• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Simer Gallery

Status
Zamknięty.

Simer

User
Liczba reakcji
1
Witajcie uzytkownicy otoz robie ots,aktualnie robie mape,w tej galeri chcialbym wam pokazac prace nad projektem czastkowo RPG.Mozecie mnie ocenic negatywnie oraz pozytywnie przyjme kazda krytyke. :lol2:
Moze mapy szalu nie robia ale zapraszam do ogladania i komentowania.

W dzisiejszym dniu pokaze wam tylko expowiska.
Zaczynamy bez zbednego gadania.

Odp: Simer Gallery

Bardzo mi si? podoba ?adnie mapa wygl?da i og?lnie jest dobrze czekam na wi?cej!

Dzi?kuj? za warny banyy itp.
Kurwa ludzie jak nie macie kurwa poj?cia o RZECZYWISTEJ NATURZE To kurwa na chuj robicie mapy? Rozumiem kurwa wiele Ale by by? tak jebnietym i jebac zn?w te jebane(kolejny maper) Stalagmity kurwa no na chuj kurwa m?zgu kurwa u?ywaj bo naprawd? ju? kurwa brak mi s??w do tych jebanych dzieciuchow z brakujacym deko wiedzy o ?wiecie. Tibia to gra Ale czy kurwa w jakiej kolwiek grze widzieli?cie na swierzym powietrzu STALAGMIT? Nie kurwa wi?c zako?cz ju? karier? bo jak dla mnie ju? jeste? sko?czony by?o mi?o

Przerazasz mnie

[MENTION=65415]Ada?[/MENTION] Szczery a? do b?lu xd Btw widac ze swojskie mapy najbardziej podoba mi sie ten resp amazonkow ;d

Dziekuje za wszystkie wypowiedzi screeny postaram sie dodac jeszcze dzisiaj.

Wida?, ?e masz du?o pomys??w. Gorzej z wykonaniem, z jednej strony mapy s? wr?cz pe?ne, a z drugiej puste. Brakuje im detali charakterystycznych dla danych lokacji, a za du?o jest element?w z ca?kiej innej bajki. Staraj si? nie miesza? a? tak kolor?w i tematyki.

Wida?, ?e masz du?o pomys??w. Gorzej z wykonaniem, z jednej strony mapy s? wr?cz pe?ne, a z drugiej puste. Brakuje im detali charakterystycznych dla danych lokacji, a za du?o jest element?w z ca?kiej innej bajki. Staraj si? nie miesza? a? tak kolor?w i tematyki.

Dzieki wezme to pod uwage akurat mapa jeszcze nie skonczona iz widac to po screenach gdzie nie gdzie borderow brak itd. Btw nie jestem zbytnio dobrym mapperem zas staram sie wykonywac pomysly ktore przychodza mi do glowy. Pozdrawiam

---------- Tre?? dodana o 13:37 ----------

Tutaj macie nowe screeny z mapy.

1 ss w og?le mi si? nie podoba natomiast 2 ss i 3 dobrze si? na nie patrzy :)

co do zdj?? nawet dobrze ale troch? kwadratowo...

1. Nie mo?na go odpali? ;c
2. Fragmenty s? dobre, ale jako ca?o?? mnie nie przekonuje.
3. Ten mi si? najbardziej mi si? podoba, chocia? mo?na by co? sypn?? jeszcze ;p

Pozwol? sobie oceni? tylko ostatni projekt. Ca?o?? prezentuje si? bardzo ?adnie. Brakuje mi tutaj trawy. Jest jej zdecydowanie za ma?o. Ch?tnie zobaczy?bym dalsz? cz???.

Moim zdaniem ok, co do [MENTION=325140]#Ada?[/MENTION] wkur*iasz mnie ju? :)
Ka?dy tworzy swoj? wyobra?nie, mo?esz si? denerwowa?, ale pami?taj i tak ka?dy ma na to wyjebane o.o

[MENTION=434832]Simer[/MENTION]

Tutaj jest troszk? kwadratowo.

Dziekuje za uwage wiem ten pasek nie zbyt dobrze wyglada na mapie. Calkowicie mapa nie jest kwadratowa owszem gdzie nie gdzie bordery zbyt proste.

Tutaj kilka zdjec In-Game.

Status
Zamknięty.
Do góry