• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

Status
Zamknięty.

Tupac

New User
Liczba reakcji
1
Wlasnie chcem sie zamienic, ots ma okolo 150expa, ja mam 1k lvl ed, wszystkie outfity, 151 ml z zeczami atak to 132 (jestem na to p30 zcalego otsa pod ml), jestem w zajebistej guildie (Touch The Sky) od 666lvla, jak ktos wali mnie to ja poprostu do guildii pisze i mi ziomy pomagaja, narazie mamy war z Mystic Warriors wiec...ten cahr niema wyrobionego r keya, Char ma takze domka z zajebistymi zeczmi... Chcem sie go zamienic za jakiegos super chara na stabilnym silniku/otsie, i zeby tez eq mial i zeczy sms (jak cos takiego tam jest...), i zeby r keya char niemial albo za jakiegos super chara na rl (pvp) z eq bez r keya...teraz wam pokaze screeny...

JA SIE TAKZE ZAMIENIE ZA FUNORB.COM ACCOUNT (GRA:ARCANISTS, MA MIEC WSZYSTKIE CZARY I ACHIEVMENTS!!!!)

jak jestecie zainteresowani, msg na gg (507315) albo pm...

Odp: triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

oooo my?l? ?e b?dzie jaka? du?a cenka :D mo?e by? napisa? co chce? za hara...

Odp: triasot.pl - 1k lvl za jakiegos dobrego chara na otsie (stabilny ma byc silnk)

***UPDATED***

CHAR MA TERAZ ~1100LVL~ I ML 136 (20 NA TOP LISCIE) I CHCEM SIE ZAMIENIC ZA KNIGHTA NA TRIASOTS.PL ALBO ZA CHAR CHARA ALBO...ZA INNEGO ZAJEBSITEGO CHARA NA JAKIMS INNYM STABILNYM OTSIE!
2BP GN = 1GN = 100CC
I RESZTE MASZ TAM
:rolleyes:

JA SIE TAKZE ZAMIENIE ZA FUNORB.COM ACCOUNT (GRA:ARCANISTS, MA MIEC WSZYSTKIE CZARY I ACHIEVMENTS!!!!)

Mam postac na Orion ots 8.40 ,ots jest nowy najwiekszy lvl jest tam 290.
Mam postac 137 lvl paladin [najlepsza profa na ots] najlepsza kusza od 120 lvl'a bardzo duze hity jest tam troche kaski gdzies 500cc i jakies tam itemki.
Postac ma first assassin addon

***updated***
char ma teraz ~1100lvl~ i ml 136 (20 na top liscie) i chcem sie zamienic za knighta na triasots.pl albo za char na rl albo...za innego zajebsitego chara na jakims innym stabilnym otsie!
2bp gn = 1gn = 100cc
i reszte masz tam
:rolleyes:

***uwaga******uwaga******uwaga******uwaga******uwaga***

jeszcze jest temat wazny, piszcie na gg albo pm domnie jak jestescie zainteresowani, dzienx

pozdro

da?em mu pasy do nawet dobrej postaci na ots a on powiedzial zebym mu do tego kupil eq z sms shop bo inaczej mi nieda ja do niego ze nie bylo takiej umowy a ten mnie zablokowa?.......

TO jest niedojebana ku**....
Dalem mu passy on mi dal zle zmieni? has?o i ku*** wysz?a z gg..dobrze ?e zabra?em itemy z poostaci...bo to niedo*** dziecko!
Prosze o bana dla tego u?ytkownika!

Jak cos na triasie mam 1650 EDA Na sell jest w pierwszej 10 i jak serwer ruszy to moge wam wbic na to 2 czy 3 miejsce. Jest w najlepszej gildi na serwerze, recorvery keya niema ale idzie kupic wiec kupie ma duzo sms itemow itp itd jak cos to nie wiem na priv ;p mam rowniez 1200 ek i 1000 rp

Status
Zamknięty.
Do góry