• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Vergil] Thread

Status
Zamknięty.

Vergil93

Advanced User
Liczba reakcji
6
Od 4 miesiecy zajmuje sie mappingiem, zobaczcie sami moje prace:
Brama (nieskonczona):
fymu84.jpg

v62cxw.jpg

Roty:
23sirye.jpg

Opactwo:
2yvjtdz.jpg

I cos nowszego :
332m9p3.jpg

Oto nowa porcja ss z Twierdzy:
Kawalek Muru :
1z3wcg7.png

Arena:
2yk1il4.png

Szubienica:
mujvk.png

Zbrojownia:
2djrm9t.png

Brama:
2agt1dg.png

Strzelnica:
33bmtu8.png

Oltarz:
oi6irm.png

Hogsmade
2niur2w.png

2q8tshz.png

2z3uxav.png
Zapraszam do komentowania!!!

Odp: [Vergil] Thread

Prace bardzo fajne. Wida?, ?e siedzisz w tym d?ugo i poprawi?e? si? od czasu Magic OTS

Oby tak dalej

Ostatnia edycja:

Ciekawe prace tworzone z pomys?em. Niedu?a ilo?? detali, wn?trza domk?w wychodz? ci super. Nic tylko czeka? na nast?pne twoje prace
Ocena: 9/10

Refresh-co tak malo komentarzy?-
ap8wtw.jpg

10d6pg3.jpg

Kementujcie!!!

Kurde, prace ?wietne.

Bardzo mi si? podoba pomys? dw?ch pierwszych prac, cholerna dba?o?? o szczeg??y - a to bardzo ceni?. Doskonale w wolne miejsce na mapie wci?niesz co?, co nie b?dzie przeszkadza?, a wr?cz urozmaici miejsc?wk? umilaj?c oko. Podoba mi si? r?wnie? Twoja wszechstronno?? oraz pomys?owo??.

Nie mam si? do czego przyczepi?, wszystko elegancko - nic doda?, nic uj??.

10/10

Dzieki za wszystkie komentarze, cos na odswiezenie:
30tjj2h.jpg

Gora z prawej strony i natura nie dokonczona.
32zhput.jpg

Wszytskie prace tworzone dla servera Bottle of Wine.
Pozrdawiam, Komentujcie!

Ostatnia edycja:

Prace naprawd? ?adne. Dbasz o szczeg??y, nie pakujesz oczojebnych dodatk?w :). 10/10. Mappuj dalej.

?le robione zdj?cia (zapisuj w formacie .png). Mo?e i pomys?y s? na miejscu, ale za to natura le?y totalnie. Co robi na ostatniej pracy ten wielgachny grzyb, albo miecz w trzeciej pracy od ko?ca...Bordery wygl?daj? gorzej, ni? by by?y robione w AB. Wsz?dzie mo?na zobaczy? jaki? syf, za du?o sypiesz gruzem co daje taki efekt. Na te domki najeba?e? tyle tego, ?e mam wra?enie, ?e s? to jakie? machiny bojowe -.-

Tak jak wy?ej, *.jpg ?mierdzi! Ale co do prac to te pierwsze nie podobaj? mi si?, poprostu nie m?j styl. Ta wczorajsza praca ju? lepsza od pozosta?ych ale czeka jeszcze przed tob? d?uga droga.

Ca?kiem niez?e te twoje prace, przedstawiaj? (ciekawe?) tereny, du?o szczeg???w.

Jedynie co robisz ?le to pozostawiasz du?e puste miejsca, nawal tam du?o detali ale bez przesady i b?dzie ok :)

A i Pami?taj o zapisywaniu w formacie *.png.

Pozdrawiam

PS Ocena 8/10

ciekawie ciekawie , fajne masz pomys?y M?j Vergilu ;* ;-D , sa detale , pomys?owo?? itp.
mog?e? doko?czy? to po prawej ;-r
ocena : 9.8/10

Ostatnia praca posiada bardzo ?adn? architekture, lecz detalizacja oraz szczeg??y s? na poziomie niskim. Troche mi to przypomina most nad smo?? wykonania div99, ale nie ma co, on zrobi? to idealnie.
Bardzo ?adne prace i mam nadzieje, ?e b?dziemy je widzie? cz???iej.
Pozdrawiam!

Po ponad miesiacu odswiezam temat.
Oto nowa porcja ss z Twierdzy:
Kawalek Muru :
1z3wcg7.png

Arena:
2yk1il4.png

Szubienica:
mujvk.png

Zbrojownia:
2djrm9t.png

Brama:
2agt1dg.png

Strzelnica:
33bmtu8.png

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

0.o jak zwykle zaciekawi?a mnie twoja pomys?owo?? , arena jest ciekawie zrobiona ;D , szubenica , te? ciekawa , strzelnica fajny pomys? z tymi tarczami na l?dkach

Bardzo fajne prace.

Masz du?o pomys??w co do robienia prac mapperskich, du?o szczeg???w i detali.
Super i tyle, ocena 9/10 ;)

Co tak malo komentarzy?
Tutaj macie ksztalt murow Twierdzy:
2vuk2nd.png

Ostatnia edycja:

Prace s? ?wietne, masz wspania?e pomys?y. Jedyne co bi?o po oczach to marnie wykonana fontanna. Mimo to du?y +
9,5/10 :)

Dzieki za wszytskie komentarze, zachecam wszytskimch do komentowania!
Z pol uformowanych mysli powstalo cos takiego, nie bardzo wiem jak to nazwac moze oltarz?
oi6irm.png

@Down:
Nie wiem co to dokladnie jest, jak juz pisalem powstalo to z pol uformowanych mysli jako urozmajcenie do mojego krolestwa krasi, zapraszam cie tez do obejrzenia mojej twierdzy (wczesniejsza strona)?
Pozdrawiam!
@Edit
Down: Wiesz pajeczyny nie sa potrzebne do oltarza jako ze zaniedbany byc przeciez nie musi, a jako ze znajduje sie w miescie krasi to chyba oczywiste ze nie jest. Oltarze nie sa robione tylko dla sil ciemnosci wiec rowniez nie potrzebna tam jest krew, czaski krzyz itd. Jednak zgodze sie ze ksiazke mozna by tam wcisnac.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry