• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

RPS feat. Vixen "To co robimy" - czyli nowy, zajebisty kawa?ek! ; )

Status
Zamknięty.

Ravegon

Weteran
Liczba reakcji
99
Witam.

Mam zaszczyt przedstawi? nowy klip Rycha wraz z Vixenem! Utw?r pochodzi z albumu pt. "Na serio"

Zapraszam do przes?uchania! ; )

YouTube:

Odp: RPS feat. Vixen "To co robimy" - czyli nowy, zajebisty kawa?ek! ; )

Ujdzie. Rysiu co prawda nie?le pojecha? z tematem, ale Vixen go kompletnie zniszczy? w swojej zwrotce. ?piewany refren to te? nie by? zbyt dobry pomys?, kiepsko wyszed?. Og?lnie mo?e by?, cieszy mnie to, ?e Peja wraca na dobr? drog?.

Nowy kawa?ek? To? to z 2009 roku ... Ale co do nuty, naprawd? dobrze. ;p . Beat mia?d?y.

Hmm autorowi temtatu si? troszk? pomyli?o poniewa?, na oficjalnym kanale pojawi? si? ten klip. No tak klip, ale nutka by?a ju? z albumu na serio i to jest tylko klip do niej dodany dlatego, jest ostatnio dodana bo gra? z nim koncert wykorzystali to i zrobili klip.

Kawa?ek do?? stary, s?ysza?em go ju? chyba z rok temu. Peja nie?le nawin?, a Vixen ?adnie wyko?czy?. ?adnie wyszed? im ten klip, ale zawsze mog?o by? lepiej.

Co w tym Vixenie jest zajebistego, to ja nie wiem. Sezonowiec jak inni. Track chujowy.

#edit

No i dobrze chocia?, ?e ten Vixen nie sapie jak Peja kiedy nawija. Og?lnie tekst tego Vixena nie jest nie wiadomo jaki, a ja stawiam na rozpierdol w tek?cie, a na drugim miejscu jest flow.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry