• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Ralaa] Mapping Gallery.

Status
Zamknięty.

Ralaa

Advanced User
Liczba reakcji
26
Witam, kr?tko i zwi??le, tutaj b?dziecie mogli ujrze? jak rozwija si? m?j mapping.

Jungle:
3022mo4.jpg

House island:
2gv33te.jpg

34sjyvr.jpg

Dzi?kuj? do widzenia, nied?ugo mo?e wi?cej powrzucam, ale prosi?abym o komenty. :D

Odp: Ralaa's Mapping Gallery.

Mapy nudne nic szczeg?lnego :D

Noo ca?kiem ciekawie.

1 screen, fajny pomys? z tymi drzewami, ciekawie wykonane te liany D:
jedyne co mi si? w tej pracy nie podoba to te kryszta?y, jakos nie specjalnie pasuj? :P

2 screen, ciekawa architekturka, ale mog?e? dac troche wi?cej detali : p

3 screen, no tu nic nowego do dodania nie mam og?lnie to podoba mi si? architektura, z tym ze mogles bardziej pobawi? si? wallami, :)

wal dalej ^^

Odp: [Ralaa] Mapping Gallery.

Nudaaa.....Ma?o detali,proste wykonanie.Kamienie w domku>???Moja ocena1/10

Prace takie sobie, drzewa na zdj?ciu pierwszym niczym sobie, wygl?daj? ?adnie pod jaki? mroczny klimat, natur? wida? ?e te? si? stara?a? detalowa? lecz jest zbyt pusto w dodatku jak na tiquande. Zielone kryszta?y te? mi tu jako? zbytnio nie pasuj?.
Co do pracy na drugim zdj?ciu to domki maj? troch? dziwne kszta?ty, sama ulica wygl?da tak jako? pusto i monotonie. Mog?a? doda? jaki? gruz o id 6374 -6386.
Og?lna ocenka 5/10.

Mapy s?abe, nic ciekawego nie ma. 2/10

Jako, ?e si? czepiali?cie, ?e plagiat to macie tutaj nowe:
35358yf.jpg

20f6t07.jpg

Ta praca to zwyk?a kopia pracy Guru -.- 1/10

Twoje prace nie za bardzo mi si? spodoba?y :(
*Domy na 2 ss... nie pasuj? do klimatu ( pustynne domy w normalne naturze niee )
*3 ss ulice jakie? puste, mog?e? doda? wi?cej kamyczk?w i gruzu, a po za tym te ro?liny wygl?daj? tak monotonnie.

Jednak?e moja og?lna ocena za all to 4,5/10 na ?wi?ta :hah:

Co? nowego na od?wie?enie.
Shape z mapy, kt?r? robi? z maro324 aka Guru aka Vakri.
2qbwx8y.jpg

B?d? wrzuca?a wi?cej screen?w z mapy, jak tylko co? b?d? mia?a. :hah:

Fajny shape, ale malutki.

Wracaj?c do tematu 2 ostatnie screeny nawet nawet. Troch? tam pusto po ?rodku i same k?pki trawy, og??em nie najgorzej. Wn?trze g?ry ma bugi na ?cianie od strony wewn?trznej, ale nie wygl?da to najgorzej. Dam Ci 5/10

Dziedziniec.
s3pr2u.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Musz? przyznac, ?e ?adne pracy.
Widz?, ?e si? starasz, mapki s? szczeg??owe i dopracowane, a co najwa?niejsze robione bez pomocy autobordera.
Jedyne co mi nie pasuje na ostatniej pracy, to te kolce wystaj?ce z ziemii, ale to ma?o zauwa?alne i nie rzuca si? w oczy.

Moja og?lna ocenka to 7.5/10

Prosz? o komentarze.

ngr6g7.jpg

Notka moderatorska:
zasz?a zmiana w regulaminie, od wczoraj jak dodaje si? nowe prace do galerii trzeba da? minimum 2 zdj?cia

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mi odrazu woje mapy przypadly do gustu... Nie rozumiem tych komenatrzy...
Wlasnie to mi sie podoba, nie jest duzo nawalone, ale ladnie.
Szczegolnie podoba mi sie 1ss. Ladnie wykonczyles dach. :s

Jaka? g?rka, gobliny.
2j2cm76.jpg

No i kawa?ek wsi, kt?r? od niedawna zacz??am robi?.
2dq2wo.jpg

Pozdrawiam.

Ciii...Prosz? o komentarze.

Pierwsza praca taka sobie, niby wszystko ok lecz troch? ta g?rka wydaj? si? troch? pusta, no i w niekt?rych miejscach bordery g?r jakie? dziwne.
Wie? do?? ?adna, po??czenie trawy tiquandy z normaln? do?? dobrze wygl?da, detali te? do?? du?o. Og?lnie prace na dobrym poziomie lecz czego? jeszcze brakuj?. Powodzenia przy tworzeniu nowych prac.

Te gobliny takie sobie. Niedoko?czone bordery w niekt?rych miejscach, dziwnie wygl?daj?cy jeden rodzaj bordera od ska?, a natura s?abiutka.
Wie? wydaje si? ?adna, ale jako? nie zrobi?a na mnie wra?enia wielkiego. Ta trawa z d?ungli mi nie za bardzo do takiego klimatu. Mapka daje wra?enie jakby by?o na niej nawalone nie wiadomo ile.
6/10

D?ungla beznadziejna, Lecz te katakumba (Czy jak to nazawa?) Wykonane z pomys?em.
Og?lnie prace nie s? z?e, staraj si? tworzy? co? oryginalnego.

Twoja ostatnia praca jest bardzo ?adna, ale nie lubi? niestety po??czenia klimatu trawiastego z klimatem Tiqunady, bo ona nie pasuj? tutaj.Zw?aszcza w takiej tematyce.
Zauwa?y?em brak borderu, a tak og?lnie to wykonanie jest bardzo ?adne i estetyczne, o wiele lepsze od pozosta?ych prac.G?r? kt?r? wykona?e? jest s?aba i za ma?o urozmaicona.
Powiem, ze jest taka sobie, jak to powiedzia? Blackq, czego? mi tutaj brakuj?.

Status
Zamknięty.
Do góry