na by by?o ska?? powi?kszy? o kilka sqm i tam umie?ci? ten garnek i ognosko.
Og?lnie mapka ca?kiem niez?a, do?? "klimatyczna" wi?c - 8/10

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry