• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Przyk?adowe DL

Status
Zamknięty.

The Potar

Active User
Liczba reakcji
1
Witam, nie mappowa?em od d?u?szego czasu ale powoli wracam do formy ;)
Mam zamiar zrobi? cieawy cave z dl-ami wi?c poka?e wam podstaw? a tak naprawd? pr?bk? dl-i , aby zobaczy? czy taki styl dl-i odpowiada.

Oczywiscie prosze nie pisa? ?e sie nic nie postara?em ?e sami zrobicie w 2min takie co?, to jest tylko kawa?eczek ?eby?cie ocenili styl w jakim bed? robi? cave z dlami.

I ewentualnie co pasuje a co nie, i jaies porady co by dorobi? :)

dltest.png

Odp: Przyk?adowe DL

Dajemy przynajmniej 2 zdj?cia!
A co do mapki to: mog?e? da? wi?cej takich ma?ych kamyczk?w one daj? taki fajny klimacik jak dla mnie :) Klimacik z pod?oga jest fajny, wszystko pasuje. Mog?e? Sobie darowa? te czerwone kryszta?y w prawym g?rnym rogu... Dedy drag?w s? ok a gdzie s? ?yj?ce dragony? Mog?e? doda? chocia? jednego. Tak poza tym to nie mam zastrze?e? wi?c M?g?by? zrobi? jak?? wi?ksz? prac? i wtedy bardziej bym si? rozpisa? :D

Og?lnie nie jest ?le, wi?c ocenie to sprawiedliwie...
Moja ocena to: 6+/10

Odp: Przyk?adowe DL

Zajrza?em do tematu, no c?? pami?taj aby dawa? zawsze 2 zdj?cia, nie mniej mo?esz za to zarobi? Warna lub zwyk?e upomnienie...
Twoja Praca, naprawd? nie jest z?a lekki kwadracik ci wyszed?, ma?o urozmaice? je?eli chcesz porady, Okej za chwilk? dam ci SS jak mniej wi?cej wygl?da taki Resp pod DL'e :)

Mam nadziej? ?e ci dobrze poradzi?em, ze wzgl?du na to ?e nie jestem a? takim ?wietnym mapperem, mo?esz poszuka? lepszych porad w kierunku Mapowania, lecz moje r?wnie? nie s? z?e.
Ciesz? si? je?eli pomog?em, pozdrawiam Dark Magican

Status
Zamknięty.
Do góry