• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Queen

Status
Zamknięty.

Woristin

Forum friend
Liczba reakcji
85
Chcia?bym pozna? wasze opinie na temat tego zespo?u. Chyba nikt nie s?ysza? cho? jednej ich piosenki. Osobi?cie uwa?am ten zesp?? za jeden z najlepszych, jakie kiedykolwiek istnia?y.

Kilka piosenek (z tych, kt?re mi si? podobaj?):

nie mam nic do tego zespo?u bo ma nawet fajne kawa?ki ale ja delektuje si? w innej muzyce czyli rock, hard rock(zagraniczny oczywi?cie) i ostatecznie rege.
@down
masz racje ?le mi si? napisa?o, dlatego nawet mo?na chwile pos?ucha? ale tak jak napisa?em wole zagraniczne zespo?y.

Ostatnia edycja:
nie mam nic do tego zespo?u bo ma nawet fajne kawa?ki ale ja delektuje si? w innej muzyce czyli rook, hard rook(zagraniczny oczywi?cie) i ostatecznie rege.

Chyba rock. Btw. muzyka kt?r? gra? Queen zachacza?a dosy? mocno o rocka. Cytat z Wikipedii:

Zaliczenie Queen do jakiegokolwiek stylu jest trudne ze wzgl?du na wyj?tkowo?? brzmienia. Najcz??ciej muzyk? charakteryzuje si? jako melodyjny rock, cz??? kompozycji charakteryzuje hard rock, a tak?e glam rock.

Znam tylko ich piosenk? show must go on. Jest fajna, w?a?nie s?ucham Headlong, fajnie si? s?ucha. Zespo?ek mi si? podoba :cool:

Og?lnie zesp?? spoko... Moja mama s?ucha rock'a i metalu :D (wszyscy si? dziwi?)

A Queen ma teraz nowego wokaliste... Tamten zmar? z przedawkowania narkotyk?w...

Ehh, zapomnia?es ( albo nie znasz) ich najwiekszego przeboju...

Status
Zamknięty.
Do góry