• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Update :(

Status
Zamknięty.

Pietrov

New User
Liczba reakcji
0
Wchodz? dzi? na tibia.pl i co widzi?:
Update ju? jutro
Ryba , 07.04.08 12:52
Zgodnie z zapowiedziami CipSoftu jutro odb?dzie si? mini-aktualizacja. Z tego powodu wszystkie serwery gry jak i strona g??wna b?d? wy??czone na oko?o 3 godziny, poczynaj?c od 13:00. Wprowadzony zostanie klient 8.11. Je?li chcesz dowiedzie? si? czego? wi?cej o zmianach, zajrzyj tu i tu.

wi?c dzi? update :< co oni z t? tibi? robi? wed?ug mnie najlepsza by?a tibia 7.1, 7.3, 7.6, w tych czasach mi sie najlepiej gra?o. Ci?g?e updaty... kiedy tibia 3D :O?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pietrov pisa?o ju? wcze?niej co b?d? wprowadza?... Tibii 3D nie b?dzie po pierwsze poniewa? by musieli robi? now? grafik? i ca?y silnik gry po drugie zburzy?oby to klimat tej gry.

@up
wiem, ?e nie b?dzie tibii 3D, co update to tibia na moje schodzi na "psy"...

[irony]Pewnie wprowadzaj? exori max dla knighta[/irony].
Robi? poprawki w Tibia Rules, usun? par? b??d?w na mapie i w grze i tyle.

Pozdrawiam,
Napster.

P.S. Nie b?dzie Tibii 3D.

@edit/@up:
Tak, ale to jest mini update - par? zmian -.^.

Wcale nie dodaj? potwor?w ^^

zrobi? stadion na euro 2009 ^^ bauhaha

Na pewno kto? zg?osi? buga w troll cave niedaleko Thais i tym, mi?dzy innymi si? zajm? ;]

@up

Mylisz si? jest update trwaj?cy do 16.00.

Zgodnie z zapowiedziami CipSoftu jutro odb?dzie si? mini-aktualizacja. Z tego powodu wszystkie serwery gry jak i strona g??wna b?d? wy??czone na oko?o 3 godziny, poczynaj?c od 13:00. Wprowadzony zostanie klient 8.11

Aktualizacja przyniesie r?wnie? poprawienie systemu potion?w u?ywanych w grze. Dodane zostan? nowe mikstury, a stare nieco zmodyfikowane. Wi?cej informacji na ten temat ujawnimy ju? wkr?tce. B?d? gotowy!

Nowe mikstury ciekawe jakie ? A mo?e w ko?cu Cipsoft zrobi, ?e samemu b?dzie mo?na je robi? ?

Szkoda mi si? robi ludzi takich jak ty.
Tibia 7.1 rox, sratata, a pewnie nawet w tamtych czasach nie gra?e?.
Jak ta ci si? nie podoba ta rl tibia, to graj na otsach i nie spamuj.
Co z tego, ?e kiedy? Tibia mog?a wam si? wydawa? lepsza, tibia to tibia, klimat zepsuli ludzie. Przecie? gdyby na obecnym kliencie grali ludzie sprzed powiedzmy 3 lat i by?a by taka ilo?? serwer?w jak wtedy, to nie zauwa?yliby?cie r??nicy. Cipsoft to korporacja, kt?ra musi w ci?gu roku wyda? dwa du?e uaktualnienia gry, dlatego te? oni nie mog? sta? w miejscu, poza tym ile mo?na gra? w 1 klienta non stop. Problemy na serwerach itd. s? spowodowane przyp?ywem graczy, maj?c w godzinach szczytu 60 tys. graczy na 74 serwerach mo?na mie? problemy. Nie wiem o co tyle p?aczu, prze?yjesz te pare chwil bez swojej ukochanej gry, na zewn?trz powoli ?adna pogoda si? robi, id? si? wy?al do koleg?w, jak ci smutno : (.

Tyle, ?e troch? bez sensu jest wprowadzanie KOLEJNEGO klienta...

Ale to moje zdanie, i wcale nie musicie si? ze mn? zgadza? ;)

Najlepsza tibia by?a kiedy?, ci??ko by?o wbi? 50lv itp, Teraz w tydzie? mo?na wbi? nawet 60. CrystalCoins na allegro chodzi?y 2-3x wi?cej ( by? wi?kszy zysk )
Addony to spox xD

Nie rozumiem o co wam chodzi z tymi updatami, gdyby nie one ju? dawno bym rzuci? t? gr?, bo w ko?cu ci?gle robiliby?my to samo... Co to za przyjemno?? klepanie non stop potwork?w... Ma?e utrudnienie nigdy nie wyjdzie na z?e...

Nom ja te? mia?em zamiar wbi? a tu lipa;p Mo?e co? naprawi? lub dodaj? i bedzie :cool: zobaczymy:) A z t? tibi? 3D to lipa by by?a bo to ju? nie ta sama gra.

#down
Nie maniaka bo na rl ma?o siedze poniewa? nie chce mi si? ale zaczo?em na nowym ?wiecie gra? (Valoria) i mia?em kuzynowi pokaza? co i jak bo zaczyna gra?. Lecz ?mieszn? rzecz? ?e u mnie jest godzina 16.30:D a oni maj? inn? strefe czasow?:D

Ostatnia edycja:
Nie potrzebnie dodawa?es w temacie ":(".Teraz odbieram Ciebie jako maniaka ktory przez 3h bedzie mia? do?a,smuta i jeszcze inne shizy.

@ W sumie... Zgadzam si? z przedm?wc? ;)

Lecz update'y maj? co? fajnego wnosi? do gry a nie...

Dobrze - nic nie m?wi?.

Nie b?d? narzeka? przed updatem :)

Je?eli kogo? to interesuje to nowy update nie wni?s? ?adnych zmian w adresach pami?ci klienta. Co za tym idzie boty z 8.1 dzia?aj? na 8.11 :P

Status
Zamknięty.
Do góry