• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Vxr vs Harmonia

Vxr

Ty r?b swoje brat!
Liczba reakcji
129
W tym temacie, pragn? przedstawi? swoj? historie gry na harmonii, b?d? stara? si? ca?y czas aktualizowa? temat.
Swoj? przygod? z tym ?wiatem, zacz??em 19 lipca, 2012 roku o godzinie 8:36.

A oto wyniki do aktualnego stanu:

awapng_raapsrh.png

awa2png_raapshw.png

eqpng_raapsha.png

Odp: Vxr vs Harmonia

No, no widz?, ?e zn?w zaczynasz gra?. ?adne itemy jak na ten lvl, ale b armor bym wymieni?. Jak stoisz aktualnie z shieldingiem i distem?

Aktualnie mam skille 54/44 skilluje do 60 po czym expie do 25 od 25lvl, expie do 70 skilla. Dzisiaj b?d? mia? pacc.

Witam!
Przyszed? czas na kolejne zdj?cia z wynikami moich zmaga? na harmoni, licz? na komentarze..

lvlpng_raaawra.png

distpng_raaawrq.png

No, no widz? Pacc zakupiony i ci?niesz z lvl'kiem. Jakie skille? Z EQ co? zmienia?e? ? Ankrahmun? ;>

Skille w tym momencie 63/52, eq jest to samo i tak jestem w ank, ale zaraz zaczynam pirate outfit i na piraty id?. Jak mi si? uda dzisiaj 25lvl wbij?, w max 2 tyg. chce 50lvl.

Skille s?abe, ale mam nadzieje ?? podgonisz.
Wykonanie samego outfita, pirata nie jest trudne wi?c chwilke Ci to zajmie.
Powodzenia w dalszych awansach.

Jak na ten lvl skille s? dobre, na 50lvl b?d? m?g? si? pochwali? jakimi? 80+ my?l?.

Nie gra?em 3 dni bo nie mia?em w og?le czasu, lecz dzisiaj troch? nadrobi?em i wbi?em 3lvl:

avpng_rqhrnhx.png

skpng_rqhrnxa.png

Gratz widz?, ?e si? lenisz troszk?. My?la?em, ?e zobacz? awans na 30 a tutaj 25. No, ale powodznka. ?adne skille.

Widze 70 dist jest :d 25 lvl jest to jak chcesz si? chwali? 80 distem na 50 to musisz troszke poskillowa? bo przy expie nie wejdzie ;dd

80 skill to jaki? tydzie? trenowania na offline training. Wi?c na pewno b?dzie przed 50lvl.

No bardzo ?adnie :D. Od dzi? te? zaczynam ?miga? na harmoni za?atw jakie? eq :D

Z eq bd ci??ko bo sam nie mam za wiele, a nie gra?em teraz sporo bo na wakacjach by?em.

...Jak mi si? uda dzisiaj 25lvl wbij?, w max 2 tyg. chce 50lvl.
Co mia?e? na my?li z tym 50lv? Ja zaczynam te? gra? na Harmonii, mam ju? Prem Scrolla. Dobijam 25 60/50 i lecimy z Pacc.

Wczoraj, czyli 10 wrze?nia 2014 r. Zacz??em kontynuowa? przygod? z Harmoni? i moj? postaci? na niej.

Oto rezultat ze wczoraj:

1jpg_eaarhha.jpg

A to z dzisiaj, jednak dzisiaj planuje jeszcze 2-3lvl !

2jpg_eaanphw.jpg

Do góry