Odp: Retarded Gallery
A zatem(Shikate z tej strony jak co?) zaczynamy:
Na ekwipunku jako pixelartysta si? nie znam, wi?c pozwol? sobie pomin?? t? cz???, zaczn? mo?e jak i sko?cz? na outach:
1. Patrz?c na outfit w szacie od razu mam dziwne wra?enie, ?e nie jest robiony od zera. W ka?dym razie nie jest on najlepszy, ale izometria p?ki co ok. Jak na ,,?agodn? skal? dla pocz?tkuj?cych'' dam Ci za to 7/10.
2. Z kolei ca?kiem na odwr?t jest z ,,miko?ajem''. Tu mam wra?enie, ?e albo by? robiony od zera, albo by? r?wnie? robiony na bazie jakiego? outu, albo, co najpewniejsze, wykorzysta?e? moj? brod? od druida

Przynajmniej edytowa?e? i tu masz ode mnie plusa (W ko?cu kto? si? zainteresowa? moimi outami ;D). Jakby kto? nie wierzy?, nie widzia? podobie?stw to tutaj m?j druid:
Za to nogi i r?ce s? jakby krzywe. Og?lnie nie proporcjonalny ten miko?aj. Czapka jedynie jest dosy? dobra. Tutaj nie daj? oceny.
3. No i ten potw?r... Z pocz?tku si? ucieszy?em, ?e w ko?cu co? naprawd? fajnego, ale po paru sekundach patrzenia na stopy wyda?y mi si? ca?kiem podobne do cyklopa. No i lekkie rozczarowanie, poniewa? badaj?c bli?ej t? zagadk? odkry?em brutaln? prawd?. Po?yczy?e? lineart od cyklopa. A tutaj dow?d

jak co? to tw?j potw?r na dole i cyklop to efekt na?o?enia albo twojego potwora na cyklopa, albo cyklopa na twojego potwora).
No i tu te? si? powstrzymam od oceny.
Zatem zmierzasz w dobrym kierunku, bo chyba ka?dy zaczyna? od edycji. Z outami ?ycz? powodzenia.
A je?li chodzi o skille to jest za ma?o r??norodnych cieni. Ogie? to biel, czerwie?, pomara?cz i ????. Trzeba te kolory tak dobra?, ?eby wygl?da?y realistycznie. Tu tego niestety nie widz?.
A je?li chodzi o architektur? no to kolejna edycja. Chyba ka?dy kojarzy to z tibii. Za to napisy s? ?adne.
No i to wszystko. Jeszcze raz powodzenia w pracy i zniech?caj si?. Jak troch? po?wiczysz to efekty b?d? widoczne,