• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Problem z RME

Status
Zamknięty.

KadreZ

Advanced User
Liczba reakcji
6
Witam..., mam wklejony POI do mojej mapy lecz od wczoraj nie widac,.. tzn na Mapie sa itemy z niego jak ' 5061 - Burning wall'

tSC32m4.png

jakies pomysly ?

Odp: Problem z RME

xD
A mo?e kliknij CTRL+E?

To ja nie wiem, zmienia?e? co? w plikach? ?ciezki do plik?w? Wersj? mapy? Mo?e wklei?e? w inne miejsce ni? my?lisz? Samo z siebie przecie? si? nie popsu?o.

To ja nie wiem, zmienia?e? co? w plikach? ?ciezki do plik?w? Wersj? mapy? Mo?e wklei?e? w inne miejsce ni? my?lisz? Samo z siebie przecie? si? nie popsu?o.

wlasnie nie, przeciez widac koordy po lewej stronie .. klikelem zmienilo mi automatycznie polozenie mapy , mozwliwe ze mam 2 rme i cos sie popsulo :c, no nic niby to dalej jest na mapie ale wkleilem jeszcze raz INQ i POI

---------- Tre?? dodana o 18:01 ----------

wlasnie nie, przeciez widac koordy po lewej stronie .. klikelem zmienilo mi automatycznie polozenie mapy , mozwliwe ze mam 2 rme i cos sie popsulo :c,
no nic niby to dalej jest na mapie ale wkleilem jeszcze raz INQ i POI na mape i jest wszystko git ( kolege tez nie mogl zobaczyc na mapie tych plikow dziwne xD )

Status
Zamknięty.
Do góry