• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Projekt]The Kingdoms of lost

Status
Zamknięty.

Sathir

User
Liczba reakcji
0
Tutaj b?d? umieszcza? screeny z map TKOL'a. Zacznijmy od rook'a.
60214039.png

75070440.png

21822986.png

16166027.png

32405556.png

68483909.png

88860893.png

26514942.png

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, przenosz?.

Odp: [Projekt]The Kingdoms of lost

Noo, jak na razie zapowiada si? ciekawy projekt!, ?wietne mapy. Ju? nie mog? si? doczeka? startu :p..

Hmm... no jasne !!, to real rook >.<. Ale ?adny update by? oO. Mapka ciekawa chocia? mnie troszk? odrzuca, dlaczego ??, bo to real ;]. ?ycze ?eby si? wam z projektem uda?o.
10/10

Ostatnia edycja:

Nooo mapka ?adnie wygl?da.Kiedy b?d? ss z maina ?
Ocena : 7/10

Mapka niez?a. Szczeg??y s?, ale ich ma?o. Mo?e i zapowiada si? ciekawy projekt, ale w wi?kszo?ci, pod koniec zabraknie ch?ci. Jak napisa?em wcze?niej prace ?adne, teraz wystarczy cierpliwie czeka? na maina.

Pozdrawiam,
Taikken

Nie ma co si? oszukiwa?, wida? sztucznie tworzony klimat poprzez zdj?cia in-game. Mapy s? puste, kiepsko wydetalowane i dziwne?
Na pewno do gry jest ?adnie, nie jeden chcia?by pogra? na takiej mapce - czyt. ja
Pozdrawiam!

Fluos2, przyznam mu szczer? racj?.

Mapy s? robione 'sztucznie', no i wygl?da na to, ?e prace s? robione mo?e i ?adnie, ale na odwal.
Mimo to uwa?am, ?e do gry nadaj? si? w 100%, bo po co lepsze?
Sp?jrzcie na tak? real mapk?, niby jest brzydka nie wydetalowana, lecz mimo to tajemnicza i ciekawa, dlatego uwa?am, ?e do servera nadaje si? w 100%.

5.5/10.

Przede wszystkim , dzi?kuje za komentarze.

Nooo mapka ?adnie wygl?da.Kiedy b?d? ss z maina ?
Ocena : 7/10

Main ju? mamy ale musimy go jeszcze dopracowa?, my?l? ?e w przeci?gu tego tygodnia.

Nie ma co si? oszukiwa?, wida? sztucznie tworzony klimat poprzez zdj?cia in-game. Mapy s? puste, kiepsko wydetalowane i dziwne?
Na pewno do gry jest ?adnie, nie jeden chcia?by pogra? na takiej mapce - czyt. ja
Pozdrawiam!

Je?eli tylko b?dziesz chcia? b?dziesz m?g? na tej mapie zagra? na test serwie b?d? na oficjalnym otwarciu(na razie testujemy tylko rook). To tak?e kieruj? do innych kt?rzy b?d? chcieli.

Fluos2, przyznam mu szczer? racj?.

Mapy s? robione 'sztucznie', no i wygl?da na to, ?e prace s? robione mo?e i ?adnie, ale na odwal.
Mimo to uwa?am, ?e do gry nadaj? si? w 100%, bo po co lepsze?
Sp?jrzcie na tak? real mapk?, niby jest brzydka nie wydetalowana, lecz mimo to tajemnicza i ciekawa, dlatego uwa?am, ?e do servera nadaje si? w 100%.

5.5/10.

Nasza mapa tak?e jest tajemnicza i ciekawa, wiele zagadek czeka na was.

Pozdrawiam,
Sathir

Ostatnia edycja:

Niby fajne, ale do gry si? nadaj?. Dobrze, ?e coraz wi?cej OT z w?asn? map? od 0 powstaj?. No to b?d? mia? konkurenta. Na to wida?!

Mnie si? podoba. Podziemia im si? najbardziej podobaj?.
?adnie zrobiona mapa, b??d?w nie wida?.
10/10.

sztuczna, "translatorowa" angielszczyzna na screenach, mapy ma?o przyci?gaj?ce nawet ingame niezbyt tu pomaga, reszta tak jak mistrz fluos okre?li?

5/10

edit:

to ja ju? gratuluje przysz?ym graczom dobrego wyboru i mi?ej gry przy "zdolnym" supporcie, miej?cym problemy z przyj?cie krytyki ;p

zl.gif

POWODZENIA!

Ostatnia edycja:

@seabis
Spokojnie z t? krytyk?, bo chyba nie chcesz abym to ja pocisn?? Ciebie.

Chcia?bym oznajmi?, ?e do??czy?em do projektu jako mapper i b?de zajmowa? si? detalizacj? oraz wyka?czaniem teren?w, kt?re ju? powsta?y. btw - refresh.
Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:

@seabis
Spokojnie z t? krytyk?, bo chyba nie chcesz abym to ja pocisno? Ciebie.
Chcia?bym oznajmi?, ?e do??czy?em do projektu jako mapper i b?de zajmowa? si? detalizacj? oraz wyka?czaniem teren?w, kt?re ju? powsta?y. btw - refresh.
Pozdrawiam!

po pierwsze ort. powinno by? pocisn?? a nie pocisno?
po drugie jak chcesz to mo?esz sobie mnie ciska?, po tym co przeszed?em czego? si? nauczy?em
po trzecie, ostra rywalizacja si? zapowiada ^^

Raz wspomnia?em wam, ?e mapka jest fajna. Radzi?bym troch? popracowa? nad detalami waszej mapki. W niekt?rych miejscach wida? pustki. Nie zniech?cam Was do dzia?ania, wr?cz przeciwnie. Ale daj? pewn? rad?, kt?r? mo?ecie wykorzysta? w najbli?szym czasie.
Screeny s? ?adne, ale zn?w w niekt?rych miejscach brak detali. Przyozdobcie te depo.
Wygl?da tak szaro, z rl wzi?te. Jakie? kamyczki i piasek by si? tam przyda?.

Pozdrawiam.

Po pierwsze dziecko patrz z kim piszesz. ; ) A na zdj?ciu pokazujesz mi rozmow? z Apolo z moim starym koleg?, oraz by?ym cz?onkiem ekipy, kt?ry zrobi? to pewnie ?eby mnie wkurzy?; ) Hmm.. upokorzy?e? si? ? Nie musisz odpowiada?.
#TOPIC
main1q.png

main2.png

main3.png

main4c.png

main6.png

#Edit
Jak wspomnia? Fluos zajmuje si? wydetalowaniem, ewent. wyko?czeniem, daj? kilka zdj?? kt?re wys?a? mi Fluos ;) A mianowicie 3 zdj?cia.
obrazm.jpg

obraz1hu.jpg

obraz2h.jpg

#Edit2
Dzisiaj wieczorem zostan? dodane 2 filmiki :)

Ostatnia edycja:

Ojj... Fluos do??czy?... czyli projekt zapowiada si? ciekawie. A wi?c temple si? prawie nie zmieni?o, a co do tej ma?e uliczki...wygl?da to ciekawie. Ale ja bym si? skupi? jeszcze bardziej na detalowaniu. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:

Widz?, ?e Dawid do??czy? do waszego teamu. Z nim daleko zajdziecie. Mam o nim bardzo dobr? opini?, wi?c mo?ecie by? spokojni. W razie czego dajcie mi odpowied? o waszym beta te?cie.

Pozdrawiam.

Dzi?kuj? za mi?e komentarze, je?eli chodzi o beta testy rooka to prawdopodobnie odb?d? si? w sobot? jak Fluos odda mi mapk?, w najgorszym wypadku Beta Testy odb?d? si? w niedziele b?d? w poniedzia?ek.

#Edit Film prezentuj?cy Socket System

To nie jest film prezentuj?cy nasz? fabu??, ten film wstawi? dzisiaj b?d? jutro ;)

Na filmiku jest adres naszej strony, na razie strona jest nie dost?pn?. Dost?pna b?dzie jeszcze dzisiaj oko?o godziny 20.00!

#Edit2

Kolejny film i znowu nie jest to ten kt?ry prezentuje pocz?tek fabu?y The Lost Kingdoms ;)
Film prezentuj?cy kolejny system The Lost Kingdoms - Upgrade Items; )

Ostatnia edycja:

Hehe nic o tych filmikach nie wiedzia?em.Podoba mi si?.Dzi?kuj? Dawidowi ?e do??czy? do naszej ekipy i mam nadzieje ?e wynagrodzenie mu si? spodoba jak i atmosfera w naszej ekipie.Mam nadziej? ?e b?dziesz z nami do ko?ca gdy? pracowa? z Tob? to b?dzie prawdziwa przyjemno??:)

P.S. Czeka Was jeszcze filmik tym razem o fabule naszego RPG w kt?rym wyst?puj? jako Alamirr a wiec zapraszam do obejrzenia blokera :D

Ostatnia edycja:

Po kr?tkim namy?le Sathir'a od dzi? jestem technikiem i pomoc? dla graczy w projekcie Kingdom of lost.
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry