• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

?redniowieczny Bazar

Status
Zamknięty.

Asaix

Advanced User
Liczba reakcji
9
Przedstawiam tu m?j kawa?ek mapy, wykonany na konkurs kt?ry anulowano, nie chce aby sie zmarnowa?a i wam tu zaprezetuje :P Wersja 7.6 Robione w simeone

Odp: ?redniowieczny Bazar

Mapa Dosc ciekawa , zauwazylem pare kwadratow domki kwadratowe :> Natura moze byc
6/10

pokemonadi napisał:
[...] zauwazylem pare kwadratow

To dziwne, bo ja widz? same kwadraty. Pocz?wszy od border?w do trawy ko?cz?c na domkach.

#Topic
Praca s?aba, nawet jak na tibie 7.6
Te statki na wodzie (tak, te miniaturki) w og?le nie pasuj?. Fajnie, ?e wystawi?e? na stole magic sworda, mlsa, itd., przecie? nikt ich by nie wzi?? bez pytania.

3/10

rozumiem na 7.6 jest malo elementow ale to nieznaczy by pchac 20 takich samych w jedno mniejsce, liczy sie intencja tw?rcza i zastosowanie tych element?w wi?c jeden olbrzymi kwadrat

0,5/10

To dziwne, bo ja widz? same kwadraty. Pocz?wszy od border?w do trawy ko?cz?c na domkach.
#Topic
Praca s?aba, nawet jak na tibie 7.6
Te statki na wodzie (tak, te miniaturki) w og?le nie pasuj?. Fajnie, ?e wystawi?e? na stole magic sworda, mlsa, itd., przecie? nikt ich by nie wzi?? bez pytania.
3/10

1. W simone 7.6 niema bordera.
2. Pisa?em ?e praca na konkurs, nie na wystawienie np:. ots do gry.
3. Dla mnie te kwadraty bardzo sie podobaj? :P

Ostatnia edycja:

Nie ma bordera? 0_o A to na oko?o trawy co jest?

1. W simone 7.6 niema bordera.
- Bo to nie jest simone :)
2. Pisa?em ?e praca na konkurs, nie na wystawienie np:. ots do gry.
na to te? by si? nie nadawa?a
3. Dla mnie te kwadraty bardzo sie podobaj? :P
no to powodzenia w dalszym mappingu :)

S?abo pokaza?e? swoj? prac? , same kwadraty do tego niedopracowana natura\, no i wog?le nie ogarniasz g?r :(

nawet niezle Ci to wyszlo nie powiem doskonale no ale calkiem calkiem oby tak dalej

Kwadraty ;/ ale mapka dosyc dosyc nawet ciekawa ;) dodaj wiecej prac puki co ocena 6/10 ;) nawet mi sie podoba

Kiepsko, porozrzuca?e? tylko itemy. Troch? tu, troch? tam, jeszcze troch? tam...
Kwadratowe domki.
Ja jednak mam do Ciebie szacunek, bo ta mapa jest pod 7.6, wida?, ?e zrobi?e? co mog?e?, ?wicz, b?dzie lepiej...

Status
Zamknięty.
Do góry