• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Twierdza - Prawdziwa rze?.

Status
Zamknięty.

Trapey

Active User
Liczba reakcji
20
Witam.

Twierdza podlega waszej ocenie, wstawi?em aby?cie zobaczyli jakie to jest pi?kne ;].

Je?eli podoba Ci si?, kliknij zdj?cie a przeniesie Ci? w inny temat gdzie masz reszte informacji.​

#Down
Po?artowa? nie mo?na? -.- A i widz? ?e wy ju? pr?bujecie z Tibii zrobic 3D, wszystko realne jak nigdy -.-
A ty nie oceniaj mojej mapy do swoich lamskich projekt?w, nie jestem profesjonalist? i nie znaczy ?e ka?dy musi wstawia? pro mapy. -.-

#Top
3 dni po trochu robione. Valey zraportowany za spam, zero kamyczk?w? po?wicz ;)
Strza?y wbite, bo by? atak na zamek (?ucznicy). Roztrzaskana wierza.

Odp: Twierdza - Prawdziwa rze?.

*up.
Je?li to by?by ?art to wierz mi - pozna?bym.

To jest pi?kne? Cz?owieku to nie przypomina twierdzy. To przypomnina mi ?mietnik. Te strza?y wbite w mur - epic fail. Od kiedy twierdze s? zasypywane piaskiem? No jak na twierdze lub warownie to to jest za ma?e.
Jedyne co mi si? podoba to brama i [sklep z ekwipunkiem?], i bar obejrza?em to po ?ci?gni?ciu mapy, reszta jest ma?o realistyczna i nieciekawa.

6/10

Ostatnia edycja:

Kur... oszcz?d? moje oczy. To nawet nie twierdza, to jest jedna wielka ciapka i kwadrat w jednym. Brak urozmaice?, zero kamyczk?w.
Ocena 3/10

Bo?e. !!! Te strza?y na scianie (2ss) Nawalone jak ch**.
Praca na max 10 minut. Zgadzam sie z panem UP@
Ocena 2/10..

Edit @ jak kto? sie przyj?y 1 ss to wida? pos?gi na obok wej?cia ? po co one tam??

O? maj gad ; o
1 Za du?o strza? wbitych
2 za ma?e jak na twierdze
3 Piasek w twierdzy
Moja ocena 2\10

Jak to jest pi?kne, to ja ju? nie wiem co mam uwa?a? za pi?kne, a co za brzydkie... ;/

Dno 2/10 ;/

Pi?kne to to nie jest :down:

Je?li chcesz zbudowa? jak?? twierdz?, znajd? sobie najpierw jej realistyczny wygl?d i na jego postawie co? tw?rz.

Co do mapki, to od kiedy twierdzy mamy piach?
Tych strza? jest o wiele za du?o, i mog?e? bardziej urozmaici? mur, dodaj?c jakie? drewniane elementy itd.

No c??, moja ocena to: 6/10 za sklepik z ekwipunkiem oraz bram?, bo to jedynie i si? podoba.

Pozdrawiam.

Siemka, jakiego map edytora u?y?e? do robienia tej mapki ?

#
Mapka zajefajna xD

8\10

Ostatnia edycja:

Mapa to totalne dno zero wyborazni zero wszystkiego 1/10:curse:

Mapa mi si? nie podoba, ma?o urozmaice?, strza?y wbite w marmur :confused:, tak jak napisa? Rybol - epic fail. Jak ju? dajesz do showroom to, to musi jako? wygl?da?, bo tego si? nawet ocenia? nie da. Tak prawda to jest rze? dla naszych oczu. Musisz troch? popracowa?. Ocena 2+/10.

Piasek w twierdzy mo?liwy jakby to by?o na pustyni...
Krajobraz m?g?by? pustynny zrobi?, troch? powi?kszy? i usun?? te strza?y.
Jak na razie 4/10

Plusy:
+Ma nawet kszta?t twierdzy
+?adna brama i sklep
+Pr?bowa?e? urozmaici?

Minusy:
-Strza?y
-Ma?e strasznie
-Brak Krajobrazu
-Wej?cia na mury, w og?le nie da si? po murach chodzi? - taka twierdza pad?a by w 5 minut no bo wzi?? par? drabin i hop-siup jeste?my w ?rodku.

Co to ma by??????????? ?al nic tu nie ma piasek w twierdzy to bardziej ruiny twojego domu :D

[evil]1/10[/evil]

Status
Zamknięty.
Do góry