• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

TROJ_GEN.F47V0220 - gro?ny?

Status
Zamknięty.

eLeXo

C'est la vie
Witam. Napotka?em na swej drodze tego oto wirusa : TROJ_GEN.F47V0220

Skan, kt?ry na niego natrafi? :
?r?d?o vira: Ibot najnowsza wersja, ?ci?gni?ta z forum tibiaibot.com (czyste info, ?adnej reklamy :x )

Potrzebuje porady eksperta, czy jest to gro?ny czy niegro?ny virus.
Czekam na opinie :)

Our partners and their custom servers:

Odp: TROJ_GEN.F47V0220 - gro?ny?

WS.Reputation.1 is a detection for files that have a low reputation score based on analyzing data from Symantec’s community of users and therefore are likely to be security risks. Detections of this type are based on Symantec’s reputation-based security technology. Because this detection is based on a reputation score, it does not represent a specific class of threat like adware or spyware, but instead applies to all threat categories.

W wolnym tlumaczeniu to nie wirus, tylko znaczek przyczepiany do plikow o niskim rozpowszechnieniu.

A tym co pokazuje tren micro bym sie nie przejmowal. Reszta nie pokazuje nic, a symantec tylko zaznacza, ze nie jest to wirus, ale plik jest slabo znany i tyle.

tylko z?amasy co nie potrafi? samemu gra? u?ywaj? bota, ?ycz? Ci delete acc + niech Ci komputer wybuchnie bo na to zas?u?y?e? ;>

tylko z?amasy co nie potrafi? samemu gra? u?ywaj? bota, ?ycz? Ci delete acc + niech Ci komputer wybuchnie bo na to zas?u?y?e? ;>
Dzi?ki :)
Chocia? w RL Tibie nie gra?em ju? od 5 lat i zamierzam si? tego trzyma? przez reszte ?ycia. Nie chce te? u?ywa? tego bota na OTS, bo szkoda mi zabawy z crackiem ew. kasy na licencje. Info o wirusie w tym bocie jak i sam bot s? mi potrzebne w innym celu ni? do gry, jednak to ju? moja prywatna sprawa...

P.S
Nie traktuj tego warna jako zemst?. Obrazi?e? mnie bezpodstawnie, ale wisi mi to. Nie pomog?e? mi, ba nawet nie stara?e? si? pisa? na temat. Wi?c warn jak najbardziej s?uszny.

@topic
Dzi?ki kikimora :) Temat zamykam.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom