• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Stracilem chara przy zmianie maila!

Status
Zamknięty.

Marsyl

User
Liczba reakcji
7
Tak jak w temacie stracilem chara przy zmianie maila. 30 dni temu zaczolem zmienia? maila jak wiadomo po 30 w naszym acc pojawia sie info czy chcemy zaakceptowa? tego maila. Gdy klikniemy tak to na new maila ida new passy. O dziwo ja jeszcze ich nie dosta?em a min??o juz 16h. Co robic?

Odp: Stracilem chara przy zmianie maila!

musisz czeka? czasami to trwa d?u?ej mi zmienili dwa dni po terminie ale szybciej by ci by?o kupno nowego r keya ni? zmiana e maila

a co jest z tym ze po 24h cos tam Ci sie dzieje ze passy i mail zostaja takie jak byly kiedys?
minelo 24h i na konto dostac sie nadal nie moge.... na maila tez nic nie przyszlo.
Notka moderatorska:
Double post.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

B?d? cierpliwy.. Czasem trwa d?u?ej ni? jest to zaplanowane. Mail musi doj??.

no tez mi sie tak wydawa?o ale po tym jak po 24h musia?y wr?ci? stare passy a nie wr?ci?y to zaczynam w ta w?tpi?

@Tak jak przewidywalem passy zmieni?y sie na stare. Nie po 24h jak by?o napisane ale troch? p??niej. A maila jak nie ma tak nie ma... S?ysza?em opinie o tym ze na takich portalach jak interia, wp cz?sto maile w og?le nie dochodz?, s?ysza?em r?wnie? opinie ze mail doj?? musi po roku po miesi?cu ale musi..

Ostatnia edycja:

Jak do jutra nie bedziesz mial passow to zaspamoj cipsoft :D
"Gdzie muj har !!11oneone,,

Napisz e-maila do cipsoftu . A je?li nie znasz Angielskiego to wejd? w google wpisz "translator" ,wejd? w drugi link od g?ry i przet?umacz. :D

Status
Zamknięty.
Do góry