• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows 7 Strona startowa GOOGLE

Siema,
mam nietypowy problem poniewa? kiedy w??czam Mozille Firefox nie wchodzi mi jak kiedy? Google tylko jaki? kopni?ty utorrent .
Oczywi?cie proste ,?e pr?bowa?em przeci?gn?? google na domek z prawej strony aby zosta? moj? domy?ln? stron? ale si? nie uda?o .
W narz?dziach te? pr?bowa?em zmienia? ,nawet na domy?ln? ale i tak po restarcie przegl?darki utorrent.

Ten utorrent jest wkurzaj?cy, powiem jeszcze ,?e usun??em wszystkie downloadery do torrent?w i wymaza?em Bary z Przegl?darki .
Pora?ka .. :(

No to napiszcie co z tym z?o?liwym problemem zrobi? ^^ Dzi?ki :))

Our partners and their custom servers:

Odp: Strona startowa GOOGLE

Po 1 spr?buj odinstalowa? utorrent i ustawi? google jako stron? startow? jak nic nie pomo?e to wejd? w menu start w msconfig i daj screena z plik?w z zak?adki Uruchamialne.

Jak nie to usu? go z program?w komputerowych, poniewa? powinien by? tam zainstalowany. Wyczy?? potem dane przegl?darki lub po prostu ustaw google jako domy?ln? stron? startow?.

W ustawieniach internetu grzeb, bo tam masz takie rzeczy jak strona startowa, przywracanie poprzedniej sesji, oraz masz do wyboru jakie karty maj? zosta? otwarte.

---Aktualizacja---

W ustawieniach internetu grzeb, bo tam masz takie rzeczy jak strona startowa, przywracanie poprzedniej sesji, oraz masz do wyboru jakie karty maj? zosta? otwarte.

Dobra spoko ju? dzia?a. :))
Dzi?ki wszystkim za pomoc, wszed?em w config i wy??czy?em uruchamianie utorrenta gdzie kol wiek, jednak by?em pewien ,?e go nie mam . No nic, dzia?a ^^

Back
Do góry Bottom