• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Rajkos to nie tylko PixelArt

Status
Zamknięty.

rajkos

Advanced User
Liczba reakcji
2
Witam. Niekt?rzy z Was znaj? mnie tylko z PixelArt?w. My?licie, ?e tylko tym si? zajmuj?? Jeste?cie w b??dzie : ). Tworz? r?wnie? grafiki oraz rysuj? obrazki o tematyce Dragon Ball. Zapraszam do ogl?dania.
Do rysowania w Paincie i o??wkiem powr?ci?em nie dawno. Chc? odzyska? form? o tworzy? nowe obrazy oraz grafiki.
Zaczn? wpierw od prac w Paincie.
Goku SSJ4

Tapion

Vegeta

Goku SSJ2

Teraz zapraszam do ogl?dania prac tworzonych tylko o??wkiem:
Vegeta SSJ2

Tapion

Zn?w Tapion, z kt?rego jestem najbardziej zadowolony :)

---~~ZAKAZ KOPIOWANIA~~---
Zapraszam do oceniania :)

Odp: Rajkos to nie tylko PixelArt

Nie ?ebym mia? cie krytykowa? bo ?adnie ci to wysz?o ale czemu wszyscy, zawsze, ci?gle robi? postacie z dragonballa? Spr?buj czrego? innego.

Nie ?ebym mia? cie krytykowa? bo ?adnie ci to wysz?o ale czemu wszyscy, zawsze, ci?gle robi? postacie z dragonballa? Spr?buj czrego? innego.

Bo Dragon Ball to jest co? czego milionami s??w nie opiszesz. To by?a magia dzieci?stwa cz?owieku. Nigdy nie zamieni? Dragon Balla na jakie? naruto czy bleach...
Dragon Ball 4ever!

Bo Dragon Ball to jest co? czego milionami s??w nie opiszesz. To by?a magia dzieci?stwa cz?owieku. Nigdy nie zamieni? Dragon Balla na jakie? naruto czy bleach...
Dragon Ball 4ever!

A czy ja m?wi?, ?eby zamienia? jedn? bajk? na drug?? Po prostu spr?buj czego? innego, realistyczniejszego lub w ca?kiem innym stylu :>

Sproboj czegos trudnego jak hmm , moze cos z guilty crown np taki shu z mieczem wyjebanym w powietrze? ;d bo ogolem chyba wiele osob sie zgodzi ze dragon ball to najlatwiejsze do narysowania z anime i nawet amatorzy moga na kartce nie genialnie ale rysowac te postacie ;d pewnie dlatego ze to glownie wlosy z kresek , twarz kreskowa , uszy kreskowe itd

Sproboj czegos trudnego jak hmm , moze cos z guilty crown np taki shu z mieczem wyjebanym w powietrze? ;d bo ogolem chyba wiele osob sie zgodzi ze dragon ball to najlatwiejsze do narysowania z anime i nawet amatorzy moga na kartce nie genialnie ale rysowac te postacie ;d pewnie dlatego ze to glownie wlosy z kresek , twarz kreskowa , uszy kreskowe itd

Anime si? nie rysuje, japo?ski styl kt?rym narysowany zosta? Dragon Ball zwie si? mang?. Btw. DB wcale si? tak ?atwo nie rysuje, muskulatura postaci jest bardzo szczeg??owa, ci??ko zachowa? odpowiednie proporcje. Jest wiele popularnych mang gdzie kreska jest o wiele prostsza.

Powiem w prost, ?? zabrak?o mi s??w. Przepi?kne te prace 10/10 ;p.

426212_246904895399760_100002407551086_554097_1109724229_n.jpg

Tu co? z dzisiaj
Pr?bowa?em rysowa? ludzi, ale na razie nie wychodzi mi to ;/...
Mo?e jutro co? postaram si? wstawi? (jakiego? cz?owieka)
@edit
co? z rana :)
417146_247190985371151_100002407551086_555078_45125518_n.jpg

Ostatnia edycja:

Wracaj?c do architektury to mo?e zamek w Malborku? :D
A ludzie, np. ?redniowieczny kusznik czy pikinier.

Twoje prace s? niesamowite. Dok?adnie odzwierciedlaj? sylwetki znanych nam bohater?w z Dragon Ball !! POZDRO DLA CIEBIE !! Naucz mnie tak rysowac :D

Wracaj?c do architektury to mo?e zamek w Malborku? :D
A ludzie, np. ?redniowieczny kusznik czy pikinier.

Ciekawe pomys?, dzi?ki :)
Kiedy znajd? czas to zabior? si? do roboty
Twoje prace s? niesamowite. Dok?adnie odzwierciedlaj? sylwetki znanych nam bohater?w z Dragon Ball !! POZDRO DLA CIEBIE !! Naucz mnie tak rysowac
tu wystarcz? tylko poradniki na google i na yt. osobi?cie nie korzysta?em bo dosta?em od Boga co? w postaci talentu.
Dobra ludziska! Jak na razie nie mam na czym rysowa? ;/. Ostatnie rysunki by?y narysowane na kartkach od zeszytu z WOS'u.
Zaczn? rysowa? dopiero w poniedzia?ek bo w sobot? wyje?d?am a dopiero wtedy b?d? mia? pieni?dze na blok rysunkowy.
W ramach przeprosin i d?ugiego oczekiwania na nast?pnie prace dodaj? 2 rysunki narysowane czarnym d?ugopisem
ENJOY !

Sorrka ?e nie obr?ci?em ich o k?t ?eby?cie mieli ?atwiej ale robi? to na szybko bo mnie czas goni ;)

Witam :) wr?ci?em jednak wcze?niej i bior? si? za rysowanie
Rycerzyk
428343_249779921778924_100002407551086_561180_742376769_n.jpg

Edit
Ma?a ekipa git produkcji :)
430433_249792585110991_100002407551086_561193_1888030544_n.jpg

Ostatnia edycja:

Goku Jr z rana. Prosz? o komenty i oceny bo nie dla siebie wklejam foty tutaj :)
306074_251180114972238_100002407551086_565261_336262093_n.jpg

@EDIT
?wie?o narysowany Goku SSJ
563933_251466954943554_100002407551086_566279_1754027852_n.jpg

Ostatnia edycja:

Prace s? bardzo fajne. Rysujesz tak?e na zlecenia ?? M?g? bys rysowa? i wysy?a? prac? oraz bra? za to pieni?dze :D

Nowe Pixelki, czyli Vegeta we wszystkich formach i strojach.
Jest twarz Oozaru mo?e kiedy? zrobi? ca?o??:

Niezle.
Masz talent!!!
Rysunki 7/10
i ostatnie pixel art - 9/10

Prace s? dobre, ale cieniowane fatalne. Musisz jeszcze nad nim popracowa?.
Lineart jest w miar?, ale brakuje mi u nich czego?.

3/5

Lineart dobry, cieniowanie s?absze.

Co do rysunk?w - przeczyta?em kilka pierwszych post?w i mam dla Ciebie propozycj? - narysuj jakiego? potwora z tibii, ale w "3D". Sprawd?my Twoj? wyobra?ni?. :D

Og?lnie rysunki ?wietne, te zrobione w paincie te? nie najgorsze.

7/10

Lineart dobry, cieniowanie s?absze.

Co do rysunk?w - przeczyta?em kilka pierwszych post?w i mam dla Ciebie propozycj? - narysuj jakiego? potwora z tibii, ale w "3D". Sprawd?my Twoj? wyobra?ni?. :D

Og?lnie rysunki ?wietne, te zrobione w paincie te? nie najgorsze.

7/10
Og?lnie ju? si? nie bawi? w pixelki tylko od czasu co? zrobi?. Pixel Art ju? mnie nie jara tak bardzo jak kiedy? wi?c w?tpi? ?e zrobi? tego potwora.

macie 4 itemki

Status
Zamknięty.
Do góry