• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

SS- Suma Styli

Status
Zamknięty.

Przemek

Hejtuj!
Liczba reakcji
176
Bry.
Oficjalna strona. Na niej r?wnie? znajduj? si? wszystkie kawa?ki jak i mo?liwo?? pobrania p?ytki.
Link:

Przyk?adowa nuta:

Co o tym my?licie? Jak dla mnie odwalili kawa? dobrej roboty. Oby nie padli ofiarom komercji :c

Odp: SS- Suma Styli

Znam ich. Jak dla mnie maj? przysz?o?? na scenie polskiego rapu. Flow niez?e.

Tylko zastanawiam si? czy oni nie s? z tzw. podziemia? Maj? legalne produkcje?

Pozdrawiam.

Czy s?ucham? xD Look Avatar, Podpis.

@Topic.

Dopiero co gada?em z S.K.O.R.E.M, m?wi?, ?e nie wydaj? na legalu bo zale?y to od paru rzeczy, ale nie chcia? zdradzi? jakich, w ka?dym razie p?ytk? mam ju? w domu =)

Dobre nutyy ... Niezle teksty i bity

chetnie poslucham innych utworow w ich wydaniu

No niez?e, niez?e naprawd?. Bardzo mi?o s?ucha si? tego, rzeczywi?cie Przemek, kawa? dobrej roboty.

Super. Dawno nie s?ucha?em czego? tak dobrego. Pos?ucham ich jeszcze troch?, potem mo?e kupi? jak?? ich p?ytk?.

Wg. mnie kr??ek jest warty du?o wi?cej ni? 20z?. Ich piosenki trafiaj? prosto do odbiorcy, tekst jest z serca, a nie po to aby us?ysze? d?wi?k monet, a sam podk?ad... mia?d?y^^ Je?eli oni si? nie wybij? to w Polsce przepadnie kolejny, wielki talent.

#Bya~
Tak trzymaj :-D

Zajebisty klimat p?yty, ?wietne bity, strasznie lirycznie, niez?a technika- og?lnie miazga.

Niez?a robota. Great flow. Teksty rulezz :] B?d? mieli karier? w polskim rapie ;> Powodzenia.
Ch?tnie bym pos?ucha? innych ich bit?w ;>

Z uploadowa? wam ca?? Sum??
Przesta?em uploadowa?, bo bylo ma?o ods?on profilu i postanowi??m, ?e dla siebie nie b?d? wrzuca?.

To jak, uploadowa??

Bump. Suma styli to brakuj?cy element, co? czego brakowa?o od dawna w polskim HH.

#Bay~
Masz p?yt? z 2007 roku ich produkcji? :d

Cze??, p?yta ju? do?? stara ale naprawd? kozaczka na pocz?tku tak si? jara?em ze przez oko?o 2 tygodnie ca?y czas j? s?ucha?em naprawd? zrobili kawa? dobrej roboty! Szacunek za t? p?yt?. A tak mi?dzy nami muzyka bardzo fajnie wchodzi na tripy psychodeliczne. Byakuin mam Cie nawet w znajomych na yt mia?em Ci pomaga? ale jako? zabrak?o czasu nick na yt Tojakrol. Je?eli kto? chce link do wszystkich p?yt jakie aktualnie wydali to prosz?

Najlepsza nuta wed?ug mnie z p?yty :

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry