• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Sotw #3

Status
Zamknięty.
I

Ivellios

Guest
Witam!
Rusza znowu SOTW! Wybieram w tym tygodniu sygnaturk? tygodnia! Pozwol? sobie edytowa? post Gummis'ia.
Na pocz?tku informacje.

Temat do podsy?ania prac powstaje zawsze a poniedzia?ek, a czas przes?ania ich prywatn? wiadomo?ci? do mnie, jest do pi?tku do godziny 23:59.
Sobota i niedziela, to dni w kt?rych powstaje osobny temat z pracami, gdzie u?ytkownicy g?osuj? na swoich wybra?c?w.

Prace:
- wymiary: 350x150
- kolorystyka: dowolna
- animacja: brak
- napis: aktualny numer sotw (napis musi si? znajdowa?)
- aktualny temat pracy: Atak (rebeliant?w) na zamek

Regulamin:
  1. Kopiowanie czyich? pra?, a nawet ich cz??ci, to dyskwalifikacja z konkursu i ban na forum.
  2. Przys?anie pracy nawet kilka minut po wyznaczonej godzinie, to r?wnie? dyskwalifikacja.
  3. Nie zastosowanie si? do wymiar?w, aktualnego tematu czy innych, to dyskwalifikacja

Nagrody:
Nagrod? za zwyci?stwo w konkursie SOTW jest nast?puj?ca:
- 5 pkt reputacji
- umieszczenie sygnaturki na podium przez ca?y tydzie?(Hall of Fame)
i kilka innych bonus?w, ale to zostawiam Wam jako niespodziank? ; )

Przypominam, ?e tematyka pracy to: Atak (rebeliant?w) na zamek!

Zapraszam do nadsy?ania prac i ?ycz? zwyci?stwa.

Only Private Message​

Our partners and their custom servers:

Odp: Sotw #3

Ja proponuj? doda? co? takiego jak jest na forum Muonline.org

Tam jest w profilu jak nagrody i s? tam miniaturki nagr?d. Co? jak reputacja. Zaraz zrobi? screena i dam edita.

@adres poda?em bo to forum o innej tematyce i w?tpi? ?eby nam tam u?ytkownicy uciekali ^^

@edit

Oto SS:
nagroda.jpg

Ostatnia edycja:

Atak rebeliant?w na zamek? Ci??ki temat no ale nic jako? sobie poradz? :D

Ja te? troch? nie rozumiem (nigdy nie bra?em udzia?u w konkursach na tym forum :o)

Ostatnia edycja:

Witam!
Rusza znowu SOTW! Wybieram w tym tygodniu sygnaturk? tygodnia! Pozwol? sobie edytowa? post Gummis'ia.
Na pocz?tku informacje.
Temat do podsy?ania prac powstaje zawsze a poniedzia?ek, a czas przes?ania ich prywatn? wiadomo?ci? do mnie, jest do pi?tku do godziny 23:59.
Sobota i niedziela, to dni w kt?rych powstaje osobny temat z pracami, gdzie u?ytkownicy g?osuj? na swoich wybra?c?w.
Prace:
- wymiary: 350x150
- kolorystyka: dowolna
- animacja: brak
- napis: aktualny numer sotw (napis musi si? znajdowa?)
- aktualny temat pracy: Atak (rebeliant?w) na zamek
Regulamin:
  1. Kopiowanie czyich? pra?, a nawet ich cz??ci, to dyskwalifikacja z konkursu i ban na forum.
  2. Przys?anie pracy nawet kilka minut po wyznaczonej godzinie, to r?wnie? dyskwalifikacja.
  3. Nie zastosowanie si? do wymiar?w, aktualnego tematu czy innych, to dyskwalifikacja
Nagrody:
Nagrod? za zwyci?stwo w konkursie SOTW jest nast?puj?ca:
- 5 pkt reputacji
- umieszczenie sygnaturki na podium przez ca?y tydzie?(Hall of Fame)
i kilka innych bonus?w, ale to zostawiam Wam jako niespodziank? ; )
Przypominam, ?e tematyka pracy to: Atak (rebeliant?w) na zamek!
Zapraszam do nadsy?ania prac i ?ycz? zwyci?stwa.
Only Private Message​

Sygna to taki obrazek... -.-

Wymiary i wszystko jest podane? Hmm je?eli SOTW nie wyjdzie b?dziemy musieli zamkn?? takie konkursy gdy? nie maj? one sensu...

1232792621969229.png

Kod:
http://www.i-point.nazwa.pl/host/upload/163/1232792621969229.png

Ostatnia edycja:

Wymiary i wszystko jest podane? Hmm je?eli SOTW nie wyjdzie b?dziemy musieli zamkn?? takie konkursy gdy? nie maj? one sensu...

Chcia?e? by? pro-kozak, ale jakby? si? zastanowi? wi?kszo?? grafik?w, a raczej pseudo grafik?w, kt?rzy potrafi? doda? tylko napis, nie zrobi Ci, tego, czego oczekujesz. Bezsensu, jest temat, kt?ry zaproponowa?e?.
A Ci graficy, jak ten wy?ej, nawet zdania po angielsku nie rozumiej? :)...

A Ci graficy, jak ten wy?ej, nawet zdania po angielsku nie rozumiej? :)...

tak jasne dzieciaku, przepraszam ?e zapytam co mia?e? z angielskiego???
3,2??? Bo widzisz ja mam 5/6 co roku wi?c nie zaczynaj sie 'pro kozaku' a raczej 'pro lamo' bo jak ci sypne paroma zdaniami to sie oka?e kto tu na prawde jest dobry.... :]

pzdr. seab :]

pff to nie moja wina ?e ty traktujesz ludzi swoj? miar?, pozatym to forum nie ma jaki? specjalnych restrykcji ?e do pewnych user?w trzeba PW ci?gle s?a? .......

@Up & 2xUp
Za?atwcie to na PW -.-

#topic
@#$%^ czemu wcze?niej nie zauwa?y?em tego topica :( M?wi si? trudno i mam nadziej?, ?e b?dzie wi?cej tego typu konkurs?w :)

Okej podam wyniki:

Miejsce pierwsze zajmuje Krecioo!
b8sk8x.jpg

Drugie miejsce otrzymuje Gummis:
78284b62c5185835.png

Trzecim miejscem mo?e cieszy? si? The LoLekK:
sygnaxi1.png

W zwi?zku z tym, i? temat by? trudny i ma?o by?o ch?tnych czwarte miejsce za dobre ch?ci dostaje Seab:
1232792621969229.png

Gratuluj? zwyci?zcom. Nagrody w postaci 5 punkt?w reputacji zostan? dodane w najbli?szym czasie.

Odp: Hall of Fame

Odp: Hall of Fame

No to serdeczne gratulacje dla Krecioo. Praca na prawd? bardzo ?adna i dopracowana, tematyka si? zgadza wi?c wszystko super 10/10. My?la?em, ?e w?r?d wynik?w pojawi? si? wszystkie prace. Ch?tnie bym zobaczy? dzie?a innych u?ytkownik?w :rolleyes:

#edit:

sorry prace w innym temacie. A ten temat s?u?y do komentowania czy dostane warna? :D nie zamkni?ty wi?c chyba mog?em si? wypowiedzie?? :D

Ostatnia edycja:

Nie zgadzam si?.

Czy naprawd? uwa?asz ?e praca nr.2 jest lepsza od nr.3? Na pracy Gummis'a jest dodany tylko napis... Zero klimatu i zero przer?bek.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom