• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Takie tam kreski

Status
Zamknięty.

Bienio

Active User
Liczba reakcji
6
Kilka rysunk?w o?owkiem ;D

Jak b?d? komentarze, b?dzie kolejna seria ;)

Odp: Takie tam kreski

Mi si? podobaj? :) Tylko ten ostatni jako? dziwny... Za du?o nak?adasz jedno na drugie i efekt 3d si? psuje.

Mnie r?wnie? podobaj? si? Twoje prace.Niekt?re z nich wygl?daj? troch? jakby by?y inspirowane seri? Assasin's Creed ale to mo?e tylko moje wra?enie po zbyt du?ej dawce tej?e gry:D

up/\
milo, ale nigdy nie gra?em w Assasina:D

- Postacie do gry mmo (Concepty)

Deli > Delima > Dyloid ( female )

B?d? komenty - b?da rysunki a jest ich z 400 +- xD

Ostatnia edycja:

Pi?kne. To si? nazywa sztuka. Co ja bym da? ?eby tak rysowa? :/

Super prace! Bardzo mi si? architektura podoba, przymierzam si? chyba od kilku miesi?cy do po?wiczenia tego w takiej formie i jako? si? za to nie zabieram. Chocia? mo?e twoja galeria mnie zmotywuje :D

Dali > Dalin > Dalynoid ( male )

Tak jak obieca?em, s? komenty s? prace :)

o.O
B.?adnie. Umiesz balansowa? ?wiat?em i cieniem. Prace s? czytelne.
Ile w tym siedzisz ?

Bradze fajne tylko ,?e za du?o o??wka nak?adasz , i jak ju? kto? UPUP@ wymieni? robi si? efekt 3D.
Hmm, mo?e by Cie zatrudni? ;)

3,5 roku po 4h dziennie - troszeczk? daleko mia?em liceum a teraz daleko mam uczelnie (2h drogi w jedn? stron?) i wszystkie te rysunki wykonane s? w autobusie/tramwaju
to s? prace z okresu lipiec - pa? ;D 11' a mam na prawd? sporo zeszyt?w ;]
2 posty s? = kolejne prace :)

Bez nazwy

Bez nazwy

Bez nazwy

Bez nazwy

Ostatnia edycja:

Bradze fajne tylko ,?e za du?o o??wka nak?adasz , i jak ju? kto? UPUP@ wymieni? robi si? efekt 3D.
Hmm, mo?e by Cie zatrudni? ;)

W?a?nie chodzi o to, ?eby by?o jak najbardziej naturalne. Ludzie przecie? nie s? p?ascy (? XDD), tylko w 3d.

Fajne prace ale mimo wszystko czekam na jak?? architektur? :>

Fajne rysunki. Czasem jak sobie takie ogladam to sie zastanawiam czemu nie umiem rysowac...
Te z 1 postu "3d" sa super. Te postacie mniej mi przypadaja do gustu, po prostu pokemony. Co nie zmienia faktu, ze narysowane sa calkiem ladnie. Np "Dalynoid ( male )", czy tez 3 "bez nazwy".

Jak masz rysunki roznych rodzajow, a nie tylko te postacie to wrzucaj rozne, a nie w kolko to samo. Bedzie sie fajnie ogladac.

Z racji tego ?e dopiero wsta?em, i ju? wychodz? wrzucam wi?ksz? "seri?" rysunk?w

- ?wiczenie r?ki.

Kilka komentarzy i lec? next ;D

Eh, nikt nie komentuje ... na zach?t? ;]

Praca na kolanie w autobusie w drodze na uczelnie :D

To ostatnie jest "dziwne", ale podoba mi sie.
Ten przed ostatni "t-rex?" jest troche slaby bo dziwnie wyglada.
Te wczesniejsze to jakies takie bez celu wiec za bardzo nie ma co oceniac. Ale ten pierwszy ziomek ciekawy.

To jest "jaki?" dino nie t-rex ;D - te maj? wi?ksz? g?ow?, kr?tsze ?apki i inna budow? cia?a ;], jak b?d? komentarze to na pewno dodam moje rysunki z dinusiami

Bardzo, bardzo ?adne :D Sk?d czerpiesz inspiracj? ?:) Planujesz co narysowa? i to robisz, czy wymy?lasz co? w trakcie rysowania?

Przewa?nie wymy?lam w trakcie rysowania, chyba ze mam wcze?niej jaka? wizj? np "pingwin zombie" i sobie rysuje ;D

Status
Zamknięty.
Do góry