Odp: RedQ Thread
Odp: RedQ Thread
Witaj!
Pierwsze borderowanie :
Powiem Ci, ?e do?? przyzwoicie napewno minusem jest jednak troche zbyt du?y spam/trap. Napewno nie mog? powiedzie?, ?e nic nie wiesz o naturze, bo stawiasz j? naprawde ciekawie i z umys?em. Troch? nie pasuj? mi tutaj grzyby oraz gruz rozsypany gdzie popadnie. Jest kilka bug?w, gdzie jaki? kwiatek, k?pek trawy nachodzi na drzewo czy co? innego, ale og?lnie pozytywnie.
Jaskinia :
Pierwsze wra?enie bardzo fajne, lecz bo g??bszym przypatrzeniu si? jest kilka minus?w. Nie podoba mi si? czerwona g?ra jest ona dla mnie nie do??, ?e pusta [mog?e? pomiesza?] to jeszcze lekko kwadratowa.
Wn?trze jaskini przytulne, lecz nie wiem po co s? tam skrzynki. Nie podobaj? mi si? tak?e, te nowe bordery dr?g, kt?rych tam u?y?e? a na dodatek, postawi?e? na nich nie pasuj?c? ko??.
Brama miasta :
Troch? za daleko, aby porz?dnie to oceni?, ale na samym pocz?tku mog? powiedzie?, ?e jest to do?? marna praca. Prosta brama z prostym wej?ciem i z dwoma wie?ami, poprostu nic nowego. W bramie powinno znajdowa? si? wiele "atrakcjii" typu bar/karczma. Krata zosta?a wykonana bardzo brzydko, tylko szpeci prace, dlatego powiem, ?e nie podoba mi si? ta mapka.
Pozdrawiam
Fluos!