• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Training room [RME] by Xavis

Training room [RME] by Xavis

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Tak

• Nie

• Taka sobie

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

adi13-17

User
Liczba reakcji
1
To m?j pierwszy training room nad ,kt?rym posiedzialem d?u?ej. Podaje wam linki do screen?w oraz prosz? o ocen?. Mile widziane wskaz?wki dzi?ki ,kt?rym rozwin? swoja prac?. Pare s??w o mojej pracy. Ta praca jest cz??cia mapy mojego ots ,kt?ry niebawem powstanie... OTS /RL map/silnik Forgotten.Tak wi?c ?apcie i prosz? o szczere oceny.Jest to styl podchodzacy pod ?redniowiecze. Czerpalem troche wiedzy z innych ots aby utworzy? TR. ;):o
1.Widok z g?ry

2.Og?lnie
a)
b)
c)

3. Pierwsze pi?tro (dolna cz??? troszeczke pusta ale uwie?cie gdy da?em wiecej items z Raw palette/brzydko wygl?da?o).

4.Parter z pierwszym pi?trem(jak widzicie na schodach widnieje taka "ramka"- niewiem co tam wstawi? zamiast niej ,bo gdy jej niema nie mo?na zej?? -je?li kto? wie prosz? o szybkie PW).

Dzi?kuje za oceny ! =)
Poda?em linki ,gdy? zdj?cie nie zmie?ci?o by si?.

Odp: Training room [RME] by Xavis

Wida?, ?e pierwszy raz w??czy?e? RME.
Najpierw musisz si? nauczy? robienia ska? przy G?rach (te przy?cienne) - w panelu na dole niebieski kwadrat obok czerwonego znaczka przypominaj?cy znak stop, kt?ry s?u?y do usuwania (niebieski kwadrat bo nie pami?tam profesjonalnej nazwy).
Te ska?y to taka twoja alternatywa wysepek na lawie, a na to r?b po prostu jaki? pasuj?cy teren, kt?ry ma bordera (kraw?d?) pasuj?cy do lawy np. teren do podziemi, taki ground czarny itd.
Przy g?rach te? wystaj?cy teren mile widziany.

No to chyba wszystko na razie.
Ocenia? mapy nie b?d?, bo chcia?em tylko pom?c rad?.

Pierwszy raz mo?e nie ale dzi?ki za rad?.. Szczerze zapomialem o obr?bce ska? :P
Ucze sie mapperstwa wi?c doceniam ka?d? rad?. Aha i nie za bardzo wiem o co chodzi Tobie z tym "ground czarny" jaka? nawieszchnia ale mug?bys poda? ?cie?k? w RME np :Terrain palete/Cave itd..??

Ostatnia edycja:

S?aba praca to wida?, ale jak na pierwszy raz nie jest ?le, chocia? mog?o by by? lepiej. Te kryszta?y we? lepiej usu?, bo oszpecaj? tylko wygl?d Training Roomu.

4/10

S?abe to kryszta??w nawalone kt?re sa na lawie ustawione, nie ?adnie to wygl?da zreszt? wola? bym co? prostszego zrobi? a ?adniejszego. ?redniowiecze trainery do RL map nie pasuje bo wi?kszo?? graczy i tak jest zawsze w mie?cie thais

Ostatnia edycja:

Robi?em je ze wzgledu na ots aby byly ladniesze niz te podstawowe <jeden kwadrat nic pozatym> ;)
PS : te gory,krysztaly poprwailem dzieki za podpowiedz :P Aha i mam pytanie czy te coal basin pasuja pomiedzy monkami ? I WIE KTOS MOZE JAK ZROGIC TAKIE BR?ZOWE G?RY JAK NA YALAHAR ?(znalazlem i czesci w Raw/others)

Ostatnia edycja:

Hymm..
no nawet nawet moja ocena 5/10 ale staraj sie bardziej !

^^ dla mnie spoko troche du?o diamet?w i widac ze pomysly z kmini na lawe i sciany ^^ :cool:

S?abie?kie. Popracuj nad dodawaniem detali. Nie wiem czy to twoja pierwsza praca. Ale na zach?t? masz 5/10.

Poza kryszta?ami to mi si? podoba. Wiadomo ?e zawsze mo?na co? poprawi?, ale og?lnie nie jest ?le. Nast?pnym razem lepiej przemy?l takie elementy jak krzyszta?y w lawie czy pos?g.

5/10

A ja nie rozumiem czemu tak wiele os?b tak uporczywie napierdziela tymi kryszta?ami. Psuje to ca?? prac?. Jak ju? tak ci zale?a?o na nich, trzeba by?o wybra? 1-2 kolory, a nie sra? wszystkimi gdzie popadnie. Ska?y, gruz bezpo?rednio na lawie? Bez ?adnego pod?o?a? To samo tyczy si? tych nieszcz?snych kryszta??w. O obr?bce g?r ju? kto? wy?ej wspomnia?. Te bia?e schodki wcale nie pasuj? do tego "klimatu". Tyle z takich g??wniejszych b??d?w. Sama mapka, pomijaj?c te wy?ej wypisane rzeczy wygl?da ca?kiem dobrze. =)

spoko trejny juz 1 widzialem taki wylgad gdzies na 8.1
tez byla lava kolo scian i takie sciany
ale spoko daje ocenke 9/10

Status
Zamknięty.
Do góry