• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

tawerna

Status
Zamknięty.

fridai

Forum friend
Liczba reakcji
9
Witam, robi? tawern? do mojego otsa, ocenie podlega jedynie jego parter i sama tawerna a nie okolica wok?? niej :) zale?y mi na opini czy zosta? zachowany klimat po kt?rym mo?na dumnie powiedzie? "tak to jest tawerna" czy jednak co? jest nie tak i powinienem to zmieni?... nie jest to moja 1 praca, ale 1 raz moje prace komukolwiek oficjalnie prezentuj?.

(tawerna wykonywana z uwagami pomys?odawczyni "Quenya" dlatego nie przypisuj? sobie ca?ego pomys?u jednak wykonanie moje i dlatego czuj? si? odpowiedzialny za to je?li co? wysz?o ?le).

8zmhqx.jpg

2chmlpz.jpg

rt2p37.jpg

315egp3.jpg

Odp: tawerna

Rozumiem ?e ludzie sie bija do krwi, ale nie s?dzisz ?e tutaj po prostu wygl?da to jak morderstwo? : P
Tawerna nawet ciekawie wygl?da, ale jako? tak raczej dla grup 4-6?cio osobowych a nie dla powiedzmy du?ej ilo?ci pojedy?czych os?b.
Poza tym, troch? za du?o tutaj wszystkiego - m.in. ro?linno?ci zw?aszcza jak na taki ?adnie zadbany lokal. I ten nied?wied? ?pi?cy...
Nie trzeba dodawa? wszystkiego co mo?na, bo efekt b?dzie odwrotny od zamierzonego :P 7/10

Odp: tawerna

Dzi?ki za rady poprawi? wg. nich. 1 zdanie mnie rozbawi?o ;D nied?wiadek jako? tak zape?nia? to puste pole, ots ma by? Hrates 4fun lekko fabularnie z klimatem i questami pseudo-fantasy tak mi si? teraz skojarzy?o z "the bards tale" :d , nie widz? przeszk?d by mi?ka nazwa? burek haha :P bo przecie? jak wojownicy pokonuj? smoki, demony to dlaczego maj? mie? pieska albo kotka... prawdziwy facet ma nied?wiedzia hahahah xD poprawki wykonam jak tylko znajd? chwil? wolnego czasu :) bd przecie? jeszcze piwnica i pi?tro wy?ej z kt?rego mo?e co? wyskrobi?.
Czekam na dalsze uwagi i sugestie.

Status
Zamknięty.
Do góry