• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?wiczenia-og?lne dyskusje.

LuriseQ

Advanced User
Liczba reakcji
67
Witam!​

Postanowi?em za?o?y? temat, gdzie wszyscy b?dziemy mogli porozmawia?, zada? pytania no i na nie odpowiedzie?, oczywi?cie wszystko na temat ?wicze?.

Tak wi?c skoro napisa?em ten temat, to oczywi?cie rozpoczn? rozmow?, ot?? kilka dni tem kupi?em sobie HMB w tabletkach, ale p?ki co nawet tego nie rozpakowa?em, dlaczego? Boj? si?, nie wiem jakie to ma skutki uboczne, no i jak to stosowa?, aby nie przedawkowa? i ?eby nic mi si? nie sta?o, dodam, ?e mam 14 lat i nie wiem czy w tym wieku op?aca si? co? bra?.
Do tond ?wiczy?em bez ?adnych 'wspomagaczy', obecnie mam 35~ w bicu, i wiem, ?e jak na m?j wzrost i wiek to bardzo dobrze, poniewa? szybko rosn? i jestem do?? szczup?y, a to bardzo wp?ywa na rozmiary w bicu ; ).
Tak wi?c wracaj?c do pyta?, to czy op?aca mi si? brac te HMB, czym grozi przedawkowanie, jak nie przedawkowa?, no i jakie s? skutki uboczne?

Zapraszam do rozmowy, bo wiem, ?e jest tu wiele u?ytkownik?w, kt?rzy si? tym interesuj?.

Odp: ?wiczenia-og?lne dyskusje.

We? taki temat za??? na SFD lub KFD, tam Ci doradz? eksperci, a nie ludzie kt?rzy ?wicz? jedynie w gta. Z tego co wiem to jakiekolwiek efekty po hmb zobaczysz po d?u?szym czasie, 10~ tygodni wi?c je?li sta? Ci? to bierz. Jak to bra?? Porad? si? na sfd, ale je?li b?dziesz bra? 2 tab. rano, 2 tab. po treningu i 2 tab. przed snem to nic Ci si? nie stanie.

Skutki uboczne? Dam Ci kilka cytat?w z sfd:

Bez przesady, to nie koks. S? nawet pewne zalety np: HM? wzmacnia system immunologiczny oraz obni?a poziom cholesterolu. Podczas intensywnego treningu HM? przeciwdzia?a zniszczeniom mi??ni, minimalizuje redukcj? bia?ek oraz pomaga w naprawie tkanki mi??niowej. Skutecznie wspomaga przyrost si?y i masy mi??ni przy jednoczesnej redukcji tkanki t?uszczowej

Ja biore juz 4 miesiadz HMB i musze przyznac ze jestem w 100% zadowolony, nie mialem zadnych problemow z zoladkiem i zgaga. Polecam branie HMB pod jednym warunkiem, ze jest marki Olimp. Moj kolega bral HMB marki Trec i ani nie poczul poprawy miesniowej to na dodatek niestety bolal go zoladek, takze polecam HMB marki Olimp. Jezeli ktos ma ochote probowac z Geinerami to moj znajomy poleca Geinera firmy Trec.

Niekt?rzy pisz?, ?e po hmb boli im ?o??dek i maj? zgag?, ale to ju? zale?y od organizmu (chyba).
Zapraszam na: i

Wiesz ja ?wicz?c 2 miesi?ce parkour w bicepsie mam 34 cm bodaj?e ;p dodam ?e nie trenowa?em codziennie, wi?c pytanie co ty ?wiczysz ?e masz tylko 35? Pompki tylko?
HMB jest w porz?dku, ale nie radz? Ci go bra?. Poprostu taki wspomagacz dzia?a tylko na rozrost mi??ni a nie na si?? :) A to co innego :)

Poprostu taki wspomagacz dzia?a tylko na rozrost mi??ni a nie na si??
G??wnie to tak, bo w klasie mam kolege, kt?ry w bicu ma ponad 40, owczywi?cie tylko dzi?ki wspomagaczom, fakt, ?e nie ?atwo, ale na r?k? go k?ad?.
Chocia?, co? tam si?y na pewno to daje, ale moim zdaniem bardzo ma?o.

wi?c pytanie co ty ?wiczysz ?e masz tylko 35? Pompki tylko?
G??wnie to pompki, ale czasami ?wicz? u mojego taty w gara?u, takim przyrz?dem z dwiema spr??ynami do roz?ci?gania, niestety nie pami?tam jak to si? nazywa.

Skoro odradzasz mi tego, to chyba musz? to sprzeda?, ale gdzie? Tak w og?le to jest dla ludzi w moim wieku legalne, rodzice by mi nic nie zrobili jak by to zobaczyli? Bo kupi?em to po kryjomu.

Skoro odradzasz mi tego, to chyba musz? to sprzeda?, ale gdzie? Tak w og?le to jest dla ludzi w moim wieku legalne, rodzice by mi nic nie zrobili jak by to zobaczyli? Bo kupi?em to po kryjomu.
Na allegro. Jest legalne przecie? to nie sterydy.. Zale?y jeszcze od tego jakich masz rodzic?w, u niekt?rych zio?o ro?nie na parapetach zamiast kwiatk?w, najwy?ej Ci to wyjebi? ; )

Chocia?, co? tam si?y na pewno to daje, ale moim zdaniem bardzo ma?o.
G??wnie to pompki, ale czasami ?wicz? u mojego taty w gara?u, takim przyrz?dem z dwiema spr??ynami do roz?ci?gania, niestety nie pami?tam jak to si? nazywa.

Expander.

Skoro ju? kupi?e?, no to kurzy? si? chyba nie b?dzie, szczerze m?wi?c to nie wiem czemu wybra?e? HMB, jest to najgorsze co mo?na wybra?, na efekty musisz czeka? bardzo d?ugo, skutki uboczne? To nie s? koxy, wi?c spokojnie - mog?e? sobie kreatyn? kupi?, czy jaki? stack kreatynowy, to drugie wp?ywa bardzo na si??, chocia? to pierwsze tak?e, stack jest to spot?gowana kreatyna.

Kreatyna ma tak? wad?, ?e po zako?czeniu cyklu mi??nie Ci spadn?, z tym i waga, cho? je?eli przeprowadzi?e? poprawnie cykl, to i tak wyjdziesz na plus.

I nie myl suplement?w z SAA, bo to idiotyzm...

Btw, u??? diet?, potem od?ywki, bo one maj? uzupe?nia? to pierwsze. : )
Wytrwa?o?ci ?ycz?.

kilka dni tem kupi?em sobie hmb w tabletkach, ale p?ki co nawet tego nie rozpakowa?em, dlaczego? Boj? si?, nie wiem jakie to ma skutki uboczne, no i jak to stosowa?, aby nie przedawkowa? i ?eby nic mi si? nie sta?o
Przed u?yciem skonsultuj si? z lekarzem, lub farmaceut?.

Ja mam 16 lat i nie wiem ile mam w bicu, ale k?ad? koleg?, kt?ry wa?y prawie 2x tyle co ja.
(masa mi??niowa, nie sam t?uszcz)

Mam 170 cm wzrostu, wa?? 64 kg, biceps mam niez?y w miar? : p
Nigdy nie bra?em wspomagaczy i nie b?d? bra?, bo jak tylko b?d? chcia?, to sam wyrze?bi? si? na b?stwo.
A si?? w ?apie mam ; ]

G??wnym problemem NADU?YWANIA wspomagaczy jest impotencja, nadci?nienie, no i jak sko?czysz bra?, to cz?sto jest problem "flaka" ; D

Ja mam 16 lat i nie wiem ile mam w bicu, ale k?ad? koleg?, kt?ry wa?y prawie 2x tyle co ja.
(masa mi??niowa, nie sam t?uszcz)
Mam 170 cm wzrostu, wa?? 64 kg, biceps mam niez?y w miar? : p
Nigdy nie bra?em wspomagaczy i nie b?d? bra?, bo jak tylko b?d? chcia?, to sam wyrze?bi? si? na b?stwo.
A si?? w ?apie mam ; ]
G??wnym problemem NADU?YWANIA wspomagaczy jest impotencja, nadci?nienie, no i jak sko?czysz bra?, to cz?sto jest problem "flaka" ; D
Nadu?ywania? id? pierdolnij si? w g??wk? i to ostro, bo jeste? t?py jak idiota. Na sucho to ty sobie mo?esz jebn?? w lustro przed tob?, bo nie odda; )
#topic
pos?uchaj Don Wakefula ch?opak m?ody jest, ale ma poj?cie w tych tematach:D ale og?lnie dla mnie przed 18 to g?upota co? bra? pa?a ci nie uro?nie i b?dziesz mie?, a skoro jeste? idiot? tak bardzo, ?e pytasz si? na forum tibijskim o takie sprawy to pewnie po moich s?owach ju? dostaniesz drgawek na temat ma?ej pa?y. elo btw. si?a to nie wszystko liczy si? technika tak?e ;)

#NarutoFan123
Jad? na sucho i chuj. Taki jeste? kozak w necie, a na rl by? sie z?o?y? jak sk?adak twojej matki.
Zaczynasz mnie ju? mocno wkurwia? swoim kozactwem. Mia?e? jakie? zjebane dzieci?stwo, czy? nie?
Teraz spierdalaj na drzewo kretynie i id? poszuka? innego frajera do dyskusji.
Ty to jeste? jednak amator u?ywania m?zgu - wielki inteligent forumowy. Wspominasz o mojej matce? Czy?by? mia? jakie? kompleksy s?ysz?c s?owo "mama", bo jej nie masz od urodzenia, bo jeste? wynikiem spustu na g?wno? Wkurwiam Ci?? ojj straszne mistrzu to tylko forum;* Dzieci?stwo jakie mia?em? no hmm to by?o co? gorszego ni? wygl?d twojej mordy chocia? nie to co prze?y?em nie przerasta twojej krzywej buzi. Spierdala? na drzewo nie b?d?, bo raczej twoje towarzystwo mi by si? nie spodoba?o. Dyskusja? z tob? to raczej gadanie do ?ciany. Biedne dziecko ty jeste? chyba jakie? emo, bo w ka?d? moj? prowokacj? wpadasz. nara i pierdolnij g?ow? w ?cian?.

Ostatnia edycja:

Heh, chcesz to bierz. Legalne wspomagacze g?wno daj?.
Kup sobie testosteron i po sprawie ^^, z jajami gorzej, ale co tam...
Zainwestuje w hantle.
Jak chcesz co? osi?gn?? to po pierwsze zwi?ksz mas?.
Najgrubszy_2321051.jpg

@edit
Co do tego, co kupi?e?. Zale?y od starych, mog? si? wkurzy?. Nic Ci nie dadz? wyt?umaczenia typu "to legalne".

Ostatnia edycja:

g?lnie dla mnie przed 18 to g?upota co? bra? pa?a ci nie uro?nie i b?dziesz mie?,
Kup sobie testosteron i po sprawie ^^, z jajami gorzej, ale co tam...
Aha...Czyli od tego mog? mie? problem z przyrodzeniem? Niby dlaczego?

Hmm, to mo?e niech mi si? wypowie kto? obeznany na temat 'kaloryfera', bo chc? zacz?? ?wiczy? mi??nie brzucha, ale z tego co wiem to w tym wieku nie za bardzo si? op?aca, poniewa?, p??niej mog? mie? problem tkank? t?uszczow? czy co? ;p.

poniewa?, p??niej mog? mie? problem tkank? t?uszczow? czy co? ;p.

Kto Ci takie baje naopowiada?? ?le chyba zrozumia?e?, jedyny jaki mo?esz mie? problem po ?wiczeniu brzucha, to problem z kr?gos?upem, ale to zale?y od techniki wykonywanego ?wiczenia, w a6w g??wnie pracuje kr?gos?up, wi?c nie polecam, lepiej samemu sobie wymy?li? plan treningowy, ze sprawdzonych ?wicze?, warto te? wspomnie? o tradycyjnych brzuszkach, s? one tak popularne, tylko wi?kszo?? nie wie, ?e przy brzuszkach pracuje bardziej kr?gos?up ni? brzuch.

Kup, czy wypo?ycz sobie jak?? ksi??k? na temat kulturystyki, mo?na dowiedzie? si? sporo ciekawych rzeczy.

#NarutoFan123
Jad? na sucho i chuj. Taki jeste? kozak w necie, a na rl by? sie z?o?y? jak sk?adak twojej matki.
Zaczynasz mnie ju? mocno wkurwia? swoim kozactwem. Mia?e? jakie? zjebane dzieci?stwo, czy? nie?
Teraz spierdalaj na drzewo kretynie i id? poszuka? innego frajera do dyskusji.

#edit
Spu?ci?e? si? ju??

#topic
Troch? jeste? za m?ody na takie ?wiczenia. ?wicz all opr?cz klatki piersiowej (jak ju? co? to tylko pompki), bo obci??ysz kr?gos?up i mniej uro?niesz.
(jednemu nic si? nie stanie, a drugi w wieku 15 lat ju? nie b?dzie r?s? - tak mia? m?j kuzyn)

Ostatnia edycja:

Witam!​
Postanowi?em za?o?y? temat, gdzie wszyscy b?dziemy mogli porozmawia?, zada? pytania no i na nie odpowiedzie?, oczywi?cie wszystko na temat ?wicze?.
Tak wi?c skoro napisa?em ten temat, to oczywi?cie rozpoczn? rozmow?, ot?? kilka dni tem kupi?em sobie HMB w tabletkach, ale p?ki co nawet tego nie rozpakowa?em, dlaczego? Boj? si?, nie wiem jakie to ma skutki uboczne, no i jak to stosowa?, aby nie przedawkowa? i ?eby nic mi si? nie sta?o, dodam, ?e mam 14 lat i nie wiem czy w tym wieku op?aca si? co? bra?.
Do tond ?wiczy?em bez ?adnych 'wspomagaczy', obecnie mam 35~ w bicu, i wiem, ?e jak na m?j wzrost i wiek to bardzo dobrze, poniewa? szybko rosn? i jestem do?? szczup?y, a to bardzo wp?ywa na rozmiary w bicu ; ).
Tak wi?c wracaj?c do pyta?, to czy op?aca mi si? brac te HMB, czym grozi przedawkowanie, jak nie przedawkowa?, no i jakie s? skutki uboczne?
Zapraszam do rozmowy, bo wiem, ?e jest tu wiele u?ytkownik?w, kt?rzy si? tym interesuj?.

?wicz all opr?cz klatki piersiowej (jak ju? co? to tylko pompki), bo obci??ysz kr?gos?up i mniej uro?niesz.
Mo?esz mi napisa? jakie ?wiczenia na klatk? obci??a kr?gos?up?

a na rl by? sie z?o?y? jak sk?adak twojej matki.
ehh... nie ma co jak kozaczy? przez internet.

#topic
Luriseq poczekaj jeszcze rok, albo dwa. Nie ma co si? pcha? do ?wicze? w wieku 14 lat. A jak ju? jeste? tak uparty to nie kupuj HMB, tylko zacznij sobie bra? od jaki? minera??w i witamin.

#edit
Zamiast a6w spr?buj abs, o wiele lepsze efekty. a6w nie oddzia?ywuje na wszystkie partie brzucha.

Ostatnia edycja:

@up.
Sam nie jestem idealny, wiem to bardzo dobrze...
Ale powiem Ci, ?e twoja g?upota przerasta wszystko, wi?c ju? nawet nie mam zamairu z tob? rozmawiac, tak wi?c po jakiego chuja to piszesz?Chcesz reputa, podzi?kowanie, nie wiem, jebnij si? w ?eb.
Jak jeste? taki kozak na forum, to chocia? na VT porozmawiajmy, taa wiem, teraz b?d? wym?wki "nie mam mikro" "nie b?d? z takim kim? rozmawia?" tak wi?c nie spamuj dzieciaku, prosze : ).Dlaczego jeszcze nie wyszed?e? z tematu, na co tutaj czekasz, heh ju? jakie? p?? godzinki tu sterczysz, wypierdalaj.

~~Co do brzuszk?w to ich nie robi?, ale to jedne z najpopularniejszych ?wicze? jakie znam je?li chodzi o mi??nie brzucha, drugimi jest sk?ad ?wicze?, czyli sz?steczka weidera, mo?liwe, ?e je znacie, bo jest bardzo popularne.
Wiem, ?e robienie tych ?wicze? to cholerne m?ki, ale mo?e bym spr?bowa?, czy co? innego na pocz?tek?
si?a to nie wszystko liczy si? technika tak?e
Nie wiem, czy dobrze Ci? zrozumia?em, ale nie chodzi mi o to, aby by? jakim? przekoksem i ka?dego bi?, wcale nie o to mi chodzi i nie do tego d???, poprostu robi? to dla siebie i chc? si? troch? wyr??nia? spo?r?d innych ch?opak?w, chyba wiadomo o co mi chodzi... ^.-

Nie, nie - a6w nie, poczytaj o ABS, to chyba najlepsze ?wiczenia na brzuch, cho? wol? sw?j trening : )

Nie, nie - a6w nie, poczytaj o ABS, to chyba najlepsze ?wiczenia na brzuch, cho? wol? sw?j trening : )
Tak wi?c mo?e podzielisz si? ze mn? swoj? tajemnic?, czyli twoim trenigngiem, oczywi?cie je?li to ud?wign?, w co w?tpi?, bo jak narazie mam tylko du?y i brzydki brzuch, mimo i? nie jestem gruby, to chyba od melan?y :o.

Dodam jeszcze, ?e Wy te? mo?ecie zadawa? pytania i pisa? w tym temacie, temat nie dotyczy tylko mnie, tak?e zapraszam serdecznie do dyskusji, no i dzi?kuj? za wasze odpowiedzi.

Tutaj masz o abs i a6w, jak ?wiczy?.

Dobra strona z pompkami

Do góry