• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

strona WWW Dublera :D

Status
Zamknięty.

Dubler

Lua Factory =)
Liczba reakcji
111
Tak wi?c, wykorzystuj?c wzrost zainteresowania swoimi us?ugami + jakie? tam podstawy css i javascript postanowi?em sobie machn?? pierwsz? w?asn? stron?. Kiedy? robi?em jakie? tam przer?bki gotowc?w ale to si? chyba nie umywa do 100% napisanej od 0 strony nie?
Tak wi?c to jest raczej m?j pierwszy tego typu projekt, staram si? wpisywa? si? w standardy WWW, pod??aj?c ?ladami mojego mentora (tu pozdrawiam Killa[h]a) jedynym obrazkiem na stronie jest samo t?o wzi?te z googli.

Jak oceniacie? Co by?cie mi doradzili doda?/usun??/zmieni??

Uwaga, zdj?cia s? do?? du?e:
1168134.jpeg

1168135.jpeg
Je?li kto? nie ma ochoty ogl?da? zdj?? kt?re wa?? wi?cej ni? ca?a strona to zapraszam na

Odp: strona WWW Dublera :D

Na 1 ss jest liter?wka, napisa?e? puzniej zamiast p??niej.
Moim zdaniem t?o i kolor tekstu troch? si? zlewaj? przez co m?cz? oczy ;d

Orginal by Dubler
G?wno prawda, mam ten layout na kompie.
Odno?niki w moje prace nie chodz?.
Shoutbox tylko w kontakcie <hah>
Logo ?le wstawione i uci?te.

Uwaga, zdj?cia s? do?? du?e:
Ta praca mi si? podoba, estetyczny szablon html.
Je?eli sam go wykona?e?, to gratulacje!
@edit
Mog?e? si? postara? z tym t?em...
Usuni?cie reklam, rzeczywi?cie nic trudnego, all opisane.
:p

Ostatnia edycja:

omg, da?em przez pomy?ke link do moich idiotyzm?w sprzed 3 lat xD ju? jest dobrze

@up
tak, w przeciwie?stwie do tego z?ego, ten na screenach zrobi?em sam i nawet pofatygowa?em si? o usuni?cie tych zjebanych reklam. Nie jest to nawet w sumie trudne :)

Co do t?a to jakby? nie spostrzeg? w prawym dolnym rogu jest linczek do tego t?a, natomiast jak usun?? reklamy wpad?em sam, po drugie brak tagu body jest odbieganiem od standardu a jak by? przyjrza? si? mojemu kodowi <body> u mnie jest ^^ (jakby? by? dociekliwy kluczem jest css i blokowanie obiekt?w flash), hosting ten jest tylko tymczasowy, prawdopodobnie przy okazji wykonania jakiego? zlecenia zafunduje sobie domen? .pl i p?atny.

@up2
dzi?ki, ortografia to chyba m?j najwi?kszy problem zaraz po javie for android, poprawione :<

@down
to jest bardziej o mnie, jak kto? nie przeczyta to i tak nic nie straci, podstawow? cz??ci? strony b?dzie portfolio kt?re jest jeszcze w robocie, mo?e sko?cze je za 2-3 dni

@Xervin
Co do grafiki jestem tylko amatorem, nic sensownego z typografi? nie potrafi? zrobi? :<

Ostatnia edycja:

Streszczaj sie, za duzo tekstu odrzuca na poczatku duzo ludzi bo im sie nie chce czytac. A potem nie wiedza o co ci chodzi bo nie przeczytali.
Poza tym jest git.

Ja osobi?cie poprawi?bym grafik?, bo strona nie pasuje do obecnych standard?w portfolio. Tekst jest troch? tandetny. Nawet nie?le.

Mi sie podoba jak najbardziej!
Mo?e kiedy? sam b?d? potrzebowa? twojej pomocy :)

fgnfgn.jpg

XD

Og?lnie nie jest ?le, ale to logo 'Dubler Soft' jest napisane tak zwyk?? czcionk?, ?e smutno mi si? zrobi?o ^^
Zr?b co? fajniejszego, bo naprawd? ta zwyczajno?? a? razi w oczy. Przyci?gnij uwag? te? grafik?, nie tylko tekstem :D

stronka sko?czona pod nowym adresem, dodana galeria ;)

Grafika bardzo amatorska, czcionka zbyt du?a nie pasuje. Przeci?tna praca. 3/5

Status
Zamknięty.
Do góry