• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Rege Stail] Galeria

Status
Zamknięty.

rege stail

Senior User
Liczba reakcji
32
Witam chce wam przedstawi? moja pierwsza prace.
Mam nadzieje ?e wam si? spodoba prosz? o opinie od 0/10.
Ze wzgl?du ?e to moja 1 praca nie oczekujcie za wiele na zdj?ciu ;]
kopalnia.png

Notka moderatorska:
Przenosz?.

Odp: [Rege Stail] Kopalnia Kamienia

jeden wodospad niedorobiony,a drugi uciety, tych kolejek tak nasrane jedna na druga, jak wchodzi sie po schodach do gory to sie nie da przejsc bo kamien tam stoi, a z drugiej strony te wystajace szpikulce.. I nie wiem jak to nazwac ale te drzewa dlugie klady jak by. Nie pajuj? tam ;/
Ogolna ocena to 4/10. Dopiero zaczynasz nie martw sie bedzie lepiej.

Pozdrawiam m0rlin.

Za du?o tam na pchane wszystkiego wile dr?g jest poblokowanych. Jezeli to ma by? expowisko to tam max 10 potwork?w wejdzie.Za du?o wszystkiego.Co to ma by? (exp, npc place??).3/10 kiepskie.

Robilem ta mapke nie do bicia Lvla tylko do pokazania ale na porzyszlosc bede staral sie robic coraz lepsze mapki.
Prosze o komentarze
To moja pierwsza praca !

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Jak na twoj? pierwsz? prac? nie jest tak ?le, widzia?em o wiele gorsze pierwsze prace ; )
Co prawda praca nie jest dobra, poniewa? zrobi?e? kopalnie na ?rodku wody, nast?pnie jest zbyt ma?o miejsca swobodnego, oraz za du?o rzeczy nawalonych na siebie, niedoko?czone spady wodospadu i w nie kt?rych miejscach wchodz?c do g?ry wchodzimy na ska?y. Na drewnianej pod?odze u?y?e? u?y?e? p?kni?? (id:6299) wygl?da to bardzo kiepsko, p?kni?cia te powinno si? u?ywa? tylko na skalnym pod?o?u. Licz? na kolejne lepsze prace, radzi?bym ci spr?bowa? zrobi? co? innego. Powodzenia.

Up b?d? stara? si? mniej robi? ;]
Up Mam nowa prace mog? wstawi??? czy b?d? mia? upomnienie :o
Ca?kowicie now?, czy dalej kopalni??
Hmm nowa ;/
Witam jak nazwa sama m?wi opuszczone Depo. Moja druga praca ;]
teraz pokarze wam zdjecia :
1.
beztytuujf.png

2.
beztytuu2p.png

3.
beztytuu3sg.png

Odp: [Rege Stail] Opuszczony Depozyt

Najbardziej podoba mi si? 2 pi?tro,poniewa? przedstawia ca?y wizerunek pracy
Bardzo ?adna praca
Nie dopatrzy?em si? ani jednego b??du jak narazie...
Moja ocena to 8/10

Dzi?kuje czekam na kolejne opinie. Ma?o ich troszk? :o

Zaczn? od drugiego planu, wi?c tak natur? kt?ra zrobi?e? wok?? depozytu jest naprawd? do bani, je?li j? pokazujesz powiniene? j? bardziej dopracowa?.

Wybra?e? sobie dziwny temat, opuszczony depozyt..
Moim zdaniem mimo ?e chcia?e? sprawdzi? efekt opuszczonego depozytu to ci si? to nie uda?o, da?e? ziemie i inne ?mieci w ?rodku lecz to nie sugeruj? ?e jest on opuszczony, przyda?yby si? paj?czyny, zniszczenia, mniej takiej bujnej natury, oraz te coal basiny (pomara?czowe lampiony) nie pasuj? do opuszczonego depozytu. Wida? ?e starasz si? zrobi? co? fajnego i innego ni? inni prezentuj? lecz musisz po?wiczy? jeszcze podstawy z natur?.
W oko wpad?y mi jeszcze korzenie drzew kt?re obieraj? si? o ?ciany nie poleca?bym u?ywa? ich do ozdabiania map tylko do tworzenia wielkich drzew.
Trenuj dalej a b?dzie dobrze, spr?buj zrobi? co? prostszego a ?adnego, powodzenia.

Odp: [Rege Stail] Galeria

*^--_--Od?wie?am--_--^*

Notka moderatorska:
Od?wie?amy po 24h od ostatniego postu.

1 2 3 Zdj?cie nie uwa?asz ?e te drzewa wygl?daja troszke sztucznie? postawi?e? je tak jakby? odlicza? odleg?o?ci mi?dzy nimi ;p

No to tak je?li to jest twoja 1 praca to ca?kiem ca?kiem ale popracuj nad wyko?czeniem czyli ska?y, wodospady, i szczeg?lki, np dziura do kt?rej nie ma doj?cia ?, wej?cie do jaskini do kt?rego te? nie ma doj?cia, tutaj zaznaczy?em troszk? b??d?w og??em 6/10 :) Popracujesz troszk? i b?dzie dobrze :

kopalnia.jpg

Up ta dziura to spycialnie tak ?eby lepiej wygl?da?o ;d a te wyko?czenia b?d? si? stara? ;]

Co do depo to ?adne cho? natura wok?l nie za ?adna przyda?o by sie troche kamyk?w :)
Depo - 8/10
Kopalnia(czy cos) - 7/10

Pozdrawiam :)

No tak.
1. Kicz co do kszta?tu.
2. Natura to epicka pora?ka.
3. Autoborder, wy??cz go "a".

Tak? mapk? to mo?na wyrzuci? do Kosza, nacisn?? prawym na jego ikon? i klikn?? w opr??nij.

Regards, SwordFish.

S?dze to samo co Swordfish i te? ta monotonno?? mnie dobija i s?abe wyko?czenie

Tak troch? wygl?da jakby? przeczyta? du?o poradnik?w czy tam naogl?da? si? map pro maper?w...

Jak na pierwsze prace to powiem, ?e nie?le, ale tak pomys? masz s?aby, a wykonanie nie pasuje za bardzo do samego projektu... Detali masz niby du?o, ale nie pasuj? w wi?kszo?ci miejsc... W niekt?rych miejscach skupiasz si?, ?eby by?o pi?knie ?adnie itd a drugie poprostu olewasz stawiaj?c drzewka z tym samym ground...

A ta ostatnia mapa to wgl jakby? zrezygnowa? i waln?? co? na szybko auto borderem...

Z tego wszystkiego oceniam na 5/10 na zach?t?.

Po przerwie wracam do ponownego mapowania. Teraz b?d? mapowa? ze szczeg??ami nie tak jak kiedy? !.
Dom Drwala
beztytuurwc.png

Zapraszam do komentowania

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry