• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

RTCL Mapping - Pocz?tki cz.2

Status
Zamknięty.

adissko

Active User
Liczba reakcji
1
Witajcie, Z tej strony Zeus (Dawniej Xevez). Juz Wczesniej mialem W?tek z moimi pracami (bardzo amatorskimi), Stworzylem ten w?tek aby podzielic sie moimi nowymi pracami - mam nadzieje ze lepszymi nisz poprzednie. Dla tych kt?rzy nie wiedz? co RTCL jest noto male wyjasnienie :
  • R obie
  • T o
  • C o
  • L ubie

-----------------------------------------------------------------------------
Dobra juz tego pisania wystarczy :P a wiec chcialbym wam pokazac jedna z moich nowych prac (jeszcze dzis dodam 2 nowe). takie male Temple. Mam nadzieje ze wam sie spodoba.

RTCL-1jpg_newhnnx.jpg

Pzdro​

Odp: RTCL Mapping - Pocz?tki cz.2

Powia?o swagiem. No ale nic.

Praca okropna.
??czysz ze sob? "kratki" nie pasuj?ce ni stylistyk?, ni kolorem.

Dobierania kolor?w chyba w przedszkolu ju? uczyli, co?

Rabbcio -> no mi sie wydaje ze praca ladna ale dzieki za uwage, spr?buje to poprawic w nastepnej pracy.

Og?lnie temple bardzo ale abrdzo kwadratowe. Je?eli ma to by? miasto to wyobra?asz sobie je w tym stylu ?
Bo ja nie - pod?oga nie pasuje ..

Kolejna praca, tym razem Expowisko, Zerknijcie :

RTCL-Exp-_newrpsn.png

RTCL-Exp-_newrpse.jpg

Ostatnia edycja:

Pienke, najleprza praca jakom wicia?em.

@up,
no, no.. expowisko normalnie na 20 os?b!
ch?opie powiem szczerze to jest TOOOOOOOOOOOTAAAAAAALNYYYY KWADRAT
Przeczytaj kilka poradnik?w znajduj?cych si? w dziale "Artyku?y". Nie pisz ka?dy wyraz du?a liter? bo to odstrasza...
rozmieszczaj mnie potworow.
pamietaj ze masz +/-
No i wiele wiecej... wszystko masz w poradnikach, tez jestem amatorem, ale milo by jakby? sprawdzi? moje prace a twoje i oceni? :) {click sygnatura}

Wtf ? Taki problem troch? poczyta? poradnik?w co z czym co i jak ? Oby dwie prace kt?re wykona?e? sa w stylu "g?wno" takie rzeczy dzieci w przedszkolu na kartce rysowa?y...

masz wszystkie Artyku?y, poczytaj, ?wicz i ?wicz.

Dobra, poprawilem te expowisko, mam nadzieje ze tym razem wedlug was nie jest kwadratowe. Zerknijcie :
RTCL-Exp-_newnphp.png

Troche wiecej wyobra?ni.. Dalej jest g?wniane, kwadratowe... Poczytaj poradniki jak Ci m?wi?em !

Kszta?ty da si? jeszcze bardziej urozmaici?, nie marnuj tego.
Mo?na r?wnie? pomiesza? bordery ziemi granicz?ce z law?, bo mo?liwo?ci jest naprawd? wiele..Tak samo z pod?o?ami.
Nast?pn? rzecz? jest detalizacja terenu, mo?esz stwierdzi? ?e masz pomys?y, ale ja ci powiem ?e wykonanie masz s?abe ! Rusz g?ow? i u?yj kreatywno?ci.

A Ty panie Caaz wyka? si? umiej?tno?ci?, za??? galeri? i poka? to co umiesz, zobaczymy co Ty na kartce narysujesz :)

@Up

Zak?adanie galerii nie jest obowi?zkiem, wiec nie b?d? tego robi? bo nie mam na to czasu. Mappuje tylko i wy??cznie pod 7,6. A ka?dy z nas ma prawo si? wypowiedzie?, wiec z tego korzystam. ;)

@Top

Na PW podeslalem Ci kilka poradnikow, przeczytaj wszystkie i na ich podstawie stw?rz cos fajnego.

Status
Zamknięty.
Do góry