• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Prosze pomuszcie!!explorer.exe

Status
Zamknięty.

Mirstof

Banned
Liczba reakcji
4
mam problem jak wlaczam kompa mam ze explorer.exe blad itd i brakuje 173 w biblotece :( prosze mogl by mi ktos wstawic system 32 :D? i explorer .exe :) prosze albo podajcie sposoby jak sie tego pozbyc ! PRosze czekam na odpowiedzi ///bo na neta moge wchodzic tylko za pomoca menedzera zadan !
Pomuszcie pls : prosze szybko wstawcie na jakis spedy share 2 pliki .:D
1. Explorer.exe
2. C:/Windows/System32 :) : D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Odp: Prosze pomuszcie!!explorer.exe

Explerer.exe to nie program jest to proces wi?c nikt ci tego nie wstawi.

System32 jest oddzielny dla ka?dego komputera, poniewa? znajduj? si? tam biblioteki .dll i chyba ale nie jestem pewien pliki rejestru. Wi?c nawet je?li kto? by ci to udost?pni? (w co w?tpi?) to i tak by ci nie zadzia?a?o.

Je?li chodzi o sposoby pozbycia si? tego to popytaj na forach windowsa albo zajmuj?cych si? oprogramowaniem, bo jedyny spos?b jaki mi przychodzi do g?owy to format albo reinstall systemu.

fajnei tylko ze formatu nie zrobie ! :LDDD bo jedyne co moge to otwrzyc 30% programow za pomoca menedzera zadan . :D no chyba ze znasz komende zeby zformatowac ale tylko dysk c i w panelu odzyskiwania z plyty L:DD prosze o pomoc

to napraw system ,albo mo?e jakie? zmiany w rejestrze jeszcze pomog? , jestem ciekaw co musia?e? zrobi? ?eby otrzyma? taki efekt ,a wi?c
Je?li masz p?ytk? windowsow? , przy wybieraniu operacji (nigdy tego nie pr?bowa?em wi?c nie gwarantuje efektu) wybierz napraw? systemu windows a nie instalacje , drugim sposobem mo?e by? naprawa plik?w rejestrowych (chocia? totalnie tego nie jestem pewien)

Szuka? na innych forach komputerowych (dobreprogramy.pl) itp. Je?eli nie pomo?e to format, ale nie musisz czy?ci? wszystkich dysk?w wystarczy C: a reszta zostaje i po problemie.

Pozdrawiam

Format nic nie pomaga :D blad nadal zostaje przyracanie systemu odpada bo nie mam jak wlaczyc :D / na innych forum dupa DDD nikt nic nie wie :DDDD

na innych forum dupa DDD nikt nic nie wie :DDDD
Je?eli na forach nie potrafi? Ci pom?c, to zadzwo? po speca, kt?ry ogarnie ca?y problem - jedyny minus, ?e b?dziesz musia? prawdopodobnie za to zap?aci?.

Na utx.pl musi kto? pom?c - tam s? ogarni?te osoby, kt?re znaj? si? na rzeczy.

Po?ycz od kogo? windows, mo?liwe, ?e Tw?j na p?ycie ma ju? wady.

#down
To zr?b partycj?, przenie? wszystko na t? partycj? i sformatuj tylko dysk z windowsem, proste.

Ostatnia edycja:

ja pier....... ko...... ... :DDD nie chce resetowac windowsa bo mam tu jakes 4000 zdiec:D i tylko tu i inne rzeczy dlatego mi zalezy :D

Jak Ci si? nie uda ich nagra? lub w jaki? inny spos?b zabezpieczy? to trudno. Zreszt? ciekawe na jakich forach prosi?e? o pomoc, bo jako? w?tpi?, ?e na profesjonalnym forum informatycznym nie potrafili Ci pom?c.

Tak jak powiedzia? Speeder mo?liwa jest te? wada p?ytki co przek?ada si? na instalacj? i ci?g?y powr?t tego? b??du.

Ale mnie dziwi jedno. Zrobi? format a i tak wyskakuje mu to samo. Wed?ug mnie nie jest to problem z Windowsem, mo?e z ramami, procesorem albo z czym? innym. Ja radz? ci zadzwoni? do informatyka, tylko wtedy on prawdopodobnie zrobi ci format ca?ego kompa nie tylko C.

Niestety te? to mia?em.. By?em u sprzedawcy kompa i powiedzia? ?e jest jaki? pasek uszkodzony musia?em go wymieni? oko?o 50 z?~Ale niewiem czy na pewno

Spr?buj poszuka? brakuj?cych DLL tutaj:
Lub zainstaluj sobie Windows 7 :)
Sam go u?ywam i nie narzekam :)
Mam zepsuty BIOS, a Windows 7 dzia?a miooodzio :P

Status
Zamknięty.
Do góry