• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Sysek1]Thread

Status
Zamknięty.

Sysek1

Advanced User
Liczba reakcji
19
Witam b?de dawa? co jaki? czas moje nowe prace mapperskie oto 1 praca
Pustynia i jej zagadki

Komentujcie :)

Odp: [Sysek1]Thread

Fajnie ci to wyszlo ;)

Nie obraz sie ale ten namiot mi jakos do calosci nie pasuje :o
Ale to tylko moje zdanie. xdd

Szkoda ze tylko 1 screen, malo tego ;p

Moja ocena: 7/10

Pozdrawiam.

Druga moja praca , przepraszam ?e zaniedba?em to ;>

Nadu?ywasz nowych sprit?w i ??czysz elementy, kt?re do siebie nie pasuj?, Poza tym, mapy s? do?? ubogie w szczeg??y i urozmaicenia.

Kwadraty _/ niedopasowane do siebie elementy, pusto. 2/10

Tibia to jest wielki kwadrat jakby? nie zauwarzy? ;s Trudno znale?? okr?g?e cz??ci masz tylko kwadrat lub prostok?t do wykorzystania w Tibi -.- . Troche w stylu rl map , do gry idealna mapa 8/10 lecz je?li chodzi o pokaz mapperski :
za 1-prace 5/10
za 2-prace 8/10 podoba mi si? ;)

kwadrat lub prostok?t
Kwadrat jest prostok?tem...

Siema Sysek!
Nie podoba mi si? ta pierwsza mapka w klimacie 'zao', jako? ubogo i bez umiaru a namioty nie doj??, ?e nie pasuj? to s? brzydko wykonane.
Je?eli chodzi o to samo to j/w, ale podoba mi si? jeden domek.

Pozdrawiam!

#down
Grunotwna doj?? napinatorska odzywka, kt?ra nie ma na celu czego innego nie?eli upokorzenia. Tak to jest jak si? pisz? na telefonie, b??dy pope?ni? mo?na.

Ostatnia edycja:

Fluos2 napisał:
Prostok?t jest kwadratem...
Nie idioto, to kwadrat jest prostok?tem, ale prostok?t kwadratem juz nie jest.

ta pustynia mi si? nie podoba, jako? tak ubugo jest, nie ma niczego na czym mo?na by zawiesi? oko.

bardziej mi si? ju? podoba druga praca, tutaj troche chyba bardziej si? przy?o?y?es, wi?cej detali, ale jak m?wili wcze?niej, jest masa niepasuj?cych do siebie element?w, sklejasz je na si?e, nie jest to prawde m?wi?c praca zapieraj?ca dech w piersiach ale jest niebrzydka ;]

@up
Do?? napinatorska? Nie w?asnie wykaza?em Ci ,?e jeste?, Albo idiot?, Albo totalnym nieukiem. Z dwojga mo?lio?ci wybra?em to kr?tsze bo ?atwiej i szybciej to napisa? :),
i sko?cz biadoli? o 'pisaniu na telefonie' jako? nie wydaje mi si? ?eby to TELEFON bra? prostok?ty za kwadraty.

Ostatnia edycja:

Nic specjalnego, czy te? oryginalnego. Monotonno?? zawita?a po ca?ej linii wiele rzeczy si? powtarza, tak czy owak nowe sprity ma?o komu s?u??, a wi?c zaprzesta? ich tworu na mapach. Pr?cz rozmieszczenia pierwsza mapa nie jest usatysfakcjonowana niczym innym.

Pierwsza praca mi si? nie podoba jak na ruiny... s? to troche zaniedbane ruiny... Praca daje efekty tw?rz , marnuj na to czas a zdob?dziesz potencja? :) Co do 2 pracy nieco poustawia? elementy i by?oby dobrze :P

Status
Zamknięty.
Do góry