• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Tede Peja Czy nikt z tych Pan?w

Tede Peja Czy nikt z tych Pan?w

• Tede

Votes: 0 0,0%
  • Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

• Peja

• Tede

Votes: 2 20,0%
  • Peja

Votes: 8 80,0%

• Total voters
    10
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: Tede Peja Czy nikt z tych Pan?w

Astobales - z tych wszystkim gimbus?w najbardziej ten mnie ?mieszy, udaje znawce rapu a tak naprawd? do niego nie nale?y przez sw?j hejting. Wiadomo kto wygra w ankiecie, bo na tym forum wi?kszo?? u?ytkownik?w to trzynastolatkowie, kt?rzy chc?c podpasowa? kolegom s?uchaj? tego peji, chocia? jego fenomenu niczym nie da si? wyja?ni?. Oczywi?cie, ?e Tede. Jego sk?adnia itd itp s? lepsze od peji, bo por?wnywa? ich to nie za bardzo sie da, poniewa? prezentuj? zupe?nie inne style. A i astobales, co tam z tym podziemiem? s?uchasz chujk?w typu zeus i jego smut?w? Podziemie to jest dla smutnych ludzi.. a w Polsce zatar?a sie definicja s?owa podziemie, raperem z podziemia jest kto?, kto wyda? p?yte? ?mieszne.. no, znawcy rapu, pare p?ytek przes?ucha? chocia?by na necie, a nie jaracie sie w k??ko pezetem, pichem, ma?p? i jego mi?osnymi kawa?kami.

@UP
Co ty kole? pierdolisz? W rapie masz mainstream, czyli tych ca?ych znanych raper?w dla Twojej ?wiadomo?ci oraz podziemie, gdzie nagrywaj?,tak i wydaj? p?yt? mniej znani Tw?rcy. S? to tak zwane nielegale jakby? nie wiedzia?. A tak na koniec. Odpierdol si? od Zeusa, chyba nie ogl?da?e? tego filmiku, kt?ry da?em wtedy, wi?c zacytuje "Jak mi kole? m?wi `Jeba? Peje` to ja m?wi? zamknij mord?, poniewa? ty nie znasz Peji". Sam masz nik?e poj?cie o ca?ym rapie, a robisz z siebie znawc? rapu.

Zapraszam do przes?uchania drugiej zwrotki.

Kurwa, idioto:D haha, nast?pny gimnazjalista, ma podstawowe poj?cie o rapie ale i tym chce sie pochwali?! Baranie, chodzi mi o to, ?e teraz podziemie to jest pewna forma komercji, bo dla takich jak ty to sie podoba " ooo s?ucham typa z podziemia " kurwa, ?a?osne. Jak mo?esz nazwa? typa z podziemia, kt?ry nagra? p?yte.. nie rozumiem. Zeus, Ma?pa nie s? popularni? b?agam, cz?owieku t? pioseneczk? to ty sobie zapu??, bo udajesz wielkiego ch?opca hip-hopowca a boisz sie na koncert wyj?? a p?yty ?ci?gasz.. zapewne ?migasz w rurkach i jeste? popychad?em.

W tej dyskusji jako jedyny m?g?bym Ci? nazwa? dzieckiem, bo przypierdalasz si? do spraw tak przyziemnych(jak typowy gimbus). Kurwa, to ?e s?ucham hip hopu, to mam chodzi? w podartych dresach? Id? ty si? pierdolnij w czo?o cz?owieku :D. I tak nie trafi?e? w m?j gust, bo wole klasyczne jeansy i bluze do tego : D.
Jak mo?esz nazwa? typa z podziemia, kt?ry nagra? p?yte.. nie rozumiem.
Tego to nawet nie rozumiem, troch? poprawnej polszczyzny w to wprowad?. Je?eli dobrze si? domy?lam, o co Ci chodzi?o to tak, typy z podziemia nagrywaj? p?yty, jak ju? pisa?em s? to tak zwane nielegale, czyli p?yty nie wydane przez porz?dne wytw?rnie p?ytowe tylko na w?asn? r?k? zrealizowane. Nie s?ucham na?ogowo podziemia.

Ostatnia edycja:

Oj ju? zamknij dupk? :) to ty sie przypierdalasz do 'polszczyzny' bo ju? nie masz do czego, zosta?e? zjechany i tyle. Co do ubioru, mia?em na my?li zapewne tw?j lamusiarski styl. Popychaj? Cie na bank, bo wkurwia ka?dego twoje wym?drzanie si? i zaczepny styl ewentualnie w realu zmniejszaj? Ci si? jaja i boisz si? odezwa?. W podartych jeansach? mylisz subkultury gimbusie mentalny. Zeus twoim zdaniem jest w podziemiu? ma?pa?

Przyjeba?e? si? ich dw?ch? Po Zeusa zapraszam na Olimp, a po Ma?pe do ZOO. Oni dwoje nagrywaj? ju? na mainstreamie. Pierdolisz jak pot?uczony. Sam jeste? podarty, gimnazjum uko?czy?em : D. Tak, ?eby? mnie ju? nie obra?a?. Sam jestem ciekaw z kim ja mam do czynienia pod wzgl?dem wiekowym. Twoje usposobienie do ?ycia jest serio mylne, wychwalasz si? znajomo?ci? rapu na forum tibijskim. To jest kurwa ?enada na maksa. To, ?e s?ucham rapu, nie znaczy, ?e mam nosi? si? jak dres. Pozdro panie Jot Pe. Zreszt?, gdybym chcia?, rozjeba?bym Ci? czterema z?o?onymi wersami. Pozdro. Arian aka Virtelio.

Za to Tede jest u mnie na propsie.
Jebie wam g?upot? spod pachy ;x.

Ale kruwa, ale kurwa, ale kurwa, wiesz stary kurwa, ale kurwa, no kurwa, ale kurwa

Kurde zobaczy?em ca?e video i ?adnej nie pokazali :|

Tede -1.

Jeba?, ?e by?y kurwy \o/. Wa?ne, ?e fajnie pojecha? ;d.

Virtelio, graty uko?czenia gimnazjum.

Nie wiem czym to jest spowodowane, ale zamiast si? wkurwia? to chce mi si? ?mia? jak widz? posty rodem z h-h.pl autorstwa antygimbusowategolicealisty. Rozp?d? si? i pierdolnij baranka w ?ciane, bo taki debilizm jaki ty tu odstawiasz to chyba tylko na tnp i hh.pl mo?na spotka?.

Dopierdoli?e? si? do Zeusa, dlaczego? Boli Cie, ?e nagra? 3 zajebiste p?yty z rz?du, ?e nawet taki "chujek i fiutek" ma 50 razy wi?kszy fame ni? ty? Skoro to taka pizda, to ?mia?o, przebij go, wtedy b?dziesz mia? prawo narzeka?. To samo tyczy si? wjazdu na Ma?p?. I nie nazywaj nikogo gimbusem, bo kto? tak p?ytki, to albo ma jakie? wrodzone wady umys?owo-mentalne, albo sam jest zakompleksionym, bitym popychad?em prosto z gimnazjum, niezbyt lotnym w dodatku.

Ani Tede, ani Peja, rap ponad podzia?ami.

Tedego nie lubi?, Peji s?ucham czasem jak leci w open fm. Tede ma zjebane kawa?ki, Peji chocia? da si? pos?ucha?. To tyle, wklej? jeszcze raz, dla wszystkich obrazek.

hejt.jpg

Obaj s? chuja warci.
Dok?adnie.

A gdybym mia? wybiera? wybra? bym Tedego? Dlaczego bo jest bardziej innowacyjny od Pei nie ogranicza si? do '?ycia na ulicy' ale m?wi o tym, co jest dla nas wa?ne wino, kobiety, spiew.

Czekam na Hejter?w, zr?wnajcie mnie z ziemi? dlatego, ?e mam inne zdanie ni? wasze :)

Raczej Peja z tego wzgl?du ,?e go puszczali w podstaw?wce na disco

@UP
To wida? jej jeszcze nie sko?czy?e? :O. Co to za moda puszcza? hip hop na dyskotece?.
@Topic
Oczywi?cie, ?e Tede, nigdy nie lubi?em rapu z ulicy.

Nie interesowa?em si? nigdy tym konfliktem bo obojga z nich nigdy nie s?ucha?em, no, ale z tego co widz? to Tede zacz?? ca?? t? spraw?, wi?c to on te? powinien j? sko?czy?. Nie lubi? ich kawa?k?w - Peja za bardzo opiera si? o ?ycie na ulicy a pan Tadeusz to jebany cwaniaczek kt?ry pr?dzej czy p??niej nabawi si? przeci?g?w w dupie po przechwalaniu si? swoim zajebistym hejtingiem.
Z zachowania wol? zdecydowanie Pej?, aczkolwiek w hip-hopie Tede jest oczko wy?ej.

Pozdrawiam.

@UP
To wida? jej jeszcze nie sko?czy?e? :O. Co to za moda puszcza? hip hop na dyskotece?.
@Topic
Oczywi?cie, ?e Tede, nigdy nie lubi?em rapu z ulicy.
Raczej nie o mnie chodzi , lecz o ciebie z tym ?e na dyskoteki nie chodzi?e?
Na zako?czenie ka?dej dyskoteki zawsze sz?a Peja - G?ucha Noc
A po 2 by?e? kiedy? na dyskotece/klubie ?
Hip-hop w klubach jest.

Status
Zamknięty.
Do góry