• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Waypoints [TA] Deepling Scout AFK

Status
Zamknięty.

damian1494

Active User
Liczba reakcji
9
Kiedy zrobilem sobie waypointy na deepeling sa chyba w 100 % afk pamietam ze ustawialem relifer itp.
Wrzucam ale sprawdzcie bd tak hamski i wykorzystam wasze boty do sprawdzenia hehe :P
Uwaga to deepelingi na faccu 6 cave trzeba miec do tego ukaczony taki smieszny qest.
WAy:

Scan:
Qest :
30 + kina z dobrym eku
Ladny profit leca znich life ringi i taki smiec za 2 k :P
Wrazliwe na ataki fizyczne wiec raj dla kiny :P
Dobre sa :)
Dobry profit a ktos z wyszym lvl polecam robson island malo ludzi :P

Odp: [TA] Deepling Scout AFK

jeste? ?mieszny bo na deeplingi nie trzeba mie? ?adnego questu lol hahaha uwaga nie ?ciaga? niech moderator go sprawdzi.

"bladekxd" mam pytanie ile grasz w tibie ?
Dobrze skoro twierdzisz ze nie trzeba to wytlumacz czemu nie ktore osby bd mial zalane jaksinie ?
Wiesz jestem nbem ktory nigdy nie gral i nie ogarnia nic, oswiec mnie glupiego wiesniaka?
Pewnie sie wkurzasz bo udostepniam posty bez brania kaski za to jak ty to robisz i pewnie kradne ci klientow mam racje?
Szkoda ale nie lubie takich ludzi jak ty dusi grosz eh
Mogl bys nie pisac mi pod postami i mnie oczerniac bez dowodow?
Byl bym ci bardzo wdzieczny :)
( i anlfabete)

Ostatnia edycja:

Witam
Skrypta niestety na razie nie sprawdze, ale wypowiem sie co do tego questu. Quest musi byc wykonany na swiecie, a nie przez konkretna osobe. Chodzi o ile dobrze pamietam o awash quest. Trzeba zabic okreslona ilosc deeplingow inaczej kopalnia zostanie zalana po SS.
A co do knighta, wg mnie musi miec niezle skille, bo te scouty potrafia dobrze hitnac, a jak cie otocza to latwo pasc

Od?wie??. Potrzebuj? tych wpt, m?g?by kto? wrzuci?? I od kt?rego lvla wybra? si? tam pallem?

je?li ktos ma to te? by? bym ch?tny na wp.

Status
Zamknięty.
Do góry