Kernaut
Advanced User
- Liczba reakcji
- 4
Witam!
Kilka s??w o serialu:
Ja jak na razie doszed?em do ostatniego odcinka drugiego sezonu i musz? stwierdzi?, ?e serial bardzo mi si? podoba. Dzisiaj zamierzam obejrze? kilka odcink?w trzeciego sezonu, wi?c zobaczymy jak to wygl?da, ale z tego co czyta?em na forach trzeci i czwarty sezon nie jest ju? tak dobry jak pierwszy i drugi. Teraz pytanie: jak wam podoba si? serial? Piszcie swoje opinie, krytyk?, wra?enia itp!
P.S Je?li szukacie jakiej? dobrej stronki, na kt?rej mo?na obejrze? serial to zapraszam na www.deadwalking.tv
Kilka s??w o serialu:
Rosn?ca popularno?? komiksu "?ywe trupy" nie mog?a pozosta? nie zauwa?ona dla producent?w filmowych. Za powstanie wersji telewizyjnej popularnego komiksu odpowiada m.in. Frank Darabont, re?yser takich hit?w jak "Zielona Mila", "Skazani na Shawshank". Po??czenie jego do?wiadczenia, z genialn? histori? Roberta Kirkmana zaowocowa?o naprawd? dobr? produkcj?. Serial jak i komiks "?ywe trupy" opowiada o losach rodziny Grimes?w i pozosta?ych ocalonych w ?wiecie opanowanym przez zombie.
Ja jak na razie doszed?em do ostatniego odcinka drugiego sezonu i musz? stwierdzi?, ?e serial bardzo mi si? podoba. Dzisiaj zamierzam obejrze? kilka odcink?w trzeciego sezonu, wi?c zobaczymy jak to wygl?da, ale z tego co czyta?em na forach trzeci i czwarty sezon nie jest ju? tak dobry jak pierwszy i drugi. Teraz pytanie: jak wam podoba si? serial? Piszcie swoje opinie, krytyk?, wra?enia itp!
P.S Je?li szukacie jakiej? dobrej stronki, na kt?rej mo?na obejrze? serial to zapraszam na www.deadwalking.tv