• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.60 SuperEvo.net

Status
Zamknięty.

Solkrin

Senior User
Liczba reakcji
104

Par? s??w na temat administracji i serwera:

Ekipa zajmuj?ca si? serwerem jest najbardziej profesjonaln? grup? zajmuj?ca si? Open Tibi? od 2007 roku. Na codzie? zajmujemy si? zabezpieczaniem innych serwer?w, to znaczy ?e znamy ich wyj?tkowo wiele. Posiadamy bardzo profesjonalny hosting z wieloma sprz?towymi Firewallami, kt?re sprawiaj? ?e gracie bez lag?w. Zajmujemy si? serwerami 24/7, nie chodzimy do szko?y, jeste?my zawsze w pe?ni gotowo?ci. SuperEVO.net jest serwerem typu High Exp Evolution (4FUN), to znaczy ?e nie musisz ju? si? m?czy?, aby wbi? wysoki poziom do?wiadczenia. Codziennie organizujemy po kilka event?w oraz kilka, kt?re w??czaj? si? automatycznie (losowo).

Ip: superevo.net
Port: 7171
Wersja klienta: 8.60
Adres strony:

Mi?dzy innymi:
- Zombie Event,
- Capture The Flag,
- Castle System,
- Run Event,
- FireStorm Event,
- Tower Defense Event,
- Last Man Standing Event,
- Metin Stone,
- Hunting Area Room.

Mapa posiada:
- 120 Teleport?w dost?pnych dla wszystkich,
- 30 quest?w dla wszystkich graczy.

Dodatkowo:
- 100 Teleport?w dla Graczy VIP,
- 6 Quest?w dla Graczy VIP,
- 18 Teleport?w dla graczy z Exp Access,
- co 3 dni odbywa si? event, do wygrania s? przedmioty w grze (wi?cej informacji na stronie).

Co jeszcze?:
- Nasz drugi serwer jest Online od 2 miesi?cy bez restartu postaci, to znaczy ze zapewniamy d?ug? rozrywk?!
- Wspania?a atmosfera.
- Ca?kowicie darmowa gra.
- Profesjonalny silnik edytowany na potrzeby serwera (zabezpieczenia)
- Spolszczony serwer gry.
- System Aren - zabij potwora na arenie i odblokuj expowisko.
- Reborn System - po wbiciu 30.000 poziomu mo?esz go zrestarowa? do 5000, w nagrod? b?dziesz zadawa? wi?ksze obra?enia oraz wi?cej b?dziesz si? leczy?. Poziom HP zostaje taki sam.
- System zdobywania Tutora - wykonuj questy, misje, pomagaj innym graczom i automatycznie zostaniesz promowany na pozycj? tutora!
- Profesjonalny balans profesji.
- Cz?ste aktualizacje na serwerze.

Exp Stages:

1 - 20.000 level -> x20.000
20.001 - 70.000 level -> x15.000
71.001+ level -> x10.000

Reborn LEVEL= 30k

LootRate -> x3
SkillRate -> x50
MagicRate -> x30
SpawnRate -> x15

Events:
1. Codziennie o godzinie 19, 20 oraz 21 otwieraja si? przej?cie do Temple Of Darkness (Quest wymaga 13 os?b).
2. Wyrusz w podr?? do Piek?a by pokona? Lucyfera i zdoby? najlepsze przedmioty.
3. Co jaki? czas otwieraj? si? wrota do fortecy Demon?w, czy jeste? w stanie stawi? im czo?a?
4. 20 Unikalnych losowo wybieranych najazd?w - zbierz ekip?, pokonaj przeszkody i zgarnij nagrod?.
5. Event Capture The Flag - Event kt?ry polega na tym, aby ukra?? dru?ynie przeciwnej flag? i donie?? j? do swojej.

Ju? nied?ugo zostanie wprowadzony "Support Live Voice" oraz "Support Live Chat", dzi?ki czemu u?atwi to komunikacj? mi?dzy Nami.

Serdecznie pozdrawiamy,
administracja SuperEvo!

Odp: SuperEvo.net

Polecam. Dobra zabawa, coraz wi?ksza ilo?? event?w i mili gracze. Je?li lubisz expi c jest to serwer dla Cb.

Nick: Doony

SuperEvo.net to jest jeden najlepszy server w kt?rym mo?na si? pobawi? a co najlepsze jest reborn system co umo?liwia szybki exp. codziennie jest du?o Event?w i to mi si? podoba. Naprawd? polecam i pozdrawiam.

Nick: Littstar

Jeszcze jak by? postawi? tego moonotsa na exp stage jak na oryginalnym moonotsie to by by?o ciekawie, ale na takim expie hujowo si? gra jak teraz jest, lata tylko banda pionach?w ze spamem ue.

SuperEvo.net to server na kt?rym nie mo?na si? nudzi? :) Wejd? i zobacz a na pewno nie po?a?ujesz :D Polecam i Zapraszam !!

Nick : Synister

UP@ duble post..
Na 10000% wszystkie posty wy?ej zosta?y napisane przez jedn? osob?... Nie, nie zosta?y. Sprawdzi?em. //Marolz
top@. ots na jeden dzie? ? sama nazwa ju? odstrasza..
Nie ?ycz? du?o graczy bo takich nie b?dzie..

Ostatnio edytowane przez moderatora:

UP@ duble post..
Na 10000% wszystkie posty wy?ej zosta?y napisane przez jedn? osob?...

Witam panie wszechwiedz?cy gimbusie. Ostatnia edycja superevo trwa?a prawie 6 miesi?cy. Mieli?my w miar? sta?? liczb? graczy, nie by?o ich ma?o.

Temat@
Jest jeszcze:
x-Run Event
x-FireStorm Event
x-Tower Defense Event
x-Last Man Standing Event

UP@ duble post..
Na 10000% wszystkie posty wy?ej zosta?y napisane przez jedn? osob?...
hahah 1 dzie? gz dla tego pana
SuperEvo to profesjonalny serwer, na kt?rym mo?na dobrze sp?dzi? czas.
Nick:Udaje Pallka

Fajny OTS, Mi?o si? na nim gra lag?w nie ma. Polecam i zapraszam go gry :)

Nick: Muffes

Osobi?cie uwa?am i? ten serwer ma jeden z najlepszych quest?w w ca?ej tibi quest o EXP ACCES jest poprostu genialny tak jak wiele innych.
My?le a nawet wiem ze nie tylko mi si? to podoba wielu graczom na pewno tez si? to podoba.
To jedna z wielu my?li , dobrych my?li na temat tego Serweru:)

?ycze powodzenia w dalszeym rozwoju

Pisa? gracz o Nicku:Kosti

Ots nudny... Ci?gle to samo i [...] lataj?cych z spam ue.

Zaczniesz gra? to podleci ci jaki? xxxxxxx lvl , walnie z sd i le?ysz i tak w k??ko...

Gra?em na otsie 2 dni i mi si? znudzi?.

Nie polecam !

@up

To jedna z wielu my?li , dobrych my?li na temat tego "Serweru"
*Serwera ;s

Ostatnia edycja:

W chwili obecnej nie potrzebujemy nowych os?b w administracji.
Dla os?b, kt?re wypowiedzia?y si? na temat serwera, bardzo dzi?kuj? i mam nadziej?, ?e tak jak pierwsza edycja, druga b?dzie sta?a bardzo d?ugo... .
Dlatego te? zach?cam wszystkich do rozpocz?cia niezwyk?ej przygody na SuperEvo!

Stwierdzam ?e OTS jest jednym z lepszych high-exp pod wzgl?dem grywalno?ci. Tylko jeden fakt mnie boli, czemu nie mog? si? dosta? na serwer, wywali?o mnie z niego i nie mog? wej??, mo?e administrator co? zrobi, ale uwa?am ?e OTS jest wart wej?cia ; )

Pozdro: Corfis!
Z OTS'a: Hell Force

Je?li masz problem z logowaniem na serwer, prosz? napisz na forum , a my w ci?gu 48h postaramy si? Ci pom?c.

Jest ?wietnym serwerem 4FUN na kt?rym mo?na bardzo fajnie i mile sp?dzi? czas :)
Zach?cam do grania

mnie wci?gn??o a CIEBIE?

Nick: Givera

Powiem tak gralem na poprzedniej edycji, i moge smialo stwierdzic, ze jest to wielki sukces Solkrina, mozna powadziec, ze sama mapa jest srednio(malo) przerobiona, ale jest zrobiona w taki spososb, ze gra sie wspaniale, na dodatek swietnie zmotany balans, ktory da nam sporo zabawy podczas pvp.

Obecenie nie gram :>

Dzi?kuje Ci, za tak mi?e s?owa i gor?co zach?cam do gry na SuperEvo!​

Status
Zamknięty.
Do góry