• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

-Windows XP [Sprz?t] Jedna s?uchawka nie dzia?a.

Status
Zamknięty.

SpidoX

Advanced User
Cze??. M?j problem jest taki ?e kupi?em sobie z 3 miesi?ce temu dobre s?uchawki ale niestety bez gwarancji lecz po tym miesi?cu jedna z s?uchawek si? zepsu?a? w ka?dym razie przesta?a dzia?a? to jest akurat ta s?uchawka do kt?rej nie idzie kabel. Wcze?niej mia?em ju? takie sytuacje ale s?uchawki by?y po 10-20z? a teraz mi na nich zale?y. Je?li da si? co? z tym zrobi? to prosi?bym o porady.

Balans w s?uchawkach jest dobry bo sprawdza?em na innych i dzia?a?y oby dwie.

S?uchawki to : steel series 3h

Our partners and their custom servers:

Odp: [Sprz?t] Jedna s?uchawka nie dzia?a.

Ja musz? wej?ciem od s?uchawek do wej?cia w kompie wk?ada? wyk?ada? kr?ci? prawo/lewo i zazwyczaj dzia?a.

Ale ja my?le ze to problem jest w s?uchawkach (tzn w jednej) ze nie dzia?a a nie w wejsciu w karcie dzwiekowej ani w wejsciu sluchawek.

S?uchawki po prostu si? zepsu?y, spr?buj je rozkr?ci? i zobaczy? co z kablami w ?rodku.

tzn? Czy zaden nie jest oderwany/przepalony? i sluchawki chyba do wywalenia bo ciezko je bedzie rozkrecic a potem znow skr?ci?.

Polecam poprosi? kogo? kto zna si? cho? troch? na elektryce, niech odetnie Ci kabel i przeprowadzi nowy od wej?cia. Problem le?y najprawdopodobniej tam (mia?em tak samo, z nowym kablem dzia?a?y obie.

mo?e po prostu gryz?e? kabelek od jednej s?uchawki i kabel si? przeci???
poobmacuj palcem czy gdzie? przypadkiem co? nie p?k?o/przerwa?o/ucie?o si? :P

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom