• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Szukam horroru

Status
Zamknięty.

sioter5

Senior User
Liczba reakcji
29
Wita, szukam jakiego? b.dobrego horroru. Nie interesuj? mnie Horrory typu
Rec ,pi?a mechaniczna, ni? z takich co kole? gani? za dziewczyn? z no?em czy w?a?nie z pi??.. czy wg czym innym . .

Szukam horror?w typu: The Eye ,Amityville, Paranormal Activity..

Za pomoc Podzi?kuje + rep++..
Pozdrawiam...

Odp: Szukam horroru

**F5**

Akurat godzinka jest adekwatna do tego by obejrze? jaki? horror..
Podajcie jakie? Tytu?u Please. ;)
Z g?ry wielkie Dzi?ki...

Zejscie(obie czesci), Krzyk(1), Lsnienie(stary troche juz), Czwarty stopien, Unborn.
Nie wiem ktore ci sie moga spodobac a ktore nie i czy ich nie widziales ale to pierwsze takie ktore mi przychodza na mysl. Choc niektore moga byc nawet troche nie w temacie, bo juz nawet nie pamietam o czym co jest :P

Unborn, ogl?da?em jaki? czas temu do?? dobry, musz? przyzna? ch?opak czasami potrafi? przerazi?. Zej?cie te? ogl?da?em jak dla mnie nic specjalnego.
Krzyk obejrzany ;( Zobaczy?em trailer filmu Lsnienie i te? mi si? nie widzi.

Szukam takich film?w jak ju? wymieni?e? lecz ja go ju? te? ogl?da?em (Unborn) co? w tym kierunku.

proponuje nienarodzony lub naznaczony ;p ale to pewnie na dzisiejszy seansik ;)

Edit@
Ale i tak polecam "Naznaczony" jak masz czas mo?na obejrze?, "Martyrs" tez dobre kino ;)

nie czyta?em wcze?niejszych post?w heh

Ostatnia edycja:

proponuje nienarodzony
Dzi?ki za taka pomoc xD tylko, ?e ten film ju? si? przewin? kilimora ju? wymieni? ten tytu? (Unborn)...
Naznaczon obejrza?em zwiastun nawet dobrze si? prezentuj?, wi?c dzi?ki..

Zan kto? jeszcze jakie? tytu?u z sensem .

1408.
28 tygodni pozniej(nie pomyl z dniami, bo dni to chyba najgorszy horror swiata).
Dziewiate wrota, chociaz to bardziej dramat/kryminal...

Sierociniec, Silent Hill, skoro wymieni?e? Paranormal Activity, to mo?esz zobaczy? tak?e Paranormal Entity, dalej... Oczy Julii, Udr?czeni. Ew. co? z egzorcyzm?w - Egrozrcyzmy Emily Rose, Egzorcyzmy Dorothy Mills i Rytua? (o ile dwa wcze?niejsze to typowe horrory o egzorcyzmach, o tyle Rytua? troch? od tego odbiega). Mo?esz te? zobaczy? Antychrysta, ale to do?? trudny film. No i klasyki gatunku: Kl?twa i The Ring.

Na pewno skorzysta? z tego tytu?u "Sierociniec"
"Silent Hill" raczej nie m?j gust.

"Paranormal Entity"
Ogl?da?am go w poprzednie wakacje, w ?rodku nocy z przyjaci??mi i musz? stwierdzi? ?e si? tak jeszcze nigdy nie u?mia?am.
Fakty autentyczne, czy nie... Mam w nosie. jest to parodia Paranormal Activity (kt?ry te? mnie jako? specjalnie nie przestraszy?, ale by? lepszy). W ka?dym razie nie by?o nic strasznego. raczej dom wariat?w. matka kt?ra gada z duchem swojego ojca i ten jej syn kt?ry przez wi?kszo?? filmu biega trz?s?c kamer? i sapi?c jakby sobie... no. xD najstraszniejszy (o ile w og?le) by? widok tej zakrwawionej siostry, ale i tak nie zmienia faktu ?e jedna wielka pomy?ka. na prawd?.

Z reszt? tytu??w jeszcze nie mia?em chyba styczno?ci. Mo?e pr?cz tych egzorcyzm?w. Ogl?da?em "Ostatni Egzorcyzm" o wiele lepszy od tych wymienionych. No mo?e tylko ust?puje Egrozrcyzmy Emily Rose.
I tak Danke za tytu?y..

Od?wie?am.
Ale ju? ostatni raz.
licz? ,?e podacie jeszcze chocia? ze dwa fajne tytu?y.

Ostatnia edycja:

BuMp!
Poszukuje dalej fajnych tytu??w film?w.. ;)

Human Centipede 2 - Ludzka Stonoga 2

Najbardziej pojebany film jaki widzia?em w ?yciu :<

Status
Zamknięty.
Do góry