• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP sterowniki

Status
Zamknięty.

holm

User
czesc znacie jakis program do odczytywania moich sterownikow? i zeby od razu je pobieralo bo ja tego sam nie ogarne :D i jak ego programu uzywac, jakie informacje sa wazne czy cos

Our partners and their custom servers:

Odp: sterowniki

Wydaje mi si?, ?e nie ma lepszego narz?dzia do odczytania sterownik?w od Windowsowego Menad?era Urz?dze?. Programy do odczytywania oraz pobierania/aktualizowania oprogramowania zazwyczaj s? p?atne i w mi?dzyczasie pobieraj? r??norodne g?wna, kt?re obci??aj? system.
Osobi?cie wola?bym po?wi?ci? godzin? czasu na sprawdzenie sterownik?w, a nast?pnie zaktualizowanie ich ni? u?era? si? z g?wno wartymi programami.

Tu niema nic do ogarniania
karta graficzna:
Intel: powinno pobra? automatycznie
nvidia:
ATI Radeon:

Pozosta?e sterowniki - je?li co? ci nie dzia?a szukasz:
firma urz?dzenia model z nalepki drivers
dla przyk?adu:
Skoro nawet na myszk?, do kt?rej sterownik jest wbudowany w windowsa jest napisany oficjalny sterownik to i na twoje urz?dzenia powinien si? znale??.

Tylko raz spotka?a mnie do?? absurdalna sytuacja, gdzie do pobrania sterownika do anteny wi-fi w laptopie potrzebny by? internet(po formacie, musia?em pendrivem przerzuca? xD),
wi?c powiniene? mimo wszystko sobie poradzi?. Szukaj sterownik?w tylko do tych urz?dze?, kt?re ci nie dzia?aj?.

karta graficzna: NVIDIA GeForce 6150SE nForce430
procesor: AMD Athlon(tm) 64 processor 4000+
karta sieciowa:NVIDIA nForce 10/100 Mbps Ethernet i pisalo takze karta sieciowa 1394
karta dzwiekowa:Realtket high definition audio - tylko tyle pisalo
prosze o podanie linkow do gotowych sterownikow do pobrania okej? wynagrodze wielka iloscia reputow i podziekowan

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom