czesio1681
Active User
Witam.
Chc? sobie ulepszy? deczko komputer co prawda komputer ma 6 lat ,ale mo?e co? si? da tam zrobi? tak aby takie gry jak gta 4 mi wyci?gne?y przynajmniej na minimalnych bez lag?w
. M?j sprz?t :
~ P?yta g??wna ECS P4M800-M7 - macie tu linka do jej opisu.
~ Procesor Intel Pentium 4 2.93GHz- podkr?cony do 3.25GHz
~ Karta Graficzna Radeon 9600 Pro Family 256Bit shader model 2.0
~ Zasilacz PFC 500 Wat -By? 300-tu watowy ale wymieni?em z powodu restartu komputera przy w??czeniu byle jakiej gry.
~ Dysk Twardy 160Gb Sata-II (SAMSUNG HD160JJ (S08HJ1OL409112)) - nie wiem czy dobrze podaje ten dysk patrze w programie EVEREST
~ Ramy 1.5GB - by?o 1Gb ale dokupi?em 1 GB i wyj??em jedna 512mb ddr 1
I teraz takie moje pytanie czy s? takie cz??ci aby te stare rzeczy jak
rocek, zasilacz, dysk pasowa?y do nowej P?yty G??wnej?. Poniewa? chce dokupi? tylko P?yte G??wn?, karte graficzn? i ram, a potem dokupi? procka. Mysl? ,?e zasilacz jest wystarczaj?cy do tych nowych sprz?t?w
. Prosz? o wypisanie odpowiednich podzespo??w kt?re na 100% beda pasowa? i ?eby to chodzi?o dobrze i chodzi?y dobre gry ;]
Dla zainteresowanych plus
P.S nie wiem jaka mam obudow? i jakby si? da?o to prosze o znalezienie karty graficznej HD!
Chc? sobie ulepszy? deczko komputer co prawda komputer ma 6 lat ,ale mo?e co? si? da tam zrobi? tak aby takie gry jak gta 4 mi wyci?gne?y przynajmniej na minimalnych bez lag?w
~ P?yta g??wna ECS P4M800-M7 - macie tu linka do jej opisu.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
~ Procesor Intel Pentium 4 2.93GHz- podkr?cony do 3.25GHz
~ Karta Graficzna Radeon 9600 Pro Family 256Bit shader model 2.0
~ Zasilacz PFC 500 Wat -By? 300-tu watowy ale wymieni?em z powodu restartu komputera przy w??czeniu byle jakiej gry.
~ Dysk Twardy 160Gb Sata-II (SAMSUNG HD160JJ (S08HJ1OL409112)) - nie wiem czy dobrze podaje ten dysk patrze w programie EVEREST
~ Ramy 1.5GB - by?o 1Gb ale dokupi?em 1 GB i wyj??em jedna 512mb ddr 1
I teraz takie moje pytanie czy s? takie cz??ci aby te stare rzeczy jak
Dla zainteresowanych plus
P.S nie wiem jaka mam obudow? i jakby si? da?o to prosze o znalezienie karty graficznej HD!