• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ss z respa grim?w

Status
Zamknięty.

Der

Active User
Liczba reakcji
2
Witam,nie wiem dok?adnie czy tutaj mog? si? r?wnie? pochwali? zdj?ciami z mapki. Je?eli z?y dzia? to prosz? o przeniesienie.
@ ss - Jest to expowisko grim?w + ma?y Quest do mapki rpg. Prosz? o ocen? i komentarze.
grimy2.png
grimy3.png

grimyr.png

PROSZ? O KOMENTARZE,POZDRAWIAM DER

Odp: ss z respa grim?w

Dla mnie troch? pusto i sam autoborder co nie jest zbyt dobrym rozwi?zaniem w OT RPG, lepiej go nie u?ywa?. Moja ocena 7/10 :) Trening czyni mistrza !

Pozdrawiam
Ichtio!

Mapka og?lnie m?wi?c sucha i pusta
Nic ciekawego tu nie zauwa?y?em
S?aba kreatywno??.
Mo?na wiedzie? od ilu tworzysz " pr?bujesz tworzy? " mapki? czy to mo?e tw?j pierwszy raz?
Ale je?eli to pierwszy raz to dobrze sobie radzisz :) 4/10 :)

Zgodz? si? , z Ichito , troche pusto , m?g?by? pomiesza? jakie? 2 rodzaje "gruntu". Og?lnie ksztaut dobry , nie jest kanciasta mapka, daj? 6/10

Ostatnia edycja:

Tworz? od hmm licz?c t? mapk? to pierwsza w sumie.. Tutaj w?asnie robi?em w rme i bez auto bordera tylko p??niej sprawdza?em auto borderem. Wi?c m?wicie aby samemu dobiera? groundy ?

@edit

Co jeszcze mog? tutaj doda? ?

Ostatnia edycja:

Tak. Bo lepiej to wygl?da. A bordery wida? bo nie robi "kant?w". Dodaj jakie? kamienie, ska?y, krew, ogie? itp. Cia?niejsze r?b te expowiska (przej?cia itp.). Ale jak na pierwszy raz to nawet dobrze :D

Pozdrawiam
Ichtio!

Mam rozumie? przez to ?e bawi? si? paletk? RAW ?:>
Dzi?ki za podpowied? co do detali.

Tak zawsze u?ywaj tylko palety RAW je?li robisz jaki? teren :) Bo to jasne ?e w palecie RAW nie znajdzie si? potwor?w :P Czekamy na wi?cej screen?w :)

Powodzenia!
Ichtio!

Jutro dodam t? sam? mapk? tylko ?e z palety RAW ;) Tak chwilk? si? ni? pobawi?em i jest wi?cej mo?liwo?ci zrobienia fajnego efektu ni? auto borderem,ale trzeba si? r?wnie? skupi? nad robieniem tego ?eby gdzie? jakiego? niedoci?gni?cia nie zostawi? ;p

Status
Zamknięty.
Do góry